Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512744 odsłony

olivier

20 czerwca 2013, 13:45

Podobno Baldini chce z Romy ściągnąć do nas Lamela, Marquinhos'a i Pjanica.

Barometr

20 czerwca 2013, 14:07

olivier napisał(a):
Podobno Baldini chce z Romy ściągnąć do nas Lamela, Marquinhos'a i Pjanica

Pjanić jeden sezon genialny, drugi średni, sporo kontuzji - jest ryzyko, choć talent ma na pewno (pamiętacie jak W Lyonie wymiatał?).

Lamela to by było coś - wreszcie porządna konkurencja dla Lennona i coś czuję, że dość szybko by go wygryzł.

Marquinos niekoniecznie, choć też dobry.

Tylko pytanie po co Roma miałaby się ich pozbywać? To dla nich kluczowi piłkarze. Jakieś źródło tego newsa?

PatricziwwersjiBeta

20 czerwca 2013, 14:10

Barometr napisał(a):
Pjanić jeden sezon genialny, drugi średni, sporo kontuzji - jest ryzyko, choć talent ma na pewno (pamiętacie jak W Lyonie wymiatał?).

Lamela to by było coś - wreszcie porządna konkurencja dla Lennona i coś czuję, że dość szybko by go wygryzł.

Marquinos niekoniecznie, choć też dobry.

Tylko pytanie po co Roma miałaby się ich pozbywać? To dla nich kluczowi piłkarze. Jakieś źródło tego newsa?

A takie http://forzaitalianfootball.com/2013/06/baldini-wants-reunion-with-roma-trio-at-tottenham/?

Hades

20 czerwca 2013, 14:56

PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy :P
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku

Ale mi chodzi o fundusze które miał dostać AVB. A nie te pozyskane ze sprzedaży zawodników(w tym dwóch z top5 - Modrić, VdV). Przecież myśmy jeszcze kilka milionów na plusie byli.

Pjanića nie dostaniemy, bo jest za drogi teraz raczej. Lamela już prędzej, choć też mało prawdopodobny.

varba

20 czerwca 2013, 14:58

Na Twitterze pojawiło się info że Higuain dołączył do Anali, ale oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma

PatricziwwersjiBeta

20 czerwca 2013, 15:07

varba napisał(a):
Na Twitterze pojawiło się info że Higuain dołączył do Anali, ale oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma

Defensywnego pomocnika powinni ściągnąć, ale co tam. Transfery jak u nas tam gdzie okej są nowi tam gdzie lipa ni ma nikogo :P

Zolter

20 czerwca 2013, 15:15

Hades napisał(a):
Ale mi chodzi o fundusze które miał dostać AVB. A nie te pozyskane ze sprzedaży zawodników(w tym dwóch z top5 - Modrić, VdV). Przecież myśmy jeszcze kilka milionów na plusie byli.

Pjanića nie dostaniemy, bo jest za drogi teraz raczej. Lamela już prędzej, choć też mało prawdopodobny

Lamela predzej, to ciekawe. Lepsze kluby go chciały i oferty odrzucone.

mosaj

20 czerwca 2013, 15:36

w kwestii Paulinho zgadzam się z Barometrem - gość absolutnie nie jest wart takich pieniędzy i myślę, że klub powinien poszukać jednak kogoś innego, Paulinho do naszego zespołu zbyt wiele nie wniesie - tak mi się przynajmniej wydaje ;)

Doniesienia o Lameli bardzo ciekawe, tak jak i sam zawodnik - młody, utalentowany, z charakterkiem ... może Spurs o niego powalczą, kto wie ;)

Napastnicy, ah Ci napastnicy ... marzył mi się ten Higuain, ale wszystko wskazuje na to, że zasili Arsenal ... w sumie i tak ciężko byłoby robić interesy z Realem, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że nie sprzedamy im Garetha ;P Soldado / Negredo, a najlepiej obu w pakiecie i można ruszać na podbój ligi. Benteke ... owszem, ale nie za te pieniądze.

I jeszcze jedno ... McCarthy za 20 baniek? Ktoś spadł z krzesła?

Hades

20 czerwca 2013, 16:03

Zolter napisał(a):
Lamela predzej, to ciekawe. Lepsze kluby go chciały i oferty odrzucone

Nie mam pojęcia o Lameli. Za to Pjanića nie da rady z naszą kasą.

Mi się wydaję, że z hiszpańskich napastników najbliżej nam do Villi.

RAFO THFC

20 czerwca 2013, 16:06

a ja tam bym chciał Paulinho --- mi przypomina stylem gry Sandro, tylko jest bardziej ofensywnym ggrajkiem

trzaskal

20 czerwca 2013, 16:08

RAFO THFC napisał(a):
a ja tam bym chciał Paulinho --- mi przypomina stylem gry Sandro, tylko jest bardziej ofensywnym ggrajkiem

Jak tam główka Rafo? :rotfl:

trzaskal

20 czerwca 2013, 16:22

W to już nie uwieżę.

Seleção Brasileira ‏@BrazilStats 8 min
#THFC were close on agreeing with #Corinthians on Paulinho before #RM offer came. They are now obliged to pay £17M to sign him. [Daily Mail]

Byłby to najszybszy transfer DL.....włożyć między biblię.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła