Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512610 odsłon

Drugler

30 lipca 2013, 12:53

RadzioTH napisał(a):
Coś ucichła sprawa z Soldado.:mysli:

Nie ma co mówić , już pewne - są nawet słuchy , że dżeko ma zastąpić hiszpana w Valenci , ale znając sytuację finansową Valenci to tygodniówki dużej nie dostanie .

Sawik

30 lipca 2013, 12:57

Drugler napisał(a):
Nie ma co mówić , już pewne - są nawet słuchy , że dżeko ma zastąpić hiszpana w Valenci , ale znając sytuację finansową Valenci to tygodniówki dużej nie dostanie

Oczywiście, że nie dostanie, bo Edin Dżeko to wymysł prasy.
Jeżeli Borussii Dortmund nie było stać na Bośniaka, to tym bardziej Valencii.

BadBoy20

30 lipca 2013, 13:14

reading złożył oficjalną propozycje 4,5 mln funtów za Dembele, myślicie że odejdzie?

dzejkob

30 lipca 2013, 13:20

BadBoy20 napisał(a):
reading złożył oficjalną propozycje 4,5 mln funtów za Dembele, myślicie że odejdzie?

Koleś skądś ty to wymyślił?!

Bajt

30 lipca 2013, 13:22

BadBoy20 napisał(a):

Umarłem.

BadBoy20

30 lipca 2013, 13:29

Mam dobry kontakt z ludzmi w Reading więc nie wyssałem sobie tego z palca. Podobno Dembele nie jest zadowolony w Tottenhamie po przyjsciu Paulinho i chce odejść, a reading ma plany w przeciągu 3 sezonów grać w LM..

Diego

30 lipca 2013, 13:30

BadBoy20 napisał(a):

Po ostatnich wpisach ProVexa myślałem, że na tym forum już nic mnie nie zdziwi. Myliłem się :bezradny:

Bajt

30 lipca 2013, 13:33

BadBoy20 napisał(a):
Mam dobry kontakt z ludzmi w Reading więc nie wyssałem sobie tego z palca. Podobno Dembele nie jest zadowolony w Tottenhamie po przyjsciu Paulinho i chce odejść, a reading ma plany w przeciągu 3 sezonów grać w LM

To są jakieś brednie. 4,5mln? Naprawdę? Moussa jest wart 3 razy tyle to raz. Po drugie The Royals nie zapewnią mu odopowiednio wysokiej tygodniówki. Ponadto ciekaw jestem dlaczego miałby być niezadowolony... Jeden z najlepszych ŚP w Anglii ma grać w Championship?

Spursiak

30 lipca 2013, 13:33

BadBoy20 napisał(a):
reading ma plany w przeciągu 3 sezonów grać w LM

hahahaha o kurwa.

BadBoy20

30 lipca 2013, 13:38

A kurde chłopaki wybaczcie, troche sie zagalopowałem, nie chodzi o Reading tylko o QPR.. QPR ma plany od razu wprócic do PL i walczyc o LM

dzejkob

30 lipca 2013, 13:41

No to teraz to już wygląda logicznie. Levy sprzedaje naszego podstawowego grajka za 4,5 mln jak kupił go za ok. 15...

trzaskal

30 lipca 2013, 13:45

BadBoy20 napisał(a):
A kurde chłopaki wybaczcie, troche sie zagalopowałem, nie chodzi o Reading tylko o QPR.. QPR ma plany od razu wprócic do PL i walczyc o LM

Przecież masz "dobry kontakt" z ludzmi z Reading. Z ludzmi z QPR też? Chłopie dawaj cynki to majątek wygramy. A co z Bale'm? Masz z też dobry kontakt z jego rodzicami? :glupek:

jin_tae

30 lipca 2013, 13:48

dzejkob napisał(a):
No to teraz to już wygląda logicznie. Levy sprzedaje naszego podstawowego grajka za 4,5 mln jak kupił go za ok. 15

Zajebiście logiczne hahah QPR wypożycza Parka do PSV w jego miejsce Dembele. BadBoy20 przy Tobie mój dentysta nawet wymięka.

Wojtas - dentysta jak dentysta wyrwał co miał wyrwać i po sprawie. Fajnie się u niego siedzi, bo pomaga mu młoda fajna asystentka. Nawet za rękę trzyma i pot ociera:D

BadBoy20

30 lipca 2013, 13:48

No dziwne ale może byc prawdziwe. Moim zdaniem AVB nie pasuje na tranera Tottenhamu, juz wolałbym Tomasza Hajto, przynajmniej tym gwiazdkom w szatni by poukładał w głowie. Wiec mam nadzieje że Levy zatrudni jakiegos nowego trenera, ze sprzeda Bale a ok 60mln + dadzą Nam Xabiego Alonso, wtedy dembele może isc do QPR. Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie.

BadBoy20

30 lipca 2013, 13:50

trzaskal napisał(a):
Przecież masz "dobry kontakt" z ludzmi z Reading. Z ludzmi z QPR też? Chłopie dawaj cynki to majątek wygramy. A co z Bale'm? Masz z też dobry kontakt z jego rodzicami? :glupek:

Nie nie, miałem na mysli QPR a pisałem reading. Mój kuzyn jest zawodnikiem w QPR i własnie on może stracic miejsce na rzecz Dembele dlatego mi mówił. Tzn pisał na fb.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła