Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
6 czerwca 2013, 17:38
naprawiłem, wkurwiało mnie to przesunięcie :nerwus:
6 czerwca 2013, 17:56
RAFO THFC napisał(a):
tuczi
- masz dużo racji... co ja piszę masz bardzo dużo racji
:F
ale wyluzuj - daj nam pomarzyć o wielkich wzmocnieniach, które pozwolą taaak zacząć sezon WIN, WIN , WIN, WIN, WIN, WIN, DRAW, WIN, WIN, WIN...:brawo::brawo::brawo:

Na, ale ja przecież nie zakazuję (kim ja jestem, aby tak robić) nikomu marzyć ;). Ja też mam swoje marzenia heh. Większość z nich jest totalną abstrakcją i dobrze o tym wiem :D.
Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona. Nie wystartował, to pewnie nie chciał. No więc, albo mu wierzymy i dajemy tą szansę, albo nie.
A marzyć każdy może i lubi. Ja również :muza:
6 czerwca 2013, 18:06
"Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona"

- też prawda, ktoś z nas go widział na WHL, ale AVB nie.. jego decyzja, to on ma przyjemność/zaszczyt być trenerem TOTT
--
nie mniej to portal kibicowski, skrajne emocje są częścią tej strony .. myślę, że dlatego jest tak dobra i dlatego tu zaglądamy:ok:
--
pozdro dla Southend On Sea :tak:
6 czerwca 2013, 18:23
RAFO THFC napisał(a):
--
nie mniej to portal kibicowski, skrajne emocje są częścią tej strony .. myślę, że dlatego jest tak dobra i dlatego tu zaglądamy:ok:
--

I tu zgadzam się całkowicie :D
6 czerwca 2013, 18:52
RAFO THFC napisał(a):
naprawiłem, wkurwiało mnie to przesunięcie :nerwus:

RAFO fachowiec :D. Najlepiej naprawiasz stronę :ok:
6 czerwca 2013, 19:07
Leandro Damiao:

"As a boy I dreamed that one day Daniel Levy would actually complete the f*cking transfer".

:D
6 czerwca 2013, 19:51
co tam damiao

http://transfery.info/58116,oficjalnie-koniec-rasiaka-w-lechii

on za darmo do wyrwania daniel!!!:cwaniak:
6 czerwca 2013, 19:55
tuczi napisał(a):
Na, ale ja przecież nie zakazuję (kim ja jestem, aby tak robić) nikomu marzyć ;). Ja też mam swoje marzenia heh. Większość z nich jest totalną abstrakcją i dobrze o tym wiem :D.
Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona. Nie wystartował, to pewnie nie chciał. No więc, albo mu wierzymy i dajemy tą szansę, albo nie.
A marzyć każdy może i lubi. Ja również :muza:

Tylko co innego koncepcja a co innego promocja. Jak dajmy na to sprzedają Rooneya, Matę czy Silve(wstaw sobie kogo chcesz) za okazyjną cenę to pierd...lić założenia i brać póki jest okazja. Nie powiesz mi, że jeśli AVB miałby możliwość kupienia Aguero za 15 mln euro i powiedziałby że go nie chce, bo ma Adebayora to byłbyś prze szczęśliwy. Z okazji trzeba korzystać, bo transfery to też zarobek czasami warto coś kupić z czysto biznesowego punktu aby potem sprzedać 1,5 raza drożej
6 czerwca 2013, 20:28
http://transfery.info/58109,oficjalnie-wellington-nem-w-szachtarze a nasi się cackają z zakupami jak nie przymierzając ja z dziewczynami :P Niech podpatrzą Achmetowa czy jak mu tak- Szybko, wygodnie prawie jak wonga :rotfl:

Ale tak na poważnie, tegoroczne okno strasznie szybkie i intensywne, niechaj nasi się spieszą bo może wyjść tak że albo ceny wypierdzielą w chuj, 34 mln funtów za Fernandinho (?!) będą porządkiem dziennym , albo wszyscy znajdą sobie nowe domy...

