Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512762 odsłony

Hades

16 czerwca 2013, 13:56

jin_tae napisał(a):
Dla jednych 10 mln to trochę dla Levego 5 to też trochę :)

AVB idzie do PSG Bale do Realu a do nas przychodzi Cole, Samba i rozgrywający Malouda haha

jin, ale to podobno Joe Lewis zatwierdził. Rzuci 1% majątku + małą część oszczędności z lat poprzednich i kasę ze sprzedanych zawodników, to mamy już możemy mieć koło 80 mln. :D

jin_tae

16 czerwca 2013, 14:44

No i AVB oficjalnie w PSG :D tak myślałem że się to skończy

saikor

16 czerwca 2013, 14:52

Jakieś źródła bo straszysz jin strasznie :( !?

Arcz

16 czerwca 2013, 15:37

Jin chyba sam to wymysliłes, ale masz lepsze informacje niz oficjalna strona psg

jin_tae

16 czerwca 2013, 16:03

;D troll trollem, ale napisałem to bo gram w przerwie od tłumaczenia potrzebnych mi tekstów w FM i AVB właśnie w PSG :P mimo 1 miejsca naszych w lidze

RAFO THFC

16 czerwca 2013, 16:53

jin - dość, że jeszcze nikogo nie kupiliśmy to jeszcze AVB miałby odejść ?? ... bez takich:plask:

RAFO THFC

16 czerwca 2013, 16:54

a PSG - niech bierze Wenger-a na celownik - żabojad będzie im pasował

Walu

16 czerwca 2013, 17:10

RAFO THFC napisał(a):
a PSG - niech bierze Wenger-a na celownik - żabojad będzie im pasował

Szukają kogoś kompetentnego, dlatego pominęli Wengera :rotfl:

PatricziwwersjiBeta

16 czerwca 2013, 19:36

Około transferowe, jak to jest możliwe że GDS gra w Mallorce, o Nas nie zagrał prawie nic a w Reprezentacji gra na takim poziomie? :glupek:
I AV znów:
Aston Villa have been busy already this summer and appear to be on the verge of completing another deal. Sources in Spain suggest that Sevilla left-back Antonio Luna is to make the move to the Midlands after a fee of around €1.8million was agreed between the clubs. The highly-rated 22-year-old, who spent time on loan at Real Mallorca last season, is expected to seal his switch to Villa on Monday after having a medical.

mosaj

16 czerwca 2013, 20:10

czytam sobie na fonie spursmanię, czytam sobie czytam, dochodzę do postu jina gdzie jakże wybornym żartem pożegnał AVB ... chcę czytać dalej, telefon zwiecha, ja zawał ... spursmania = emocje zagwarantowane ;)

jin_tae

16 czerwca 2013, 20:24

mosaj napisał(a):
czytam sobie na fonie spursmanię, czytam sobie czytam, dochodzę do postu jina gdzie jakże wybornym żartem pożegnał AVB ... chcę czytać dalej, telefon zwiecha, ja zawał ... spursmania = emocje zagwarantowane ;)

a to nie jest dziś prima aprilis?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła