Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512613 odsłon
29 lipca 2013, 03:31
29 lipca 2013, 07:09
offtopic : bernard nie przyjdzie do arsenalu , bo uważa że nie jest to odpowiedni klub dla niego i wybierze między Porto i Szachtarem . Kibice arsenalu sądzą ,że wygrają ligę bo INTERESUJĄ się suarezem , higuainem i bernardem ; )
29 lipca 2013, 07:22
olivier napisał(a):Bale nie odejdzie , nie ma szans. Jeśli już do tego by doszło to Real niech daje 80-85 mln. funtów i za tą kase kupujemy Eriksena(15mln), Lamela(pewnie z 25 mln) i jako uzupełnienie składu na lewą obronę Jansena( z 6mln ) ,James'a McCarthy'ego(góra 10 mln) i Loica Reamy'ego (8mln) i jeszcze z 10-15 mln by zostało.pomarzyć zawsze można
. Strata Bale nie oznacza wcale osłabienia drużyny pod warunkiem wzmocnienia drużyny jeszcze 2-3 zawodnikami za kasę z jego transferu. No i wtedy powinniśmy się pozbyć takich zawodników jak Huddlestone, Parker, Livermore, Falque, BAE i Adebayora bądź Dempsey'a.
Na co Ty liczysz? W dodatku za Lamele odrzucali oferty 30mln(Roma za niego dała 17mln) a i on sam chce zostać.
Za kase z transferu nie wiem czy Levy by połowe przeznaczył na zakupy.
29 lipca 2013, 07:43
Drugler napisał(a):Sky sport donosi , że Levy zdenerwował się sytuacją z Balem i Realem i już przygotował kontrakt dla Walijczyka .
offtopic : bernard nie przyjdzie do arsenalu , bo uważa że nie jest to odpowiedni klub dla niego i wybierze między Porto i Szachtarem . Kibice arsenalu sądzą ,że wygrają ligę bo INTERESUJĄ się suarezem , higuainem i bernardem ; )
A ja coraz bardziej jestem przekonany, że Bale jednak odejdzie. Perez tak się uparł, że w końcu DL go sprzeda:-(
29 lipca 2013, 08:46
trzaskal napisał(a):A ja coraz bardziej jestem przekonany, że Bale jednak odejdzie. Perez tak się uparł, że w końcu DL go sprzeda:-(
Też mam takie wrażenie , że odejdzie .
Daily star podaje , że tottenham za bale szykuje się na Javiera Pastore , a Daily Express , że soldado prawie nasz .
EDIT : W najbliższych dniach do Londynu mają przyjechać przedstawiciele Besiktasu , aby omówić warunki indywidualnego kontraktu i ceny jaką mięliby zapłacić za niego , jedyną przeszkodą może być to , że turecki klub nie zagra w europejskich pucharach , a adebayor podobno jest ich głodny .
29 lipca 2013, 09:33
Myślicie że jak sprzedamy Garetha to kasa pójdzie na wzmocnienia ? Dobre sobie. Zastępstwo za GB już mamy w postaci tego nowego, za napastnikiem może grać Demps, Holtby, Dembele, Sigi i tak dalej, więc przestańcie się łudzić że jak nawet dostaniemy 100 mln to, chociaż 20% pójdzie na wzmocnienia...
29 lipca 2013, 10:06
Gan1982 napisał(a):Ale z was banany
Myślicie że jak sprzedamy Garetha to kasa pójdzie na wzmocnienia ? Dobre sobie. Zastępstwo za GB już mamy w postaci tego nowego, za napastnikiem może grać Demps, Holtby, Dembele, Sigi i tak dalej, więc przestańcie się łudzić że jak nawet dostaniemy 100 mln to, chociaż 20% pójdzie na wzmocnienia
Dokładnie. Levy transferem GB zbilansuje budżet może trochę chlapnie na jeszcze jeden transfer i tyle - pozamiatane. Jemu bardziej zależy na budowie nowego stadionu /nie dziwię się/ ponieważ zwiększy się pojemność o 20.000 miejsc a ceny pozostawi te same :-) I tak mamy zaraz po analach najdroższe bilety w całej BPL. A tak na marginesie to nie wydaje mi się aby słowo "LEGENDA" miało dla Leviego jakiekolwiek znaczenie. On raczej jest z tych /Janusz Wójcik/: "kasa, misiu kasa".
29 lipca 2013, 10:08
29 lipca 2013, 10:20
17mln Paulinho, Chadil czy jak mu tam 7 mln, Saldado to kolejne 25 mln. Jeśli tyle wydamy to i tak będą ogromne wydatki jak na nasz klub. Czasem jak czytam wasze komentarze to wydaje mi się że kibicujecie Tottenhamowi od czasów maks ligi mistrzów...
29 lipca 2013, 10:21
29 lipca 2013, 10:27
BadBoy20 napisał(a):Ktoś wyżej pisał o Pastore, moge to tylko skwitować śmiechem hahahahaha
Podałem wiadomość , która została zapisana przez Daily Star.
trzaskal napisał(a):Levy transferem GB zbilansuje budżet może trochę chlapnie na jeszcze jeden transfer i tyle - pozamiatane.
Wcale nie musi być ( nawet ) jednego transferu , bo jak za Bale dostaniemy dimarie i contentrao to już pewnie nikogo nie kupimy.
29 lipca 2013, 10:33
trzaskal napisał(a):Levy transferem GB zbilansuje budżet może trochę chlapnie na jeszcze jeden transfer i tyle - pozamiatane
Gówno dostaniemy a nie marię czy fabio. Ktoś z Was myśli, że tacy zawodnicy po 20-30 mln EUR będą chcieli grać w LE i do tego obniżając sobie tyg.?
29 lipca 2013, 10:55
trzaskal napisał(a):Gówno dostaniemy a nie marię czy fabio. Ktoś z Was myśli, że tacy zawodnicy po 20-30 mln EUR będą chcieli grać w LE i do tego obniżając sobie tyg.?
Contentrao może się skusi na AVB , a di maria wraz z przyjściem bale`a na Santiago Bernabeu , może sobie innego klubu szukać .
29 lipca 2013, 11:22
http://soccerlens.com/spurs-should-accept-di-maria-and-coentrao-swap-deal-for-bale/112298/?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.