Tonew za 3,2 mln euro w Villi, jak zacznie myśleć, może nie jedną obronę wkręcić w podłoże.

A the Sun piszę o Damiao: Tottenham's pursuit of Damiao is now on the backburner.
6 czerwca 2013, 22:39
6 czerwca 2013, 23:00
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Ale tak na poważnie, tegoroczne okno strasznie szybkie i intensywne, niechaj nasi się spieszą bo może wyjść tak że albo ceny wypierdzielą w chuj, 34 mln funtów za Fernandinho (?!) będą porządkiem dziennym , albo wszyscy znajdą sobie nowe domy...

DOkładnie. Wszyscy się zbroją, a o nas tylko codziennie jakieś plotki ale zero konkretów. W tym momencie nawet nie jesteśmy blisko jakiegokolwiek transferu
6 czerwca 2013, 23:09
Walu napisał(a):
DOkładnie. Wszyscy się zbroją, a o nas tylko codziennie jakieś plotki ale zero konkretów. W tym momencie nawet nie jesteśmy blisko jakiegokolwiek transferu

jak to nie :P byłem ostatnio pod willą Bale i sąsiad mi mówił że jest wkurwiony, bo przez 9 godzin Bale trenuje jak się wypowiada HALA MADRID
6 czerwca 2013, 23:53
Angielskie media (całkiem poważne), donoszą, że Arsenal aktywował klauzulę w kontrakcie Fellainiego, 24 bańki, ciekawe ... czas na jakieś ruchy z naszej strony!
7 czerwca 2013, 05:58
tak sprzedać Scoti-ego i kupić Fellaini-ego:ok:
byłby progres na tej pozycji
7 czerwca 2013, 10:39
Walu napisał(a):
Dokładnie. Wszyscy się zbroją, a o nas tylko codziennie jakieś plotki ale zero konkretów. W tym momencie nawet nie jesteśmy blisko jakiegokolwiek transferu

Jak to wszyscy? Monaco, City, Fulham, WHU i Norwich to wszyscy? O nas też są ploty ciągle. Damiao, Bernard, Villa na przykład.
7 czerwca 2013, 11:09
Hades napisał(a):
Jak to wszyscy? Monaco, City, Fulham, WHU i Norwich to wszyscy? O nas też są ploty ciągle. Damiao, Bernard, Villa na przykład

Tak to wszyscy. Transfery robi się przed okresem przygotowawczym a nie w trakcie. A te ploty(jedyna ciągła plota to to gówno o Damiao) o nas są większą potwarzą niż brak transferów... Wstyd i czas to powiedzieć
7 czerwca 2013, 13:44
David Bentley, William Gallas, John Bostock, Jake Nicolson, Jack Bartham and Jack Munns have all been released by Tottenham Hotspur YEAH
7 czerwca 2013, 14:00
7 czerwca 2013, 15:32
Bajt napisał(a):
David Bentley, William Gallas, John Bostock, Jake Nicolson, Jack Bartham and Jack Munns have all been released by Tottenham Hotspur YEAH

ohoho Rafo i jak to się ma do sprzedania Bentleya i Gallasa? zero kasy za nich :mysli:
7 czerwca 2013, 15:35
jin_tae napisał(a):
Tak to wszyscy. Transfery robi się przed okresem przygotowawczym a nie w trakcie. A te ploty(jedyna ciągła plota to to gówno o Damiao) o nas są większą potwarzą niż brak transferów... Wstyd i czas to powiedzieć

To dajcie im czas do okresu przygotowawczego. A nie, ledwo sezon skończony, to od razu: "Gdzie są nowi gracze? Levy gówno robi!"
Nam wystarczy 3-4 zawodników, a wymienieni wyżej piłkarze wcale nie są słabi, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji