Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512618 odsłon

jin_tae

27 lipca 2013, 20:37

Kupiliśmy go to OK, ale ja oglądając Bayern - Borrusia zastanawiam się i klnę dlaczego nie kupiliśmy Aubameyang'a

Diego

27 lipca 2013, 20:41

jin_tae napisał(a):
Kupiliśmy go to OK, ale ja oglądając Bayern - Borrusia zastanawiam się i klnę dlaczego nie kupiliśmy Aubameyang'a

Fakt. Jest chyba szybszy od Azzy :mysli:

Zapewniam Cię jednak, ze gdyby miał oferty ze Spurs i BvB to wybrałby raczej tę drugą opcję :)

Raptus1

27 lipca 2013, 20:41

Piszą, że Levy zapłaci na wstępie 16 mln Ł, a doda 10 jak mu jakiś period minie, ale co to jest i czym się objawia to nie wiem.

Yiddo Kowal

27 lipca 2013, 20:44

Smiejcie się :-D mi się prawie bayern lewandowski podobał i takiego napastnika bym nam życzył

Robert

27 lipca 2013, 20:45

Diego napisał(a):
Fakt. Jest chyba szybszy od Azzy :mysli:

Zapewniam Cię jednak, ze gdyby miał oferty ze Spurs i BvB to wybrałby raczej tę drugą opcję :)

na 30 m to jest szybszy od Bolta, jakoś niedawno o tym czytalem i Borek dzisiaj to gadal ;d
to od Lennona tez;p

na chwile obecną? tak, drugą:p

mosaj

27 lipca 2013, 20:46

ProVex napisał(a):
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego

kolega ma niezłą fantazję albo niesamowite poczucie humoru ;)

Chodzą słuchy, że Soldado nasz i ogłoszenie porozumienia to kwestia kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu godzin ;) Szczerze mówiąc, jeśli tego nie dopniemy, to przestanę wierzyć w cokolwiek ... ;)

Po sprowadzeniu Soldado naszym priorytetem ma być nowy LB. Moim zdaniem słusznie, bo ani Rose, ani Ekotto nie gwarantują formy pozwalającej walczyć o LM. Ale tu pojawia się pytanie: kto zagwarantuje? Wszyscy wiemy, że rynek lewych obrońców jest dość kulawy ...

Diego

27 lipca 2013, 20:48

Yiddo Kowal napisał(a):
Smiejcie się :-D mi się prawie bayern lewandowski podobał i takiego napastnika bym nam życzył

Nie ma opcji. Trzeba się pogodzić z tym, że nikt z podstawy Bayernu/Borussi nie przejdzie do nas przynajmniej w tym roku, a najpewniej w następnych też nie ;| Choć myślę, że każdy z tych zawodników, z wyjątkiem Robbena, byłby ogromnym wzmocnieniem.

Btw. Kapitalny mecz był dzisiaj, a Gundogan to co gra to jest mistrzostwo świata. I pomyśleć , że podobno byliśmy nim zainteresowani w zeszłym roku :bezradny:

Diego

27 lipca 2013, 20:50

Robert napisał(a):
na 30 m to jest szybszy od Bolta, jakoś niedawno o tym czytalem i Borek dzisiaj to gadal ;d
to od Lennona tez;p

Bolt chyba faktycznie musi być "wolny" na tej pierwszej 30-stce , skoro podobno Miłosz Przybecki z naszej Ekstraklasy jest również od niego szybszy na tym dystansie :rotfl:

Yiddo Kowal

27 lipca 2013, 21:05

Chodzi mi bardziej o typ grajka niż nazwisko tu poda tu przyjmie i przetrzyma tu asyste zrobi tu 100 nie trafi gwarancja emocji i paru " ciepłych " słów:D znaczy normalny Kogut

Diego

27 lipca 2013, 21:23

Yiddo Kowal napisał(a):
Chodzi mi bardziej o typ grajka niż nazwisko tu poda tu przyjmie i przetrzyma tu asyste zrobi tu 100 nie trafi gwarancja emocji i paru " ciepłych " słów:D znaczy normalny Kogut

Spoko, jeśli chodzi o przetrzymywanie piłek to Adebayor jest równie dobry :D I używaj kolego przecinków, bo trudno się połapać w tym co piszesz :)

Sawik

27 lipca 2013, 21:25

Robert napisał(a):
to od Lennona tez;p

Na 30 metrów, to i Łukasz Piszczek jest szybszy od Bolta.

Osobiście też szkoda, że do nas nie trafił, bo kwota nie była wygórowana, ale on wie, że Lewy odejdzie za rok i najprawdopodobniej wskoczy na jego miejsce w pierwszym składzie.

Diego

27 lipca 2013, 21:28

Robert napisał(a):
dlaczego bez Robbena ?

a ile Przybecki ma?

1. To proste - Robben to samolub :D Jak patrzę na jego grę to aż oczy bolą, na boisku w ogóle nie dostrzega partnerów. Poza tym nie lubię typa :D Prowokuje, gestykuluje... Niech lepiej zajmie się grą w piłkę :P

2.

3.7 sekundy ^^ Tutaj masz ciekawy artykuł+ na końcu zestawienie Bolt vs. Przybecki :P

http://www.sport.pl/sport/1,65025,14182256,Milosz_Przybecki__Szybszy_niz_Bolt__Skoczny_jak_Jordan.html

Jablona22

27 lipca 2013, 21:39

Proszę was nie porównujcie Przybeckiego z Boltem, Bolt nie biega na 30 m tylko na 100, 200m... bezsensu to porównywanie XDXD:bezradny:

Diego

27 lipca 2013, 21:59

Jablona22 napisał(a):
Proszę was nie porównujcie Przybeckiego z Boltem, Bolt nie biega na 30 m tylko na 100, 200m... bezsensu to porównywanie XDXD:bezradny:

Poważnie? Ja byłem pewny, że na 30-ści :mysli:

:rotfl::rotfl::rotfl:

jin_tae

27 lipca 2013, 22:09

Diego napisał(a):
Poważnie? Ja byłem pewny, że na 30-ści :mysli:

:rotfl::rotfl::rotfl:

No ja też. W sumie to mi do dzisiaj wydawało się że oni się ścigają kto pierwszy do sklepu z koksem

Robert

27 lipca 2013, 22:12

Sawik napisał(a):
Na 30 metrów, to i Łukasz Piszczek jest szybszy od Bolta.

bo ma 4 nogi :rotfl:

a to nieźle :D

ale w sumie na 30 m to i ja byłem w czołówce grupy, a na wiecej to juz daleko ;d
tak samo oni by wyglądali przy bolcie:wysmiewacz:

jak to nie biega na 30m ;d

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła