Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512764 odsłony

Zoolander

15 czerwca 2013, 18:16

tuczi napisał(a):
Ty już nie prorokuj, Jin ;P. Zobaczysz, że to będzie udane lato :D

To lato JUŻ jest udane. Nie ma Gallasa i Bentleya. Teraz może być już tylko lepiej :P

ProVex

15 czerwca 2013, 18:26

jin_tae napisał(a):
dlatego mówię skończymy z n zogbiami, barrymi i kims pokroju carlton cole bo jest za darmo

Dokładnie , niech levy nie sądzi , że "za darmo" dostaje się do LM - trzeba wydać troche kasy , a jak widzę tych brazylijczyków ( ale i belgów ) to zastanawiam się dlaczego mamy TYLKO 3 piłkarzy z tych krajów .

A tak offtopic to w następnym roku MŚ w Brazylii , a więc koszulki dobrze się sprzedadzą :)

SpursFan09

15 czerwca 2013, 18:54

Tak się właśnie dowiedziałem że ten Paulinho miał przeszłość w Polsce a konkretnie w ŁKS :szok:

trzaskal

15 czerwca 2013, 19:09

trzaskal napisał(a):
Trzeba było go z Łks-u brać :D

Number of sources this morning saying that we are close to signing €20m rated Corinthians midfielder Paulinhio

Już pisałem o tym :D

SpursFan09

15 czerwca 2013, 20:05

jest na boisku dzisiaj paru potencjalnie "naszych". Ten Honda mnie ciekawi najbardziej. Mało ma okazji i nie pokazuje całego swojego potencjału ale widać że byle kim nie jest

trzaskal

15 czerwca 2013, 20:11

Paulinhio właśnie bramkę strzelił. Chyba nie dla nas. Zaraz wygórują cenę do 25 baniek.

tuczi

15 czerwca 2013, 20:11

Honda niebawem będzie za "free". A Paulinho podbił cenę.

jin_tae

15 czerwca 2013, 21:00

tuczi napisał(a):
Ty już nie prorokuj, Jin ;P. Zobaczysz, że to będzie udane lato :D

Dla Realu udane tu się zgadzamy :rotfl:

PatricziwwersjiBeta

15 czerwca 2013, 21:15

Jakiś Francuz stwierdził że jesteśmy ekstremalnie zainteresowani Aubameyangiem. Staty świetne ma nie powiem :P

jin_tae

15 czerwca 2013, 21:32

PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Jakiś Francuz stwierdził że jesteśmy ekstremalnie zainteresowani Aubameyangiem. Staty świetne ma nie powiem :P

Demjan też ma świetne staty ;)

SebastianAlex

15 czerwca 2013, 21:35

Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż':D. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych :D

Walu

15 czerwca 2013, 21:46

tuczi napisał(a):
Honda niebawem będzie za "free". A Paulinho podbił cenę

Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał.

jin_tae

15 czerwca 2013, 21:47

Walu napisał(a):
Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał

Damiao to samo ;) a bijemy się o niego jak o Kuba W o wodziankę

Hades

16 czerwca 2013, 00:01

Baldini jest już u nas, więc teraz trzeba czekać na potwierdzenia transferów.
Może Paulinho po Pucharze konfederacji, Bernard po Copa Libertadores, potem Soldado/Damiao i ktoś jeszcze i można śmigać.
BTW moim zdaniem nie ma miejsca dla Lennona w pierwszym składzie. Hudd, Parker, może Livermore odejdą, więc tutaj miejsca będzie dość. Sandro do co najmniej października nie wraca, więc tam potrzebujemy zastępstwa jak najszybciej. Na pewno będzie ciekawie. ;)

ProVex

16 czerwca 2013, 06:41

i dobrze , według mnie to drugi neymar , ale nie grający pod publikę

SebastianAlex napisał(a):
Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż':D. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych :D

Nie potrafię ( a może nie chcę ) ogarnąć ludzi , którzy wyzywają/śmieją się z tych czarnoskórych ( ale nie tylko tego koloru skóry ) zawodników - takich jak właśnie abumeyang czy hulk - oni wychowywali się w biedzie , a więc teraz chcą się odbić , więc grają dla pieniędzy - nie tylko dla siebie ale dla całej rodziny :)

Co wszyscy?! To ProVex popsuł :P

Co zepsułem? xD

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła