Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512599 odsłon
30 lipca 2013, 16:46
bart napisał(a):
Lepiej nie może być
30 lipca 2013, 17:03
Bajt napisał(a):Ty musisz być Kanonierem. A z tym Raulem to się ośmieszasz tylko, skończ. Równie dobrze moglibyśmy zakontraktować Frankowskiego. Szkoda, że zakończył karierę :/
Bajt, chyba wywołałeś wilka z lasu, bo mam kuzyna, który gra w Jagielloni, i podobno Frankowski chce jeszcze raz spróbować szczęścia za granicą właśnie w Tottenhamie. Jest wolnym zawodnikiem, ale Levy z szacunku do jego umiejętności, chce wyłożyć za niego 4 mln funtów.
30 lipca 2013, 17:05
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM&feature=youtu.be
Wiecie coś o tym grajku?
A i słuchajcie mam wujka w Brazylii i mówił mi że AVB jest zdeterminowany żeby pozyskać grubego Ronaldo
30 lipca 2013, 17:09
vebq napisał(a):According to Sky Italia journalist Gianluca Di Marzio Tottenham are closing in on a €8m deal for Steaua Bucarest defender Vlad Chiriches and it could be completed in a few days.
Wiecie coś o tym grajku?
A i słuchajcie mam wujka w Brazylii i mówił mi że AVB jest zdeterminowany żeby pozyskać grubego Ronaldo
Nie jest to klasa Janka, ale w LE pokazał swoje umiejętności. Przyda się, bo jest tani a spokojnie mógłby grać w Premiership w klubach od 5 do 9. Umie zajebać z dystansu(gol z ajaxem) jak i z wolnego. Inna sprawa czy to jego umiejętności czy tylko szczęście.
30 lipca 2013, 17:09
A co do Soldado:
Valencia forward Roberto Soldado is remaining tight-lipped about his possible move to Tottenham, saying: "I do not know what is going on at the moment. I cannot say anything."
30 lipca 2013, 17:17
jin_tae napisał(a):Wojtas - dentysta jak dentysta wyrwał co miał wyrwać i po sprawie. Fajnie się u niego siedzi, bo pomaga mu młoda fajna asystentka. Nawet za rękę trzyma i pot ociera
hahaha, trzyma żebyś nie spierdolił
jin_tae napisał(a):Modzi/Admini błagam zajebcie mu z BANA(nie z bani)
30 lipca 2013, 17:18
To będzie test dla Baldiniego. Jeśli nie kupimy Soldado przez jakieś głupie raty to brawo
30 lipca 2013, 17:27
vebq napisał(a):According to Sky Italia journalist Gianluca Di Marzio Tottenham are closing in on a €8m deal for Steaua Bucarest defender Vlad Chiriches and it could be completed in a few days.
Wiecie coś o tym grajku?
Super gość , w jak kaboul wróci i pozyskamy Chirichesa , to będziemy mięli jedną z lepszych defensyw w PL .
vebq napisał(a):A i słuchajcie mam wujka w Brazylii i mówił mi że AVB jest zdeterminowany żeby pozyskać grubego Ronaldo
Ja mam wujka karła w Argentynie i mi gołębia puścił , że leo ma do nas wpaść za big toma.
30 lipca 2013, 18:42
Ramzes napisał(a):badboy nie obraz się, ale jesteś matolem. Zanizasz poziom tego zacnego forum, więc dla wspólnego dobra nie udzielaj się, chyba nie chcesz by w kibicowskich kręgach źle się o nas mówiło.
@jin
albo 90 i Kaka
Nie zawracajmy sobie głowy dzieciakiem z gimnazjum. Chce zaistnieć jak każdy dzieciak. Niech zostanie naszą maskotką
30 lipca 2013, 18:43
Soldado, Coentrao i jeszcze ze 100 mln na transfery. Totalna przebudowa druzyny.
lub
Soldado, Bale zostaje i jeszcze mniejsze wzmocnienia.
Co do Dembele... patrzac na ceny na rynku, to mozliwe ze Moussa dolaczy do QPR.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.