Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512746 odsłon
20 czerwca 2013, 09:12
trzaskal napisał(a):To po co ten złamas Perez do Lądka przyleciał. Może gada z Wengerem o Higuainie?
Z Arsenalem o Higuainie, dodatkowo będzie mógł pogadać ze swoim ziomkiem Jose Mourinho, a potem do nas. Może jak zabaluje z Jose, to kupi McEvoy'a za kilka milionów.
20 czerwca 2013, 09:40
Mecz Włochy - Japonia to było coś!!!
20 czerwca 2013, 09:51
20 czerwca 2013, 10:20
20 czerwca 2013, 11:21
Wraca temat Benteke i McCarthy'ego
20 czerwca 2013, 11:32
Barometr napisał(a):Oglądałem wczoraj Brazylię z Meksykiem i muszę powiedzieć, że ten Paulinho to taki młodszy Hudd. Transfer bez sensu. Poważnie. Mam nadzieję, że padnie ten pomysł. Druga linia Brazylii woła o pomstę do nieba. Gdyby nie geniusz Neymara i bardzo dobrze organizowany środek obrony przez Thiago Silvę - Brazylia nic nie byłaby w stanie ugrać.
Mecz Włochy - Japonia to było coś!!!WŁosi wygrali 4-3, choć na zwycięstwo zasłużyli Japończycy!!! Może wśród Azjatów trzeba szukać? To jak zagrał Honda - to czysta poezja była
Honda - Endo(chociaż ten ma już swoje lata) Podobał mi się Okazaki i boki obrony(Nagatomo i Uchida) Nagatomo za Asulleya a Uchida do rywalizacji z Walker
Honda jest za darmo do wzięcia to nie wiem co się zastanawiać.
20 czerwca 2013, 12:03
20 czerwca 2013, 12:20
trzaskal napisał(a):
Przynajmniej nie wtopimy z tym Paulinho. Honda zdecydowanie lepszy i gratisowy
20 czerwca 2013, 12:21
olivier napisał(a):Podobno kwota na transfery to 50 milionów funtów + to co sprzedadzą
Sranie w banie z takimi wiadomościami. Nikt tego nie potwierdzi nigdy, a w zeszłym roku miało być tak samo.
trzaskal, wątpię, że pójdzie do Madrytu.
Nie wiem czy Honda jest o wiele lepszy, ale chyba nie ma za bardzo dla niego miejsca u nas(chyba że Bale przeskoczy na skrzydło lewe/prawe), a na ławie siedzieć raczej nie będzie.
20 czerwca 2013, 13:20
Daniel , please do something!
A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie?
20 czerwca 2013, 13:24
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku.
20 czerwca 2013, 13:43
--
Nie do końca. Właściwie to bardziej wydaje mi się, że GB czeka na duużyy transfer ze strony klubu, żeby podpisać nową umowę. Myślę, że jak zakupimy kogoś z trójki - Paulinho, Benteke, Bernard --- zobaczymy, za kilka dni info, że Walijczyk zostaje i podpisał nowy kontrakt - 150/150
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.