Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512594 odsłony

jin_tae

30 lipca 2013, 21:34

olivier napisał(a):
Myślę, że Chiriches jest lepszym wyborem niż np. Alderwiereld. Jeśli faktycznie taki transfer dojdzie do skutku to gość się nam przyda. Niby środkowy obrońca a drybling też ma niezły :ok:

a jaka kwota wchodzi w grę?

Robert

30 lipca 2013, 21:34

dzejkob napisał(a):
Nie no panowie teraz to my się osmieszamy :-D

jak pewnie nie dostał;p
albo nikt nie widział jeszcze potrzebyy i niewiadomo jak sie robi;d
bo kto myslał ze jakiś qprowiec sie znajdzie:wysmiewacz:

a co do tego transferu, to jest coś pewnego? na yt całkiem fajnie sie prezentuje:ok:

olivier

30 lipca 2013, 21:36

Chiriches dopinamy ponoć na kwotę 8 mln. euro czyli 7 mln. funciaków jakieś wyjdzie. Co do źródeł to podaje to nawet i goal.com, ale to narazie więcej mówienia o potwierdzonej ofercie.

Bajt

30 lipca 2013, 21:40

BREAKING: Steaua manager Reghecampf confirms ‪#‎THFC‬'s offer for Chiriches. League president Dragomir: "Deal done, player sold to Spurs

BadBoy20

30 lipca 2013, 21:41

Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah

BadBoy20

30 lipca 2013, 21:52

Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah :D

olivier

30 lipca 2013, 21:55

Głośno w mediach o tym, że Cardiff chce wypożyczyć Caulkera. To może dlatego zakupiliśmy obrońcę ?

Diego

30 lipca 2013, 22:01

“A guy like Soldado can only strengthen us. Maybe if we’d had him last season as well as Adebayor we would already be in the CL."

J. Defoe

:brawo::brawo::brawo:

olivier

30 lipca 2013, 22:03

To jest prawdziwy Kogut. Niby marnuje dużo sytuacji, ale nieraz dobrze prawi.

olivier

30 lipca 2013, 22:16

Zdaniem Daily Mail, Cardiff chce dać za Caulkera 8 mln. funtów. Levy przyjme ofertę tylko wtedy gdy kwota nie będzie niższa jak 12 mln. funtów.

MichalTOT

30 lipca 2013, 22:22

Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym :P co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie:mysli:

Diego

30 lipca 2013, 22:23

MichalTOT napisał(a):
Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym :P co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie:mysli:

Ciekawe jakie stawia warunki żonie w łóżku :wysmiewacz:

MichalTOT

30 lipca 2013, 22:34

Diego napisał(a):
Ciekawe jakie stawia warunki żonie w łóżku :wysmiewacz:

Z tego co słyszałem ma czwórkę dzieci, więc i tam ma wysokie warunki :wysmiewacz:

KonradM

30 lipca 2013, 22:52

Hotspur Related @HotspurRelated

Reliable @FranGuaita claims he has been informed Soldado's move to us will be sealed tomorrow via @mulu83. ‪#‎COYS‬

jin_tae

30 lipca 2013, 22:53

BadBoy20 napisał(a):
Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah :D

Normalnie DEBIL nam się trafił.

Sawik

30 lipca 2013, 22:55

http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM

Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje.

Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca.

W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować.

I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe.

PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny.

Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie :)

Sawik

30 lipca 2013, 22:56

jin_tae napisał(a):
Normalnie DEBIL nam się trafił

Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto.

jin_tae

30 lipca 2013, 23:19

Sawik napisał(a):
Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto

Nie będę się rozpisywał, ale jego IP pokazuje mi okolice gdzie jest najwięcej gówniarzerii pod wrażeniem Wojtusia Sz tego słabego bramkarza Arsenalu co to posiedzi w tym sezonie na ławce

BadBoy20

30 lipca 2013, 23:20

Muszę was zmartwić, nie jestem fanem arsenalu, nie jestem fanem realu, jestem fanem Legii Warszawa , z mojej strony tyle, dziękuje dobranoc :)

P.s. wiem że bedziecie tesknic :**:*

Hades

30 lipca 2013, 23:27

Polska liga obchodzi mnie tyle co ty.

Potrzebujemy kogos na srodek obrony. Nie wiadomo co z Kaboulem, teraz nam wypadl Janek do poczatku sezonu, a rozpoczecie z samym Dawsonem i Caulkerem to bylaby glupota.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła