Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512623 odsłony

WojtasTHFC

26 lipca 2013, 10:00

Szkoda że erik lamela nie jest do wyciągnięcia jego to bym brał za te 30 mln a nie soldado

ProVex

26 lipca 2013, 10:58

Onet podaje , że tottenham chce 100 mln euro w gotówce + angela di marie za bale`a .

Robert

26 lipca 2013, 11:19

120 mln;)

ale ze nibym Perez moze dać 100 i np di Marie

kogo juz pismaki nam wciskały?
Higuain, Coentrao, di Maria
jeszcze kogos?:P

Raptus1

26 lipca 2013, 11:22

BREAKING NEWS: Valencia's Financial Director has announced in- club that Soldado has been sold to Tottenham

trzaskal

26 lipca 2013, 11:28

Raptus1 napisał(a):
BREAKING NEWS: Valencia's Financial Director has announced in- club that Soldado has been sold to Tottenham

To chlapnął Sam Rhodes z Financial Times. Nie wiem skąd on ma takie info?

Mr_Johny

26 lipca 2013, 11:56

trzaskal napisał(a):
To chlapnął Sam Rhodes z Financial Times. Nie wiem skąd on ma takie info?

Z kółka finansistów :x Dobrze by bylo w końcu go zakontraktowac to czekanie już dobija :P Cena wcale nie jest straszna biorąc pod uwage nieco gorszego Negredo za 25mln :p

Diego

26 lipca 2013, 12:04

ProVex napisał(a):
Onet podaje , że tottenham chce 100 mln euro w gotówce + angela di marie za bale`a

Słuchaj Onetu, a zimą w trampkach zostaniesz :D

Ostatnio informowali nawet, że Spurs interesują się piłkarzem piłkarz NAPOLI - Fabio Coentrao :bezradny:

ProVex

26 lipca 2013, 12:35

Diego napisał(a):
Słuchaj Onetu, a zimą w trampkach zostaniesz :D

Ostatnio informowali nawet, że Spurs interesują się piłkarzem piłkarz NAPOLI - Fabio Coentrao :bezradny:
\

Bardziej podaje to , aby się pośmiać . Skoro Dawson , Levy i AVB mówią , że Bale zostaje to tak jest .

olivier

26 lipca 2013, 14:13

Adebayor ponoć już jedną nogą w Besiktasie. Ja nie wiem co Levy sobie myśli , sprzedajemy naszego najlepszego napastnika i zostaniemy tylko z Defoe i Dempseyem ! Soldado i tak pewnie nie przyjdzie bo Baldini swoim flegmatyzmem napewno go nie ściągnie a skąpstwo Levyego też robi swoje .

Hades

26 lipca 2013, 15:10

My tez przeciez mamy dosc kasy, zeby wyciagnac Soldado. A jak Ade odejdzie, to pewnie dokupimy jakiegos Remy'ego czy innego grajka od czarnej roboty.

olivier, co ty odpierdalasz z flegmatyzmem Baldiniego i skapstwem Levy'ego? Obaj znaja sie na rzeczy i jak uwazaja, ze ktos nie jest wart zadanych pieniedzy, to w to wierze. Powiedzialbym nawet, ze znaja sie 100x lepiej na rzeczy niz ty, ale 100 x 0, to dalej 0.

BadBoy20

26 lipca 2013, 15:18

Adebayor to nigdy nie był klasowy napastnik, w sensie że snajper. Częsciej swoimi zagraniami irytował niż zachwycał. Jeden sezon mu w miare wyszedł za co oczywiscie szacunek mu sie należy i generalnie fajnie jakby został ale na pewno nie możemy grać tylko na Niego bo to nie jest i nigdy nie bedzie wysuniety napastnik. On może grac cofnietego napastnika, zgrać piłke głową, zastawić sie i takie rzeczy to spoko, ale zawsze ktos musi być przed Nim. Ja chciałbym czesciej widziec Tottenham w ustawieniu 4-4-2, 2 napastników, powiedzmy Ade na zmiane z Defoe i ktos kogo kupimy.. ale jak Ade ma odejsc to zostajemy z Defoe tylko, Dempsey to tez taki napastnik ... heh. Chyba nikt tutaj sobie nie wyobraa że nie kupimy napastnika lecz cas ubywa, czas działa na niekorzyść zespołu bo im pozniej przyjdzie tym gorzej. Tez na rynku nie widac nikogo ciekawego, jest Soldado, temat Villi ucichł, ja najchetniej bym zobaczył u siebie Benteke. Moim zdaniem lepszy od Soldado i z doświadczeniem w Anglii, nie mamy pewnosci że Soldado czy Villa sie od razu dobrze wkomponuje w styl angielski. Na stronie Realu co chwile pisza że Bale coraz bliżej itd, ciekawe ile z tego prawdy. Jak go puscimy to drużyna strasznie straci a kasy za Niegi tez nie mamy na kogo wydac bo nie gramy w LM.. Marzył mi sie Eriksen, no ale na marzeniach sie skonczyło :D

Odys

26 lipca 2013, 15:23

BadBoy20---> Przecież Villa już przeszedł do Atletico 100 lat temu

Hades

26 lipca 2013, 15:32

Odys napisał(a):
BadBoy20---> Przecież Villa już przeszedł do Atletico 100 lat temu

18 dni temu, nie 100 lat. Przeciez Villa ma 31 lat. Ale Ci sie cos jeblo.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Mateusz

26 lipca 2013, 15:36

BadBoy20 napisał(a):
Adebayor to nigdy nie był klasowy napastnik, w sensie że snajper. Częsciej swoimi zagraniami irytował niż zachwycał. Jeden sezon mu w miare wyszedł za co oczywiscie szacunek mu sie należy i generalnie fajnie jakby został ale na pewno nie możemy grać tylko na Niego bo to nie jest i nigdy nie bedzie wysuniety napastnik. On może grac cofnietego napastnika, zgrać piłke głową, zastawić sie i takie rzeczy to spoko, ale zawsze ktos musi być przed Nim. Ja chciałbym czesciej widziec Tottenham w ustawieniu 4-4-2, 2 napastników, powiedzmy Ade na zmiane z Defoe i ktos kogo kupimy.. ale jak Ade ma odejsc to zostajemy z Defoe tylko, Dempsey to tez taki napastnik ... heh. Chyba nikt tutaj sobie nie wyobraa że nie kupimy napastnika lecz cas ubywa, czas działa na niekorzyść zespołu bo im pozniej przyjdzie tym gorzej. Tez na rynku nie widac nikogo ciekawego, jest Soldado, temat Villi ucichł, ja najchetniej bym zobaczył u siebie Benteke. Moim zdaniem lepszy od Soldado i z doświadczeniem w Anglii, nie mamy pewnosci że Soldado czy Villa sie od razu dobrze wkomponuje w styl angielski. Na stronie Realu co chwile pisza że Bale coraz bliżej itd, ciekawe ile z tego prawdy. Jak go puscimy to drużyna strasznie straci a kasy za Niegi tez nie mamy na kogo wydac bo nie gramy w LM.. Marzył mi sie Eriksen, no ale na marzeniach sie skonczyło :D

O czym Ty mówisz? Benteke podpisał nowy kontrakt z AV, a Villa w Atletico. : O

ProVex

26 lipca 2013, 15:40

BadBoy20 napisał(a):
Na stronie Realu co chwile pisza że Bale coraz bliżej itd, ciekawe ile z tego prawdy. Jak go puscimy to drużyna strasznie straci a kasy za Niegi tez nie mamy na kogo wydac bo nie gramy w LM..

Każdego można kupić , nawet jeśli nie gra się w lidze mistrzów ( falcao , rodrigez , moutinho ) . Najbardziej denerwujące jest to , że im później bale odejdzie ( jeśli tak się stanie ) , tym więcej kasy stracimy na potencjalne zastąpienie go ( wiem , nie da się ale trzeba kogoś kupić ) . Jeśli transfer ma nastąpić to niech będzie jak najszybszy .

Robert

26 lipca 2013, 16:02

BadBoy20 napisał(a):
nie możemy grać tylko na Niego bo to nie jest i nigdy nie bedzie wysuniety napastnik. On może grac cofnietego napastnika, zgrać piłke głową, zastawić sie i takie rzeczy to spoko, ale zawsze ktos musi być przed

ale to właśnie wysuniety napastnik zgrywa piłke głową, zastawia sie az reszta dojdzie do ataku;d

nie wiem czy wiesz, ale Ade strzelił troche dla Arsenalu po tym poszedł do ManC i zachaczył o Real
tak że coś jednak potrafi, tylko ze ostatni sezon miał zły

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła