Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512589 odsłon

jin_tae

31 lipca 2013, 11:32

olivier napisał(a):
Roberto Soldado nie wyrusza w podróż z Valencią do USA !

Ma siostrę, która jest dziewczyną kuzyna brata Diego Alvesa żony. A nie przepraszam to BadBoy20. Olivier to sprawdzona marka i user z długim stażem. Sam jestem ciekaw, bo nigdzie nie mogę tego wyczytać

Yiddo Kowal

31 lipca 2013, 11:34

Coys news twitter kibice Valencji spodziewają się ogłoszenia transferu Soldado dzisiaj

:D

olivier

31 lipca 2013, 11:36

Zgadza się info z COYS News, podają sprawdzone info jak do tej pory. Na Stronie Valencii podają, że dzisiaj oficjalne zatwierdzenie transferu Soldado. Jeśli dziś to spodziewałbym się bardziej zatwierdzenia w godzinach wieczornych.

Gan1982

31 lipca 2013, 11:39

jin_tae napisał(a):
Jak nie wiesz co to sarkazm i pisanie czegoś po to aby zdenerwować delikwenta to sam się palnij w łeb

Przestań Jin pierdolić o sarkazmach, bo czytam Twoje posty od dawna, i jak zaczyna się temat Legii to zawsze jest to samo, bo Legia to, bo Legia tamto... Zawsze jest jakiś durny komentarz, który kończy się w typowy dla Ciebie sposób , "a nie to co Lech"
Najwyższa pora pozbyć się kompleksów i wydorośleć.
A co do BadBoya to najlepiej temat przemilczeć a nie wchodzić w bezsensowne dysputy.

jin_tae

31 lipca 2013, 11:48

Gan1982 napisał(a):
Przestań Jin pierdolić o sarkazmach, bo czytam Twoje posty od dawna, i jak zaczyna się temat Legii to zawsze jest to samo, bo Legia to, bo Legia tamto... Zawsze jest jakiś durny komentarz, który kończy się w typowy dla Ciebie sposób , "a nie to co Lech"
Najwyższa pora pozbyć się kompleksów i wydorośleć.
A co do BadBoya to najlepiej temat przemilczeć a nie wchodzić w bezsensowne dysputy

Najwyższa pora czytać ze zrozumieniem. Wytnij posty BadBoya to nic nie pisałbym o Legii bo mnie ona koło ... lata. Napisałem to, żeby wkurwić trolla i tyle. Zero podtekstu.

Ramzes

31 lipca 2013, 11:52

Polski site valenci zatweetował 3h temu że "Dziś ma pojawić się oficjalne potwierdzenie transferów Soldado i Postigi."
Oby :)

Jin i Gan,
Ja rozumiem że jeden może lubić Legię, a drugi nie, ale mimo wszystko jestescie fanami Tottenhamu i takie zwady na tym forum to nie powinny mieć miejsca.

Gan1982

31 lipca 2013, 11:59

Niech już ten Soldado będzie potwierdzony to wreszcie będzie można podyskutować o czymś poważnym.

Sawik

31 lipca 2013, 12:03

Drugler napisał(a):
In a surprising development, Tottenham Hotspur could apparently consider investing any money they receive for Gareth Bale in an attempt to sign Liverpool’s Luis Suarez, claims the Daily Mail

Ktoś tu nazywał ludzi, którzy pisali , że chcą u nas Suareza wariatami :)

Przy okazji moglibyśmy ubiec 3 pieczenie na 1 ogniu . Dobrze wydane pieniądze za bale`a , świetny napastnik ( sprawdzony na wyspach ) i podjebanie analom celu ;)

Mimo wszystko zbyt piękne , aby mogło być prawdziwe - już widzę jak levy przelewa 50 mln funtów do liverpoolu ;)

Zacznijmy od tego, że nikt nie chce sprzedawać Bale'a i w końcu to zrozum. Jeżeli sprzedalibyśmy go to okazałoby się nagle, że każdy zawodnik dla nas jest o te kilka milionów funtów droższy.
Żeby upiec jakąkolwiek pieczeń to Bale musi zostać na WHL.

Arcz

31 lipca 2013, 12:17

Efendi6 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM

No jeśli obrońca strzela tyle bramek to mielibyśmy drugiego Vertonghen. No i umie strzelić bramkę z przewrotki. :brawo: SZACUNEK!!

trochę przespałem, on jest oficjalnie nasz? czy sie o niego staramy?

