Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512692 odsłony

Gość

10 sierpnia 2013, 08:53

Bodmer też grał na środku obrony czasem. Capoue zagrał na środku obrony dwa razy i wielkie halo

trzaskal

10 sierpnia 2013, 09:06

Swanlake napisał(a):
jutro ide na Espanyol. jak masz ochote na mieszkam na Bruce Grove 5 min od stadionu więc jak będziesz akurat na WHLn to po meczu można spić piane w Bricklayers Arms na High Rd albo Antwerp Arms na Church Rd. to dwa moje ulubione

To się na privie umówimy. Rafo, jedziemy jeszcze w tym roku?

Drugler

10 sierpnia 2013, 09:10

Jeśli vertonghen jest wart 27 mln euro , a luiz 50mln funtów , to pozdrawiam barcelone :)

jin_tae

10 sierpnia 2013, 11:53

Drugler napisał(a):
Jeśli vertonghen jest wart 27 mln euro , a luiz 50mln funtów , to pozdrawiam barcelone :)

Luiz = 2x vertonghen taka smutna prawda

Drugler

10 sierpnia 2013, 12:35

jin_tae napisał(a):
Luiz = 2x vertonghen taka smutna prawda

Czy ja wiem , że 2 razy lepszy? Może luiz potrafi pierdolnąć z 35 metrów w okienko , ale statystyki bramek/asyst mają podobne . Jedyne to , że luiz ( wydaje mi się ) jest znacznie bardziej agresywny - nie zmienia to faktu , że jeśli bale sobie pójdzie to i janek może ;/

Robert

10 sierpnia 2013, 12:35

Barcelona na siłe szuka wychowanka na środek obrony:wysmiewacz:
Silva, Luiz teraz Janek
bo w nich płynie katalonska krew, tak jak w Bale płynie krew Realu:rotfl:

smackey

10 sierpnia 2013, 12:42

luiz przecież robi okrutnie dużo błędów w obronie, poza zajebistym uderzeniem to przeciętniak na miarę dawsona

KonradM

10 sierpnia 2013, 12:46

@AssouEkotto: Good luck to spurs all the best and many goal for them LOL #coys

Sawik

10 sierpnia 2013, 12:46

smackey napisał(a):
luiz przecież robi okrutnie dużo błędów w obronie, poza zajebistym uderzeniem to przeciętniak na miarę dawsona

Ostatnie jego mecze oglądałem podczas Pucharu Konfederacji i tam spisywał się znakomicie. Faktycznie na początku robił dużo błędów, ale z czasem to się zmieniło.

KonradM

10 sierpnia 2013, 13:02

Sawik napisał(a):
http://www.futbol.pl/node/467549

Mam nadzieję, że to prawda i Adebayor trafi za 10 milionów funtów do Romy

Jeżeli taki deal by wyszedł to na miejscu Levego szybko bym pędził do Rosji po Lacine Traore ;d

Ramzes

10 sierpnia 2013, 13:29

A ja po Eto'o i Traore, jak szaleć to szaleć!

Robert

10 sierpnia 2013, 14:11

Ramzes napisał(a):
A ja po Eto'o i Traore, jak szaleć to szaleć!

Eto zarabia i pewnie nadal chce zarabiać kupe kasy ;)

Wduwek

10 sierpnia 2013, 14:54

Traore technicznie jest mocno średni, ale ważne że strzela. Tak czy inaczej priorytetem jest ŚO a nie napadzior.

Eidur

10 sierpnia 2013, 15:12

Chłop jest większy chyba nawet od Croucha. Nie należy do niego wymagać nie wiadomo jakiej techniki :X Napastnik typu wrzucić mu na głowę albo do nogi i oddaje strzał. Ale czy taki nam potrzebny? Chyba wolałbym zostać przy Ade.

Gość

10 sierpnia 2013, 15:22

Puchar Konfederacji... W lidze robi masę błędów, przestał, gdy zaczął grać na środku pomocy.

RAFO THFC

10 sierpnia 2013, 15:46

trzaskal napisał(a):
To się na privie umówimy. Rafo, jedziemy jeszcze w tym roku?

----
pogadamy 1 września na DERBACH, mam ochotę na Newcastle 10 listopada, albo na Crystal Palace 11 stycznia
:mysli:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła