Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512611 odsłon

BadBoy20

29 lipca 2013, 19:16

Chciałbym zobaczyć Raula u Nas, tak na sezon, może dwa jakby dał radę. Koleś jest wielki, w zasadzie był wielki ale nadal klasowy napastnik, typowy snajper i pewnie za grosze :)

trzaskal

29 lipca 2013, 20:25

BadBoy20 napisał(a):
Chciałbym zobaczyć Raula u Nas, tak na sezon, może dwa jakby dał radę. Koleś jest wielki, w zasadzie był wielki ale nadal klasowy napastnik, typowy snajper i pewnie za grosze :)

Palisz coś?

BadBoy20

29 lipca 2013, 20:42

Jasne że pale a co chcesz buszka ;)
Przecież wiadomo że nie przyjdzie, tak sobie napisałem, koles mimo wieku jest lepszy od Soldado :)

Arcz

29 lipca 2013, 21:30

BadBoy20 napisał(a):
Jasne że pale a co chcesz buszka ;)
Przecież wiadomo że nie przyjdzie, tak sobie napisałem, koles mimo wieku jest lepszy od Soldado :)

przeczytaj to jutro jak wytrzeźwiejesz, chyba że nie jesteś pijany :D Raul był dobry, wróć! był bardzo dobry! świetny, ale nie ma co porównywać dawnego Raula do gościa który ma 36 lat i gra w katarze dla kasy(choć wcale mu się nie dziwie)

jin_tae

29 lipca 2013, 21:35

Arcz napisał(a):
przeczytaj to jutro jak wytrzeźwiejesz, chyba że nie jesteś pijany :D Raul był dobry, wróć! był bardzo dobry! świetny, ale nie ma co porównywać dawnego Raula do gościa który ma 36 lat i gra w katarze dla kasy(choć wcale mu się nie dziwie)

W dodatku nie byłby gwarantem nawet 10 goli. Czas Raula minął niech już otwiera wino ze swoją dziewczyną

RAFO THFC

29 lipca 2013, 21:46

dokałdnie - dziadkom i drewniakom mówimy - STOP ! -- patrz Gallas i Bentley :plask:

BadBoy20

29 lipca 2013, 23:09

Wrzuccie trochę na luz chłopaki :D
Skąd wiesz, że Raul nie jest gwarantem nawet 10 goli? Potrafisz przewidywac takie sytuacje?
Raul wystarczy, że by przyszedł na rok i by bardzo Tottenhamowi pomógł, swoim doświadczeniem na treningach wiele by zdziałał a młodzi by sie tylko mogli uczyć.
W dodatku bramki strzela, w Schalke strzelał średnio co 2 mecz, to samo teraz w katarze. Co dopiero w Tottenhamie gdzie miałby za sobą Paulinho Dembele czy Sandro :) Klasowy napastik, nie to co Adebayor :wysmiewacz:

Zoltrix

30 lipca 2013, 02:02

o stary, nie wiedziałem ze ktos jest w stanie doprowadzic mnie do łez o 4:02 :rotfl: Raul lepszy od Soldado i jest gwarantem 10 bramek? po meczu ze Stoke przez poł roku z gipsu by nie wyszedł.

jin_tae

30 lipca 2013, 09:22

BadBoy20 napisał(a):
Wrzuccie trochę na luz chłopaki :D
Skąd wiesz, że Raul nie jest gwarantem nawet 10 goli? Potrafisz przewidywac takie sytuacje?
Raul wystarczy, że by przyszedł na rok i by bardzo Tottenhamowi pomógł, swoim doświadczeniem na treningach wiele by zdziałał a młodzi by sie tylko mogli uczyć.
W dodatku bramki strzela, w Schalke strzelał średnio co 2 mecz, to samo teraz w katarze. Co dopiero w Tottenhamie gdzie miałby za sobą Paulinho Dembele czy Sandro :) Klasowy napastik, nie to co Adebayor :wysmiewacz:

Klasowy Grandpa nie napastnik

BadBoy20

30 lipca 2013, 09:22

Chuja się znasz, Soldado to przeciętny grajek, robicie chuj wie kogo z niego :D Następny jasnowidz który wie kto by miał kontuzje po jakim meczu hehheheh. Jaka porażka z typa :D

BadBoy20

30 lipca 2013, 09:23

Może byc dziadek a i tak lepszy od jakis Soldado czy Adebayorów :)

Ramzes

30 lipca 2013, 09:43

W twoim świecie...

kurde co będzie jak nie zwerbujemy tego Soldado teraz? Kto przyjdzie?

WojtasTHFC

30 lipca 2013, 10:05

ja tam płakać nie będę jak bale zostanie a ade nie może mieć już gorszego sezonu jak poprzedni defuuu jak zawsze w okolicach 10 goli i git będzie do tego kane i git.:F

Drugler

30 lipca 2013, 10:22

Manchester United złożył ofertę za Lukę Modrica w wysokości ... 25 mln euro :D:D

WojtasTHFC

30 lipca 2013, 11:02

WP to z onetem przebijają się kto napisze głupszy news
a dentysty nie zazdroszczę

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła