Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512742 odsłony
20 czerwca 2013, 16:40
Najbardziej się boję o transfer Walijczyka, bo na jego miejsce nie znajdziemy nikogo o chociażby podobnej klasie.
Generalnie co do transferów, to tak sobie myślę, że piłkarze się poodbijają przez brak LM (przykład Hazarda) :/
20 czerwca 2013, 17:02
ProVex napisał(a):Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ?
Czy kiedykolwiek widziałeś choćby metrykę Soldado? Facet ma 28 lat, więc do żadnych madrytów/barcelon już nie pójdzie...
Mata? Człowieku, spójrz jaką ma tygodniówkę, a jeśli po tym wciąż będziesz mógł myśleć rozsądnie to może zrozumiesz dlaczego nie ma na niego szans...
Carrick powiadasz?! Pewnie zbyt młody jesteś, aby pamiętać w jakich okolicznościach odchodził od nas, więc nie będę się nad Tobą pastwił. Dodaj do tego jego wiek i może po raz kolejny zrozumiesz dlaczego NIE...
Fellaini? Hahahahahahahahahahahahaha. Powalcz z United i zaoferuj mu pensję z własnej kieszeni, aby ich przebić, a może się uda...
Ja wiem, że każdy lubi marzyć, ale kurwa mać... Niektórzy piszą o swoich marzeniach tak, jakby naprawdę sądzili, że są one realne i tylko nasz, zjebany po całości sztab szkoleniowy, myśli inaczej...
Jeeeeezu.................
20 czerwca 2013, 17:06
mosaj napisał(a):Napastnicy, ah Ci napastnicy ... marzył mi się ten Higuain, ale wszystko wskazuje na to, że zasili Arsenal ... w sumie i tak ciężko byłoby robić interesy z Realem, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że nie sprzedamy im Garetha
JEŚLI Tottenham sprzeda GB do realu , to mocno się wkurwie , że to MY nie dostaliśmy higuaina w pierwszeństwie ! pewnie levy też
20 czerwca 2013, 17:10
20 czerwca 2013, 17:26
https://twitter.com/Spurs_Update/status/347767165237202944/photo/1
20 czerwca 2013, 17:28
Naturalnie marzyć możemy o wszystkim. Ale Lewis/Levy to nie Abramovich/Monsour...
20 czerwca 2013, 17:53
trzaskal napisał(a):Przeczytaj mój ostarni post na Bale na dłużej
Rozumiem. Z kolei nie wiem, czemu napisałeś, że w to nie uwierzysz, bo to byłby najszybszy transfer Levy'ego?
Dla mnie priorytetem na to okienko jest środkowy pomocnik(potrafiący grać w defensywie) i napastnik. Paulinho i Villa byliby okej. Każdy poniżej ich klasy nie ma sensu. A jak zostaną fundusze, to można zająć się kolejnymi wzmocnieniami - boki obrony i oba skrzydła. Liczę na co najmniej dwóch zawodników, którzy od razu wejdą do podstawy.
20 czerwca 2013, 18:59
smackey napisał(a):Chyba pomocnik co potrafi atakowac bo dembele idzie to srednio
Gdy sandro dostał kontuzję , ktoś musiał iść na defensywnego bo parkerowi to za dobrze nie wychodziło , a carrol+livermore to nie to samo to sandro/dembele , w zasadzie byliby słabsi od dempseya na deffie
20 czerwca 2013, 19:11
smackey napisał(a):Chyba pomocnik co potrafi atakowac bo dembele idzie to srednio
Sandro nie będzie co najmniej przez pierwsze 2 miesiące, a znając naszego farta, wróci dopiero w grudniu. I kogo tam chcesz? Parkera, Hudda czy Livermore'a? Paulinho byłby idealny do tej roli.
Pomocnik, który potrafi atakować, to jest Bale. Strzelił ponad 20 bramek przecież.
20 czerwca 2013, 19:22
źródło: coys news na fejsbuniu.
(https://www.facebook.com/COYSNews)
ktoś zna Kitajca?
20 czerwca 2013, 19:45
Skaju napisał(a):BREAKING NEWS - We have officially signed Chinese striker Fukino Wan. I believe he is quality -KH
źródło: coys news na fejsbuniu.
(https://www.facebook.com/COYSNews)
ktoś zna Kitajca?
Stary żart z 23 z minutami z ostatniego dnia okna w styczniu
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.