Efendi6

31 lipca 2013, 12:20

Arcz, akurat dobrze by było-- bo sie o niego raczej:cwaniak: staramy. XD

vebq

31 lipca 2013, 12:20

oficjalnie jeszcze nasz nie jest, ale jesteśmy bardzo blisko żeby go pozyskać

playmaker

31 lipca 2013, 12:22

Trener młodego rumuna wczoraj na tweet'cie napisał, ze został on sprzedany :) wiec, jest juz raczej nasz

Diego

31 lipca 2013, 12:22

Myślicie, że w przypadku transferu Soldado,klub będzie w stanie dokonać jakiegoś spektakularnego transferu w tym okienku? Mówię o transferze za 15-25 mln funtów. Oczywiście w przypadku pozostania Bale'a na WHL. :mysli:

Mr_Johny

31 lipca 2013, 12:25

Diego napisał(a):
Myślicie, że w przypadku transferu Soldado,klub będzie w stanie dokonać jakiegoś spektakularnego transferu w tym okienku? Mówię o transferze za 15-25 mln funtów. Oczywiście w przypadku pozostania Bale'a na WHL. :mysli:

A transfer Soldado malo spektakularny? :p Wydaje mi sie, ze jak go kupimy to pozniej juz raczej zawodnikow solidnych, ale za rozsadna cene :)

Mr_Johny

31 lipca 2013, 12:25

Diego napisał(a):

A transfer Soldado malo spektakularny? :p Wydaje mi sie, ze jak go kupimy to pozniej juz raczej zawodnikow solidnych, ale za rozsadna cene :)

Robert

31 lipca 2013, 12:28

Paulinho 17 mln
Chadli 7 mln funtów
i jeśli dojdą jeszcze
Chiriches - 7 mln funtów
Soldado 25 mln funtów

to bedzie 56 mln funtów, zarabiając jak narazie całe 0

Ale w sumie co byś chciał jeszcze wzmocnić i to za taką kase;p

Chyba ze sprzedać Parkera i Huda no i za nich kupić jakiegoś defensywnego pomocnika

Diego

31 lipca 2013, 12:44

Mr_Johny napisał(a):

No jasne, że spektakularny. Ale chodzi mi o to, czy klub zdecyduje się jeszcze kogoś kupić oprócz Hiszpana :kotek:

Diego

31 lipca 2013, 12:49

Robert napisał(a):
Paulinho 17 mln
Chadli 7 mln funtów
i jeśli dojdą jeszcze
Chiriches - 7 mln funtów
Soldado 25 mln funtów

to bedzie 56 mln funtów, zarabiając jak narazie całe 0

Ale w sumie co byś chciał jeszcze wzmocnić i to za taką kase;p

Chyba ze sprzedać Parkera i Huda no i za nich kupić jakiegoś defensywnego pomocnika

No właśnie :) Nie daj Boże kontuzja jedengo z defensywnych i nie mamy nikogo na zmianę ;| Mi osobiście marzy się Eriksen. Pieniądze nie są aż takie wielkie (ok 15 mln.), a grajek naprawdę jest świetny, a do tego młody. Nie jest to może defensywny pomocnik, ale śmiało mógłby powalczyć o miejsce w środku pola z Dembele. Za kilka lat będzie warty 2-3 razy tyle :)

Sawik

31 lipca 2013, 12:51

Diego napisał(a):
No właśnie :) Nie daj Boże kontuzja jedengo z defensywnych i nie mamy nikogo na zmianę ;| Mi osobiście marzy się Eriksen. Pieniądze nie są aż takie wielkie (ok 15 mln.), a grajek naprawdę jest świetny, a do tego młody. Nie jest to może defensywny pomocnik, ale śmiało mógłby powalczyć o miejsce w środku pola z Dembele. Za kilka lat będzie warty 2-3 razy tyle :)

Eriksen fajna opcja, ale jest nam niestety niepotrzebny.
Mi się marzy Kondgobia, ale jest raczej nie do wyciągnięcia. Na miejscu zarządu postarałbym się ściągnąć jakiegoś młodego grajka za jakieś niewielkie pieniądze.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła