Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512738 odsłon

Ramzes

22 czerwca 2013, 06:14

jin, ale mimo wszystko nie powinniśmy grymasić. Nie czekają do końca okienka, zatrudniają gracza, który jest etatowym reprezentantem Brazoli. A gość ma konkurencje, bo chociażby Fernandinho z Szachtara (City) nie jest powoływany.
Wstrzymajmy się z oceną do czasu aż zagra u nas pare spotkań i będzie podstawa do krytyki/pochwały.
Z tego co pamiętam to przy transferze AVB też było sporo osób na nie, zanim zaczął on prace.

RAFO THFC

22 czerwca 2013, 06:26

Nie wiem panowie dlaczego tak jedziecie po Jose Paulo.
- gość wychodzi w podstawie repy
- piłkarz zdobył mistrzostwo kraju (klubowe)
- gość zdobył klubowe mistrzostwo świata
.. P8 nie był w tych czy tamtych rozgrywkach zawodnikiem wchodzącym z rezerwy, tylko grał "pierwsze skrzypce" - patrz bramka z CFC .. 50% tej kluczowej akcji to jego robota!
- jedyne czego się obawiam, to to że po-prostu "nie odpali" na wyspach, będzie mu za zimno, rozbije kilka aut i nie podłe jedzenie zmusi go do jedzenia w polskich sklepach:mysli:
-- co do 17 mln dużo! -- niemniej będziemy mogli teraz sprzedać Scotie-go i Hudd-a .. to da nam jakieś 10-11 mln więc tak naprawdę niewiele dorzucamy tak to rozgrywając:mysli:

ProVex

22 czerwca 2013, 07:11

Rafo dokładnie , tylko mam jedno zastrzeżenie , lepiej kilka milionów ( od hudda i parkera ) dorzucić do napadziora niż pomocnika :)

olivier

22 czerwca 2013, 07:22

Tylko czy Ty rozumiesz , że mamy pieniądze na transfery ? Levy dobrze o tym wie , że trzeba wydawać po kilkanaście milionów.

WojtasTHFC

22 czerwca 2013, 08:52

Każdy zawodnik ma swój czas rozwoju talentu to że nie sprawdził się w ŁKSie nie znaczy ze jest zły ivanović też nie sprawdził się gdzieś w polsce a teraz... 17 mln
to dużo ale jeśli levy tyle daje to dobrze bo wie że musimy kupić jeszcze napastnika i na to kase pewnie też ma.

SebastianAlex

22 czerwca 2013, 10:42

Czy to,że ten cały Paulinho czy jak mu tam, poradzi sobie u nas to znaczy, że jesteśmy słabsi od ŁKS-u ? :D

Nylon

22 czerwca 2013, 10:45

Szalai przechodzi do Schalke za... 8 mln euro.

Śmiech na sali

PatricziwwersjiBeta

22 czerwca 2013, 11:24

Nylon napisał(a):
Szalai przechodzi do Schalke za... 8 mln euro.

Śmiech na sali

Że za dużo? Czy za mało?

jin_tae

22 czerwca 2013, 11:25

SebastianAlex napisał(a):
Czy to,że ten cały Paulinho czy jak mu tam, poradzi sobie u nas to znaczy, że jesteśmy słabsi od ŁKS-u ? :D

a nie jesteśmy? U nich jest/był niejaki Piotrek Świerczewski. Lepszy dyrektor sportowy od Bambiniego i Levy z takimi kontaktami że łomatko

PatricziwwersjiBeta

22 czerwca 2013, 11:41

jin_tae napisał(a):
a nie jesteśmy? U nich jest/był niejaki Piotrek Świerczewski. Lepszy dyrektor sportowy od Bambiniego i Levy z takimi kontaktami że łomatko

Tiaaa wg JUrka Engela jeden z 3 najlepszych rozgrywających swych czasów obok Zidane :P

wersus

22 czerwca 2013, 12:13

Zamiast Paulinho bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Eriksena...

Hades

22 czerwca 2013, 12:15

Lotar, tancredipalmeri to gówno. Wrzuca 21981874382 plotek, potem 5 się sprawdza i wielki dziennikarz.

Co do Paulinho - super. Nareszcie mamy kogoś, kto skutecznie będzie mógł zmienić Dembele i Sandro. Na pewno jest lepszy od Hudd'a i Parkera. Jest też uniwersalny i przyzwoity technicznie. U nas problemem raczej nie będzie sprowadzenie jego rodziny do Londynu. A i w reprezentacji wygrywa pojedynek z Ramiresem, który 3 lata temu kosztował Chelsea 22 mln euro. Jak dla mnie warty jest swojej ceny i może namieszać u nas.
A jeśli będzie razem z Dembele i Sandro w środku pola, to wtedy powinno być tak:
http://media.tumblr.com/tumblr_meydnuaFSK1qb9fuc.gif

PatricziwwersjiBeta

22 czerwca 2013, 12:17

wersus napisał(a):
Zamiast Paulinho bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Eriksena

A ja zamiast Adebayora i Defoe zobaczyłbym Hernandeza i co z tego? Ludzie skoro klub chce Paulinho to widzi w nim coś, ile oni sprowadzili piłkarzy a ile wy/my/ja? FM się nie liczy.:P

olivier

22 czerwca 2013, 12:39

Eriksen a Paulinho to różni zawodnicy , ten pierwszy gra ofensywnie , coś ala taki Mata czy nawet Modrić , z Paulinho mogliby stworzyć niezły duet , a 15 milionów funtów za Eriksena nie jest kwotą wygórowaną i nasz zarząd powinien się nim zainteresować tak samo jak Lamelą czy Tevezem który jest do wyciągnięcia za grosze a bardziej zasługuje na wysoką tygodniówkę niż Adebayor z Defoe razem wzięci .

jin_tae

Hades napisał(a):
A i w reprezentacji wygrywa pojedynek z Ramiresem, który 3 lata temu kosztował Chelsea 22 mln euro.

Jak pisałem wcześniej, jest wystawiany do repry, bo Scolari pomaga wywindować cenę ;)

Nylon

PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Że za dużo? Czy za mało?

że śmiesznie mało jak za takiego Paulinho 17 mln funtów ma pójść

Hades

22 czerwca 2013, 12:47

JEŚLI go kupimy, to proponuję z ocenianiem słuszności tego transferu poczekać do czasu aż rozegra co najmniej kilka meczów w PL. ;) A napastnika też prędzej czy później kupimy, więc nie ma się co martwić.

Walu

22 czerwca 2013, 13:49

jin_tae napisał(a):
Jak pisałem wcześniej, jest wystawiany do repry, bo Scolari pomaga wywindować cenę ;)

A po co miałby to robić?

smackey

22 czerwca 2013, 13:53

mnie Brazylijczycy rzadko przekonują do siebie (wszyscy z chelsea to dla mnie biegające beki tak naprawdę, oscar czasem coś tam fajnego zagra luiz strzeli z dystansu ale tak ogólnie strasznie przereklamowani) i sporo pieniędzy... trochę się boję no ale poczekamy

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła