Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512594 odsłony
30 lipca 2013, 21:34
dzejkob napisał(a):Nie no panowie teraz to my się osmieszamy :-D
jak pewnie nie dostał;p
albo nikt nie widział jeszcze potrzebyy i niewiadomo jak sie robi;d
bo kto myslał ze jakiś qprowiec sie znajdzie
a co do tego transferu, to jest coś pewnego? na yt całkiem fajnie sie prezentuje
30 lipca 2013, 22:55
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM
Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje.
Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca.
W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować.
I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe.
PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny.
Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie
Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje.
Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca.
W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować.
I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe.
PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny.
Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie
30 lipca 2013, 23:19
Sawik napisał(a):Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto
Nie będę się rozpisywał, ale jego IP pokazuje mi okolice gdzie jest najwięcej gówniarzerii pod wrażeniem Wojtusia Sz tego słabego bramkarza Arsenalu co to posiedzi w tym sezonie na ławce
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.