Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
9 czerwca 2013, 22:10
trzaskal napisał(a):
Tottenham will offer Jermain Defoe plus £10m for Aston Villa striker Christian Benteke. (Sky Sports)

Ktoś tu ni umie robić interesów. Mamy dokupywać napastników nie zmieniać tylko nazwiska...

Dostanie po nogach jak Sandro i znowu tylko Ade ;)
9 czerwca 2013, 22:40
trzaskal napisał(a):
Tottenham will offer Jermain Defoe plus £10m for Aston Villa striker Christian Benteke. (Sky Sports)

Oferta po zsumowaniu: 10 mln.
10 czerwca 2013, 04:37
KonradM napisał(a):
O czym ty piszesz... Damiao wyjechał ze zgrupowania bo miał kontuzje a za niego w kadrze jest JO( ten co grał w evertonie)

No to nie doczytałem, że kontuzji doznał, co nie zmienia faktu, że we wcześniejszych meczach nie był podstawowym napastnikiem. Walczmy o Soldado i Benteke, a Damiao niech zostanie w Brazylii.
10 czerwca 2013, 08:12
10 czerwca 2013, 08:22
Już pisaliśmy o tym. Po pierwsze żródło typu Francois Gallardo, onet i daily mirror można sobie delikatnie mówiąc w dupę wsadzić.
10 czerwca 2013, 08:35
nawet strona się pierdoli przez te wasze śmieszne źródła
10 czerwca 2013, 09:28
tak czy srak, Damiao nawet jak jest grzeje ławe
10 czerwca 2013, 10:29
Wole zdecydowanie bardziej Soldado od Damiao i mam nadzieje że to hiszpan dołączy do nas w tym okienku
10 czerwca 2013, 11:15
chyba już nikt nie liczy na Damiao - po ostatniej jego wypowiedzi ... skupmy się na zakontraktowaniu Belgów NIE Brazylijczyków
10 czerwca 2013, 12:51
RAFO THFC napisał(a):
chyba już nikt nie liczy na Damiao - po ostatniej jego wypowiedzi ... skupmy się na zakontraktowaniu Belgów NIE Brazylijczyków

Mirallas <3 Benteke udzie ale też <3

Gorzej jak dostaniemy klopsa pokroju Jovanovica w Looserpoolu
10 czerwca 2013, 15:37
coraz częściej łączą nas z tym bernardem dla mnie to wielka niewiadoma za kupe kasy xd
10 czerwca 2013, 15:42
WojtasTHFC napisał(a):
coraz częściej łączą nas z tym bernardem dla mnie to wielka niewiadoma za kupe kasy xd

Jeśli FM nie kłamie to się opłaca :D
10 czerwca 2013, 16:02
ten benteke moze byc, szkoda tylko ze fan anali ;/
10 czerwca 2013, 16:18
10 czerwca 2013, 16:45
no to nawet wiecej niż Eto:D ale nie sądze ze do czegoś takiego dojdzie real go nie puści
10 czerwca 2013, 17:03
TomHam87 napisał(a):
No to nie doczytałem, że kontuzji doznał, co nie zmienia faktu, że we wcześniejszych meczach nie był podstawowym napastnikiem. Walczmy o Soldado i Benteke, a Damiao niech zostanie w Brazylii

Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat.
10 czerwca 2013, 17:17
Hades napisał(a):
Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat
Hades napisał(a):
Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat

Wierzysz, ze jakby odpalil to by zostal u nas ?
10 czerwca 2013, 18:07
Hades napisał(a):

g...no prawda Jak Damiao wypali to po góra dwóch latach odejdzie do Srealu, Manchesteru czy Farselony
10 czerwca 2013, 18:48
Academy players Tom Gardiner, Mason Bush, William Ekong, Billy Grainger, Sam Smith and Victor Zapata-Caicedo have released, while we welcome into the Academy Luke Amos, Channing Campbell-Young, Anthony Georgou, Cy Goddard, Shayon Harrison, Joshua Onomah, Joe Pritchard, Lloyd Ross, Harry Voss, Kyle Walker-Peters and Anton Walkes as First Year Scholars.

i teraz trzeba googlować i się wymądrzać :D
10 czerwca 2013, 20:26
jin_tae napisał(a):
g...no prawda Jak Damiao wypali to po góra dwóch latach odejdzie do Srealu, Manchesteru czy Farselony

W takim razie będzie tylko i wyłącznie zysk. On na pewno drugim Ronaldo nie będzie, ale po 20 bramek na sezon może strzelać.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji