Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512610 odsłon
30 lipca 2013, 12:57
Drugler napisał(a):Nie ma co mówić , już pewne - są nawet słuchy , że dżeko ma zastąpić hiszpana w Valenci , ale znając sytuację finansową Valenci to tygodniówki dużej nie dostanie
Oczywiście, że nie dostanie, bo Edin Dżeko to wymysł prasy.
Jeżeli Borussii Dortmund nie było stać na Bośniaka, to tym bardziej Valencii.
30 lipca 2013, 13:33
BadBoy20 napisał(a):Mam dobry kontakt z ludzmi w Reading więc nie wyssałem sobie tego z palca. Podobno Dembele nie jest zadowolony w Tottenhamie po przyjsciu Paulinho i chce odejść, a reading ma plany w przeciągu 3 sezonów grać w LM
To są jakieś brednie. 4,5mln? Naprawdę? Moussa jest wart 3 razy tyle to raz. Po drugie The Royals nie zapewnią mu odopowiednio wysokiej tygodniówki. Ponadto ciekaw jestem dlaczego miałby być niezadowolony... Jeden z najlepszych ŚP w Anglii ma grać w Championship?
30 lipca 2013, 13:35
30 lipca 2013, 13:45
BadBoy20 napisał(a):A kurde chłopaki wybaczcie, troche sie zagalopowałem, nie chodzi o Reading tylko o QPR.. QPR ma plany od razu wprócic do PL i walczyc o LM
Przecież masz "dobry kontakt" z ludzmi z Reading. Z ludzmi z QPR też? Chłopie dawaj cynki to majątek wygramy. A co z Bale'm? Masz z też dobry kontakt z jego rodzicami?
30 lipca 2013, 13:47
BadBoy20 napisał(a):A kurde chłopaki wybaczcie, troche sie zagalopowałem, nie chodzi o Reading tylko o QPR.. QPR ma plany od razu wprócic do PL i walczyc o LM
Aha. Rób interesy z tym człowiekiem:
http://www.favore.pl/zlecenie/kupie-swinie-plock-mazowieckie,148176.html
30 lipca 2013, 13:48
dzejkob napisał(a):No to teraz to już wygląda logicznie. Levy sprzedaje naszego podstawowego grajka za 4,5 mln jak kupił go za ok. 15
Zajebiście logiczne hahah QPR wypożycza Parka do PSV w jego miejsce Dembele. BadBoy20 przy Tobie mój dentysta nawet wymięka.
Wojtas - dentysta jak dentysta wyrwał co miał wyrwać i po sprawie. Fajnie się u niego siedzi, bo pomaga mu młoda fajna asystentka. Nawet za rękę trzyma i pot ociera
30 lipca 2013, 13:48
30 lipca 2013, 13:50
trzaskal napisał(a):Przecież masz "dobry kontakt" z ludzmi z Reading. Z ludzmi z QPR też? Chłopie dawaj cynki to majątek wygramy. A co z Bale'm? Masz z też dobry kontakt z jego rodzicami?
Nie nie, miałem na mysli QPR a pisałem reading. Mój kuzyn jest zawodnikiem w QPR i własnie on może stracic miejsce na rzecz Dembele dlatego mi mówił. Tzn pisał na fb.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.