Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512530 odsłon
11 sierpnia 2013, 20:55
a kto powiedział ze ja chciałem?
jedynie uznałem ze jak był za 2-3 mln i rozsądną tygodniówkę to można było brać, nie inaczej
Jak Eto miałby brać tyle co Ade, czyli trzeba by było go sprzedać, ale jednak dużo bardziej wole aby grał u nas Ade a nie Eto
no i wątpie aby aż tak obniżył swoje wymagania
no i na 70 meczy 36 bramek, wiedząc jakie są kluby w Rosji, chodzi mi o dół tabeli to powinien mieć troche wiecej tych strzelonych bramek
jedynie uznałem ze jak był za 2-3 mln i rozsądną tygodniówkę to można było brać, nie inaczej
Jak Eto miałby brać tyle co Ade, czyli trzeba by było go sprzedać, ale jednak dużo bardziej wole aby grał u nas Ade a nie Eto
no i wątpie aby aż tak obniżył swoje wymagania
no i na 70 meczy 36 bramek, wiedząc jakie są kluby w Rosji, chodzi mi o dół tabeli to powinien mieć troche wiecej tych strzelonych bramek
11 sierpnia 2013, 21:46
52 tygodnie x 50 tys
to jest 2,6 mln na rok
jeśli dobrze to rozumiem
czyli on by nie przyszedł nawet za kase co pisało sie czy czasem jednak nie chcemy dać za dużo dla Bale, czyli 150 tys
to jest 7,8 mln
nie chce mi sie wierzyć ze zgodzi sie na obniżenie do 1/3
został mu rok kontraktu i coś czuje ze zostanie w Anży
to jest 2,6 mln na rok
jeśli dobrze to rozumiem
czyli on by nie przyszedł nawet za kase co pisało sie czy czasem jednak nie chcemy dać za dużo dla Bale, czyli 150 tys
to jest 7,8 mln
nie chce mi sie wierzyć ze zgodzi sie na obniżenie do 1/3
został mu rok kontraktu i coś czuje ze zostanie w Anży
12 sierpnia 2013, 05:57
http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-are-ready-to-enter-race-for-gareth-bale-8756408.html
Manchester nie zdobędzie w tym roku mistrza ;x
Manchester nie zdobędzie w tym roku mistrza ;x
12 sierpnia 2013, 07:45
z całym szacunkiem dla Tottenhamu i ogólnie ale nie wierzę że to piszesz na serio. Przeczytaj jeszcze raz a potem, zacznij się śmiać. Same pieniądze to już kolosalna kwota, nikt samych pieniędzy nie wypłaci a co już mówić o dorzuceniu zawodnika albo perspektywicznego Zahy. Czasem tu jak ktoś coś pierdolnie to nie wiem czy się śmiać czy płakaćRAFO THFC napisał(a):cena dla MU za Bale to 150 mln GBP + Nani albo najlepiej Zaha ... DL - nie daj się
12 sierpnia 2013, 08:34
Motorniczy napisał(a):z całym szacunkiem dla Tottenhamu i ogólnie ale nie wierzę że to piszesz na serio. Przeczytaj jeszcze raz a potem, zacznij się śmiać. Same pieniądze to już kolosalna kwota, nikt samych pieniędzy nie wypłaci a co już mówić o dorzuceniu zawodnika albo perspektywicznego Zahy. Czasem tu jak ktoś coś pierdolnie to nie wiem czy się śmiać czy płakać
A ja jak czytam Ciebie to mam podobnie
Nie wiem czy pamiętasz sagę ze sprzedażą Modricia, chciała go Chelsea, ale im Levy wycenił szczura na 50 mln F. Tak samo było by z Bale'm. Daniel nie jest głupi, i nie wzmacnia potencjalnych rywali, szczególnie mając w pamięci to jak nam podebrali Berbe.
12 sierpnia 2013, 08:53
panowie jestem dość mocno zorientowany w sprawach dotyczących Realu Madryt i jestem absolutnie przekonany że jeśli wogóle Bale trafi tego lata do Hiszpanii to za mniej niż 100mln Euro. Owszem Levy może oczekiwać 120, może się nie zgodzić na transfer i zwyczajnie nigdzie go nie puścić ale Perez nie pobije rekordu transferowego bo:
a) Ronaldo się obrazi i nie podpisze nowego kontraktu
b) Real ma około 300mln długu i w obliczu FFP musi kontynuować politykę zmniejszania zadłużenia klubu (obecne tempo około 35mln na rok)
c) Perez w nowym roku chce rozpocząć budowę nowego Santiago Bernabeu która pochłonie ponad 200mln Euro - w obliczu takiej inwestycji nie będzie się porywał z motyką na słońce i bił transferowych rekordów...
a) Ronaldo się obrazi i nie podpisze nowego kontraktu
b) Real ma około 300mln długu i w obliczu FFP musi kontynuować politykę zmniejszania zadłużenia klubu (obecne tempo około 35mln na rok)
c) Perez w nowym roku chce rozpocząć budowę nowego Santiago Bernabeu która pochłonie ponad 200mln Euro - w obliczu takiej inwestycji nie będzie się porywał z motyką na słońce i bił transferowych rekordów...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.