Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512603 odsłony

jin_tae

30 lipca 2013, 13:50

BadBoy20 napisał(a):
No dziwne ale może byc prawdziwe. Moim zdaniem AVB nie pasuje na tranera Tottenhamu, juz wolałbym Tomasza Hajto, przynajmniej tym gwiazdkom w szatni by poukładał w głowie. Wiec mam nadzieje że Levy zatrudni jakiegos nowego trenera, ze sprzeda Bale a ok 60mln + dadzą Nam Xabiego Alonso, wtedy dembele może isc do QPR. Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie

Modzi/Admini błagam zajebcie mu z BANA(nie z bani)

BadBoy20

30 lipca 2013, 13:51

To juz napisdac nie można na forum, od razu ban ban i ban? Cię cieszcie że daje info w ogole...

Kalafior

30 lipca 2013, 14:07

Spursmanio proszę o zamknięcie granic dla ludzi z zewnątrz, bo upadniemy jak Cesarstwo Rzymskie.

olivier

30 lipca 2013, 14:15

BadBoy20 Takie info to zostaw dla siebie. Jesli to miałbyć głupi żart z Twojej strony to nie udał Ci się. Komentujesz bez sensu i nie na temat. Skoro masz kuzyna no to dziel się tym ze swoją rodziną a nie z nami. Pierdoły typu ze Dembele odejdzie za 4,5 mln. funtów to sobie w notesie pisz i graj w FM'a bo widze ze coraz więcej dzieci sie rejestruje tu na forum.

Drugler

30 lipca 2013, 14:19

Bajt napisał(a):
To są jakieś brednie. 4,5mln? Naprawdę? Moussa jest wart 3 razy tyle to raz.

3 razy więcej? 3 razy więcej to warty jest dempsey . Podejrzewam , że jeśli ktoś chciałby kupić dembele to musiałby koło 25-30 mln euro dać ( oczywiście ujmując ceny , które teraz wymyślają turki/rumuny/ruskie/szejki ) .

olivier

30 lipca 2013, 14:22

za Dembele daliśmy 15 mln. funtów , doliczając jego roczne zarobki + jego wartość śmiało moglibyśmy za niego wołać w granicach 25-30 mln. funtów , skoro taki Liverpool potrafił kupić byle jakiego Hendersona za 20 mln. funciaków.

Drugler

30 lipca 2013, 14:24

BadBoy20 napisał(a):
Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie

Co Ty masz z tym raulem? Raul może był dobry kilka lat temu . Nawet jeśli miałby do nas dołączyć to nie damy mu takiej tygodniówki .

Niech sobie siedzi i zbiera kase , co w footballu już miał osiągnąć to osiągnął , szacunek mu za to , ale nie przesadzajmy .

Dzudolffo

30 lipca 2013, 14:24

Panowie, po Hycla dzwońcie, on sprawę załatwi. Już nie będzie takich użytkowników hahaha ;P

olivier

30 lipca 2013, 14:27

Raula to chyba chce zatrudnić, ale jako trenera napastinków.

BadBoy20

30 lipca 2013, 14:50

hahaha :D Głupio piszecie i nie wiem czy na żarty czy nie, ale prawda jest taka że Raul to jest obecnie TOP 5 napastników na świecie. Wiek nie gra roli ma po prostu instynkt snajperski, 100 razy bardiej wole starego Raula niz AD ebayora

_jaroszy

30 lipca 2013, 14:51

Panowie BadBoy20 to robi specjalnie , chce wywołać głupią dyskusje i z każdym nowym postem pisze coraz większe herezje .

BadBoy20

30 lipca 2013, 14:59

Nie robie nic specjalnie. Oferta za Dembele to prawda i myślę że kwestia kilku godz jak sie o tym przekonacie a jeżeli chodzi o Raula to moje skromne zdanie wyrażam :)
Raul to obecnie poziom Rooneya, Torresa. Nie duzo mu brakuje do Aguero.

Bajt

30 lipca 2013, 15:05

Ty musisz być Kanonierem. A z tym Raulem to się ośmieszasz tylko, skończ. Równie dobrze moglibyśmy zakontraktować Frankowskiego. Szkoda, że zakończył karierę :/

olivier

30 lipca 2013, 15:17

Jeśli już Sky Sports potwierdza ofertę 85 mln. funtów za Bale to tak musi być, jeśli taka kwota to szczerze mówiąc na miejscu Levy'ego bym się nad nią zastanowił.

http://www1.skysports.com/football/news/11675/8848350?

BadBoy20 jeśli uważasz, że Raul to poziom Torresa no to w szczególności nam takiego napastnika nie potrzeba bo już Adebayor jest od niego lepszy ;)

jin_tae

30 lipca 2013, 15:33

BadBoy20 napisał(a):
Nie robie nic specjalnie. Oferta za Dembele to prawda i myślę że kwestia kilku godz jak sie o tym przekonacie a jeżeli chodzi o Raula to moje skromne zdanie wyrażam :)
Raul to obecnie poziom Rooneya, Torresa. Nie duzo mu brakuje do Aguero
:wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:

BadBoy20

30 lipca 2013, 15:48

Bajt napisał(a):
Ty musisz być Kanonierem. A z tym Raulem to się ośmieszasz tylko, skończ. Równie dobrze moglibyśmy zakontraktować Frankowskiego. Szkoda, że zakończył karierę :/

Hehe nie jestem kanonierem, jestem Legionistą! :)
Nie porówbuj Franka do Raula hehe, zawsze można sie skontaktować z Inzaghim lub Trezeguet. Na pwno lepsza to opcja od Adebayora :)
Hahaha Oliver ty tak na powąznie? Torres zjada tego całego Soldado, nie mówiac o Adebayorze drewniaku;)

jin_tae

30 lipca 2013, 16:04

BadBoy20 napisał(a):
Hehe nie jestem kanonierem, jestem Legionistą! :)
Nie porówbuj Franka do Raula hehe, zawsze można sie skontaktować z Inzaghim lub Trezeguet. Na pwno lepsza to opcja od Adebayora :)
Hahaha Oliver ty tak na powąznie? Torres zjada tego całego Soldado, nie mówiac o Adebayorze drewniaku;)

powiem Ci jedno. Do tej pory myślałem, że 20 to Twój wiek, i jeśli nie żartujesz, nie trollujesz tylko mówisz serio, to coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu - 20 to Twoje IQ :plotki: :wysmiewacz:

Drugler

30 lipca 2013, 16:08

BadBoy20 napisał(a):

torres = 50 mln euro = 10 goli na sezon
Soldado = 30 mln euro = 30 goli na sezon

Dziękuje .

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła