Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512625 odsłon

jin_tae

24 lipca 2013, 10:49

Ja dorzuciłbym do tego towarzystwa Mirallasa, Gameiro, Rondona i Doumbie. Do tego Lamela, Gilardino, Rodrigo Palacio czy nawet młody Luis Muriel który mógłby w lepszym klubie niż Udinese wskoczyć na bardzo dobry poziom

Zolter

24 lipca 2013, 11:05

jin_tae napisał(a):
Ja dorzuciłbym do tego towarzystwa Mirallasa, Gameiro, Rondona i Doumbie. Do tego Lamela, Gilardino, Rodrigo Palacio czy nawet młody Luis Muriel który mógłby w lepszym klubie niż Udinese wskoczyć na bardzo dobry poziom

Wiesz że Lamela jest nie do wyjęcia? I że jest to boczny napastnik a nie typowa 9?Mirallas to samo, nie wyglada na typową 9. Gameiro jest i ok nie wiem czemu nie ma zainteresowania nim,moglibyśmy pokonac Seville w walce o niego. Rondon jest ok ale czy lepszy, wątpie a i ma wysoki kontrakt w rosji. Doumbia niezły ale chyba nie do wyjecia. Palacio stary a Muriel to przyszłość.

Diego

24 lipca 2013, 12:31

http://metro.co.uk/2013/07/24/tottenham-still-confident-on-roberto-soldado-transfer-as-lisandro-lopez-deal-is-lined-up-3896074/

Według "Metro" Baldini cały czas negocjuje transfer Soldado i wygląda na to, że Hiszpan jedenak zawita na WHL :ok:

Ponadto interesujemy się Lisandro Lopezem, któremu w przyszłym roku wygasa kontrakt, a jest on graczem wszechstronnym i byłby idealny do nowej taktyki. Ja osobiście jestem "za", ale tylko pod warunkiem, że oprócz niego zawita lepszy napastnik (Soldado) :)

Bale, Soldado, Lisandro/Adebayor. To dopiero byłaby moc w ofensywie! :cwaniak:

halabala

24 lipca 2013, 12:39

A Suarez kombinuje żeby dołączyć do Arsenalu. Powiem tak - kombinacja idealna - gówniany klub i gówniany (mentalnie) zawodnik. Ale sportowo mogliby na tym skubańce zyskać.

Tak czy siak 40 milionów za Suareza bym nie dał.

Motorniczy

24 lipca 2013, 12:41

Liverpool caly czas odrzuca, nawet chyba odrzucili 49 mln? Trudno mi uwierzyć że mają taką kasiorę na transfery ale nigdy nic nie wiadomo

Ramzes

24 lipca 2013, 12:56

Ile Suarez ma meczy zawieszenia? Czasem to by nie było tak że jak by przeszedł do anali to by nie zagrał w derbach?

Lotar

24 lipca 2013, 13:03

@ Ramzes; z tego co pamiętam to 12 ale już kilka odpokutował w końcówce poprzedniego sezonu. Wydaje mi się, że głównym powodem dlaczego Liverpool nie chcę sprzedać Suareza do Arsenalu to wzmacnianie bezpośredniego rywala w walce o LM - moim zdaniem bardzo dobrze kombinują ;).

Diego

24 lipca 2013, 13:04

Ramzes napisał(a):
Ile Suarez ma meczy zawieszenia? Czasem to by nie było tak że jak by przeszedł do anali to by nie zagrał w derbach?

Nie zagrałby. Ma jeszcze 6 meczów zawieszenia

Efendi6

24 lipca 2013, 13:31

A co do Solodao , już trzy dni gadka o nim się nasila i żeby nie było tylko jak z Benteke. :blee:

smackey

24 lipca 2013, 15:15

kurwa ale suarez jest głupi jak przejdzie do arsenalu, wszędzie zawsze kibice go chwalili i bronili a on pójdzie do zespołu wyższego tam o 3 pozycje, jedynie, że liga mistrzów... to już trzeba było iść gdzieś do europy, głupi oj głupi

ProVex

24 lipca 2013, 15:32

Motorniczy napisał(a):
Liverpool caly czas odrzuca, nawet chyba odrzucili 49 mln? Trudno mi uwierzyć że mają taką kasiorę na transfery ale nigdy nic nie wiadomo

Po co liverpool ma sprzedawać swojego najlepszego zawodnika?
Suarez=gerrard .

Sądzę , że liverpoolowi nie potrzebna kasa , skoro mięli jakkupić carrola+hendersona+downinga za 75 mln funtów

Motorniczy

24 lipca 2013, 15:44

jakoś sobie dobrze radzili pod koniec bez Suareza, ba może nawet i lepiej

Robert

24 lipca 2013, 15:53

Rodgers stwierdził ze jak Cavani poszedł za 63 mln a Suarez to ta sama połka to oni chcą 55 mln

Motorniczy

24 lipca 2013, 16:14

no mamy teraz erę frajerów którzy nie patrzą ile koleś jest warty tylko płacą nie wiadomo ile - czytaj. szejkowie

RAFO THFC

24 lipca 2013, 19:24

po dzisiejszej wtopie w błocie w Hong - Kongu jedno jest pewne -- nasz napad nie jest postrachem nawet dla klubów typu Swindon i Colchester nie mówiąc już o ekipie Di Canio -- snajperzy Spurs w tych potyczkach strzelili całe 0 goli:wnerw:

--
może, to i dobrze - teraz Soldado i Lopez są dużo bliżej WHL:ok:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła