Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512620 odsłon
27 lipca 2013, 13:33
Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery.
Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze.
27 lipca 2013, 14:23
Robert napisał(a):to wiekszośc kasy za Cavaniego poszła juz do realu
Callejon, Albiol i Higuain
nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac
Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln
27 lipca 2013, 14:36
Diego napisał(a):Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln
jak sam napisałeś, jeśli nie bedzie kontuzji;p
może i był tyle wart, ale też cena może wzrosnąć przeciez do 5
ale barca za to ze niby został dała mu wolną reke
no i ma bardzo duże wynagrodzenie, a w barcelonie raczej nie mają za duzo kasy aby utrzymywać takich ludzi na ławce
27 lipca 2013, 16:52
Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 80 mln i jeszcze tamtych 2 dostali to na transfery zarząd da DL około 50 mln co już nie jest tak dużo w tych czasach ... zjebali tą piłkę Ci szejkowie z ich pieniędzmi XDDiego napisał(a):Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie
Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery.
Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze.
27 lipca 2013, 18:24
Jablona22 napisał(a):Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 80 mln i jeszcze tamtych 2 dostali to na transfery zarząd da DL około 50 mln co już nie jest tak dużo w tych czasach ... zjebali tą piłkę Ci szejkowie z ich pieniędzmi XD
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego .
27 lipca 2013, 19:26
ProVex napisał(a):50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego
Pieprzysz jak poparzony. W jakich realiach Ty żyjesz? Naprawdę myślisz, że moglibyśmy pozyskać tych piłkarzy? Neymar zastanawia się czy przejść do Realu czy Barcelony i ile uda mu się zdobyć trofeów w przyszłym sezonie, a Ty myślisz, że przejdzie do drużyny, która nawet nie zagra w przyszłym roku w LM? Pomyśl zanim coś napiszesz
27 lipca 2013, 19:42
27 lipca 2013, 20:16
Ponoć Baldini wpłacił kwotę jaką Valencia chciała za Soldado.
EDIT: Coraz więcej bulwarówek podaje o zakupie przez nas Soldado , dodatkowo pojawiły się informacje, że oficjalnie wystowsowaliśmy zapytanie o cene jaką chce Internacional za Damiao.
27 lipca 2013, 20:34
To mnie napawa optymizmem
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.