Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512613 odsłon

Efendi6

28 lipca 2013, 22:51

Bale nie odejdzie wątpię, A jak przyjdzie jeszcze Soldado tym bardziej.

olivier

29 lipca 2013, 03:31

Bale nie odejdzie , nie ma szans. Jeśli już do tego by doszło to Real niech daje 80-85 mln. funtów i za tą kase kupujemy Eriksena(15mln), Lamela(pewnie z 25 mln) i jako uzupełnienie składu na lewą obronę Jansena( z 6mln ) ,James'a McCarthy'ego(góra 10 mln) i Loica Reamy'ego (8mln) i jeszcze z 10-15 mln by zostało. ;) pomarzyć zawsze można ;). Strata Bale nie oznacza wcale osłabienia drużyny pod warunkiem wzmocnienia drużyny jeszcze 2-3 zawodnikami za kasę z jego transferu. No i wtedy powinniśmy się pozbyć takich zawodników jak Huddlestone, Parker, Livermore, Falque, BAE i Adebayora bądź Dempsey'a. :D

Drugler

29 lipca 2013, 07:09

Sky sport donosi , że Levy zdenerwował się sytuacją z Balem i Realem i już przygotował kontrakt dla Walijczyka .

offtopic : bernard nie przyjdzie do arsenalu , bo uważa że nie jest to odpowiedni klub dla niego i wybierze między Porto i Szachtarem . Kibice arsenalu sądzą ,że wygrają ligę bo INTERESUJĄ się suarezem , higuainem i bernardem ; )

Zolter

29 lipca 2013, 07:22

olivier napisał(a):
Bale nie odejdzie , nie ma szans. Jeśli już do tego by doszło to Real niech daje 80-85 mln. funtów i za tą kase kupujemy Eriksena(15mln), Lamela(pewnie z 25 mln) i jako uzupełnienie składu na lewą obronę Jansena( z 6mln ) ,James'a McCarthy'ego(góra 10 mln) i Loica Reamy'ego (8mln) i jeszcze z 10-15 mln by zostało. ;) pomarzyć zawsze można ;). Strata Bale nie oznacza wcale osłabienia drużyny pod warunkiem wzmocnienia drużyny jeszcze 2-3 zawodnikami za kasę z jego transferu. No i wtedy powinniśmy się pozbyć takich zawodników jak Huddlestone, Parker, Livermore, Falque, BAE i Adebayora bądź Dempsey'a. :D

Na co Ty liczysz? W dodatku za Lamele odrzucali oferty 30mln(Roma za niego dała 17mln) a i on sam chce zostać.
Za kase z transferu nie wiem czy Levy by połowe przeznaczył na zakupy.

trzaskal

29 lipca 2013, 07:41

Derby County have signed Tottenham defender Adam Smith on a season-long loan.

trzaskal

29 lipca 2013, 07:43

Drugler napisał(a):
Sky sport donosi , że Levy zdenerwował się sytuacją z Balem i Realem i już przygotował kontrakt dla Walijczyka .

offtopic : bernard nie przyjdzie do arsenalu , bo uważa że nie jest to odpowiedni klub dla niego i wybierze między Porto i Szachtarem . Kibice arsenalu sądzą ,że wygrają ligę bo INTERESUJĄ się suarezem , higuainem i bernardem ; )

A ja coraz bardziej jestem przekonany, że Bale jednak odejdzie. Perez tak się uparł, że w końcu DL go sprzeda:-(

Robert

29 lipca 2013, 08:06

trzaskal napisał(a):
A ja coraz bardziej jestem przekonany, że Bale jednak odejdzie. Perez tak się uparł, że w końcu DL go sprzeda:-(

to też musisz sie uprzeć i nie puszczać go;)

Drugler

29 lipca 2013, 08:46

trzaskal napisał(a):

Też mam takie wrażenie , że odejdzie .
Daily star podaje , że tottenham za bale szykuje się na Javiera Pastore , a Daily Express , że soldado prawie nasz .

EDIT : W najbliższych dniach do Londynu mają przyjechać przedstawiciele Besiktasu , aby omówić warunki indywidualnego kontraktu i ceny jaką mięliby zapłacić za niego , jedyną przeszkodą może być to , że turecki klub nie zagra w europejskich pucharach , a adebayor podobno jest ich głodny .

Gan1982

29 lipca 2013, 09:33

Ale z was banany :)
Myślicie że jak sprzedamy Garetha to kasa pójdzie na wzmocnienia ? Dobre sobie. Zastępstwo za GB już mamy w postaci tego nowego, za napastnikiem może grać Demps, Holtby, Dembele, Sigi i tak dalej, więc przestańcie się łudzić że jak nawet dostaniemy 100 mln to, chociaż 20% pójdzie na wzmocnienia...

trzaskal

29 lipca 2013, 10:06

Gan1982 napisał(a):
Ale z was banany :)
Myślicie że jak sprzedamy Garetha to kasa pójdzie na wzmocnienia ? Dobre sobie. Zastępstwo za GB już mamy w postaci tego nowego, za napastnikiem może grać Demps, Holtby, Dembele, Sigi i tak dalej, więc przestańcie się łudzić że jak nawet dostaniemy 100 mln to, chociaż 20% pójdzie na wzmocnienia

Dokładnie. Levy transferem GB zbilansuje budżet może trochę chlapnie na jeszcze jeden transfer i tyle - pozamiatane. Jemu bardziej zależy na budowie nowego stadionu /nie dziwię się/ ponieważ zwiększy się pojemność o 20.000 miejsc a ceny pozostawi te same :-) I tak mamy zaraz po analach najdroższe bilety w całej BPL. A tak na marginesie to nie wydaje mi się aby słowo "LEGENDA" miało dla Leviego jakiekolwiek znaczenie. On raczej jest z tych /Janusz Wójcik/: "kasa, misiu kasa".

BadBoy20

29 lipca 2013, 10:08

Jeżeli Levy bedzie dalej żydził pieniedzy to bedzie to wygladac nieciekawie, takie są realnia, kazdy dookoła sie wzmacnia i to niezłymi grajkami za wielkie pieniadze. Jakbysmy dostali 100mln za Bale to 60 powinno isc na transfery. Ktoś wyżej pisał o Pastore, moge to tylko skwitować śmiechem hahahahaha.

Gan1982

29 lipca 2013, 10:20

A my się nie wzmacniamy ?
17mln Paulinho, Chadil czy jak mu tam 7 mln, Saldado to kolejne 25 mln. Jeśli tyle wydamy to i tak będą ogromne wydatki jak na nasz klub. Czasem jak czytam wasze komentarze to wydaje mi się że kibicujecie Tottenhamowi od czasów maks ligi mistrzów...

Gan1982

29 lipca 2013, 10:20

A jak chcecie dużych transferów to polski fan club AS Monaco szuka wzmocnień ;p

Arcz

29 lipca 2013, 10:21

Bale nie zostanie legendą Spurs nie z winy levego tylko własnej(bo poprosu chce grać w większym klubie), przecież już rok temu była gadka że jeśli się nie zakwalifikujemy do LM to odejdzie i tak miało być,wiadomo każdy by chciał zeby został ja też, ale ma prawo czuć się oszukany przez naszego prezesa, jedyne co może go przekonać to transfery. Nawet jeśli teraz zostanie to wydaje mi się ze jego transfer będzie kwestią czasu

Drugler

29 lipca 2013, 10:27

BadBoy20 napisał(a):
Ktoś wyżej pisał o Pastore, moge to tylko skwitować śmiechem hahahahaha

Podałem wiadomość , która została zapisana przez Daily Star.

trzaskal napisał(a):
Levy transferem GB zbilansuje budżet może trochę chlapnie na jeszcze jeden transfer i tyle - pozamiatane.

Wcale nie musi być ( nawet ) jednego transferu , bo jak za Bale dostaniemy dimarie i contentrao to już pewnie nikogo nie kupimy.

trzaskal

29 lipca 2013, 10:33

[quote=Drugler]Podałem wiadomość , która została zapisana przez Daily Star.

trzaskal napisał(a):
Levy transferem GB zbilansuje budżet może trochę chlapnie na jeszcze jeden transfer i tyle - pozamiatane

Gówno dostaniemy a nie marię czy fabio. Ktoś z Was myśli, że tacy zawodnicy po 20-30 mln EUR będą chcieli grać w LE i do tego obniżając sobie tyg.?

Drugler

29 lipca 2013, 10:55

trzaskal napisał(a):
Gówno dostaniemy a nie marię czy fabio. Ktoś z Was myśli, że tacy zawodnicy po 20-30 mln EUR będą chcieli grać w LE i do tego obniżając sobie tyg.?

Contentrao może się skusi na AVB , a di maria wraz z przyjściem bale`a na Santiago Bernabeu , może sobie innego klubu szukać .

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła