Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512764 odsłony
15 czerwca 2013, 18:26
jin_tae napisał(a):dlatego mówię skończymy z n zogbiami, barrymi i kims pokroju carlton cole bo jest za darmo
Dokładnie , niech levy nie sądzi , że "za darmo" dostaje się do LM - trzeba wydać troche kasy , a jak widzę tych brazylijczyków ( ale i belgów ) to zastanawiam się dlaczego mamy TYLKO 3 piłkarzy z tych krajów .
A tak offtopic to w następnym roku MŚ w Brazylii , a więc koszulki dobrze się sprzedadzą
15 czerwca 2013, 18:28
RadzioTH napisał(a):
Fajne , Ty jesteś wykonawcą tego materiału?
15 czerwca 2013, 18:35
Jak to jest prawda to Baldini jesteś dla mnie mega kozakiem i będę Cię bronił zawsze i wszędzie
Mega transfer jeśli to prawda
15 czerwca 2013, 18:54
15 czerwca 2013, 20:05
15 czerwca 2013, 21:15
15 czerwca 2013, 21:35
15 czerwca 2013, 21:35
jin_tae napisał(a):Demjan też ma świetne staty
Demjan czeka na telefon z Barcy się odpada
15 czerwca 2013, 21:46
tuczi napisał(a):Honda niebawem będzie za "free". A Paulinho podbił cenę
Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał.
15 czerwca 2013, 21:47
Walu napisał(a):Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał
Damiao to samo
15 czerwca 2013, 22:28
trzaskal napisał(a):Dlaczego wszyscy zjebaliście stronę?
Co wszyscy?! To ProVex popsuł
16 czerwca 2013, 00:01
Może Paulinho po Pucharze konfederacji, Bernard po Copa Libertadores, potem Soldado/Damiao i ktoś jeszcze i można śmigać.
BTW moim zdaniem nie ma miejsca dla Lennona w pierwszym składzie. Hudd, Parker, może Livermore odejdą, więc tutaj miejsca będzie dość. Sandro do co najmniej października nie wraca, więc tam potrzebujemy zastępstwa jak najszybciej. Na pewno będzie ciekawie.
16 czerwca 2013, 06:41
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Jakiś Francuz stwierdził że jesteśmy ekstremalnie zainteresowani Aubameyangiem. Staty świetne ma nie powiem
i dobrze , według mnie to drugi neymar , ale nie grający pod publikę
SebastianAlex napisał(a):Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż'. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych
Nie potrafię ( a może nie chcę ) ogarnąć ludzi , którzy wyzywają/śmieją się z tych czarnoskórych ( ale nie tylko tego koloru skóry ) zawodników - takich jak właśnie abumeyang czy hulk - oni wychowywali się w biedzie , a więc teraz chcą się odbić , więc grają dla pieniędzy - nie tylko dla siebie ale dla całej rodziny
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Co wszyscy?! To ProVex popsuł
Co zepsułem? xD
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.