Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512746 odsłon

trzaskal

20 czerwca 2013, 08:32

Metro claiming Andre Villas Boas has been promised a transfer kitty of 50 Million after he rejected the Paris Saint Ger…

Tylko czy to ze sprzedażami czy bez. Jak "znam" DL to z.

RAFO THFC

20 czerwca 2013, 08:55

"ale bez Walijczyka"

--
myślę, że ani AVB ani DL nie mają zamiaru go sprzedawać w tym roku... GB też nie robi focha - na razie:mysli:

RAFO THFC

20 czerwca 2013, 08:59

Paulinho gra z 8.
jak Scoti odejdzie będzie wolna dla niego:ok:

trzaskal

20 czerwca 2013, 09:03

RAFO THFC napisał(a):
"ale bez Walijczyka"

--
myślę, że ani AVB ani DL nie mają zamiaru go sprzedawać w tym roku... GB też nie robi focha - na razie:mysli:

To po co ten złamas Perez do Lądka przyleciał. Może gada z Wengerem o Higuainie?

Hades

20 czerwca 2013, 09:12

trzaskal napisał(a):
To po co ten złamas Perez do Lądka przyleciał. Może gada z Wengerem o Higuainie?

Z Arsenalem o Higuainie, dodatkowo będzie mógł pogadać ze swoim ziomkiem Jose Mourinho, a potem do nas. Może jak zabaluje z Jose, to kupi McEvoy'a za kilka milionów.

olivier

20 czerwca 2013, 09:31

Podobno kwota na transfery to 50 milionów funtów + to co sprzedadzą.

Barometr

20 czerwca 2013, 09:40

Oglądałem wczoraj Brazylię z Meksykiem i muszę powiedzieć, że ten Paulinho to taki młodszy Hudd. Transfer bez sensu. Poważnie. Mam nadzieję, że padnie ten pomysł. Druga linia Brazylii woła o pomstę do nieba. Gdyby nie geniusz Neymara i bardzo dobrze organizowany środek obrony przez Thiago Silvę - Brazylia nic nie byłaby w stanie ugrać.

Mecz Włochy - Japonia to było coś!!! :muza: WŁosi wygrali 4-3, choć na zwycięstwo zasłużyli Japończycy!!! Może wśród Azjatów trzeba szukać? To jak zagrał Honda - to czysta poezja była

Walu

20 czerwca 2013, 09:51

Ja trochę żałuję, że nie zainteresowaliśmy się Tevezem. Przechodzi za 9mln Ł do Juventusu. Tygodniówkę miałby pewnie podobną do Ade - czyli bylibyśmy w stanie to spełnić, a gość zawsze mi imponował niesamowitym zaangażowaniem w grę. Zawsze jest jakieś tam ryzyko focha, obrażał się i w ManU i w City, ale może już wydoroślał. W końcu był w stanie się pogodzić z Mancinim i wznowić występy w City, a jeśli chodzi o umiejętności czysto piłkarskie to byłby ogromnym wzmocnieniem za przestępną kasę.

olivier

20 czerwca 2013, 10:20

Wczoraj również oglądałem mecz Brazylia-Meksyk i Paulinho w tym meczu nie zaimponował , o wiele lepiej gra dla swojego klubu Corinthians. Jest ryzyko jego sprowadzenia. Na miejscu Baldiniego bardziej bym naciskał na transfer Guarina niż Paulinho , do tego można dodać Bernarda i jakiegoś napastnika i możemy zaczynać nowy sezon, bo możemy dużo ugrać. W czołówce ligi zaszły zmiany trenerów, śmiało możemy sięgnąć po 3 miejsce jak nie wyżej.

jin_tae

20 czerwca 2013, 11:32

Barometr napisał(a):
Oglądałem wczoraj Brazylię z Meksykiem i muszę powiedzieć, że ten Paulinho to taki młodszy Hudd. Transfer bez sensu. Poważnie. Mam nadzieję, że padnie ten pomysł. Druga linia Brazylii woła o pomstę do nieba. Gdyby nie geniusz Neymara i bardzo dobrze organizowany środek obrony przez Thiago Silvę - Brazylia nic nie byłaby w stanie ugrać.

Mecz Włochy - Japonia to było coś!!! :muza: WŁosi wygrali 4-3, choć na zwycięstwo zasłużyli Japończycy!!! Może wśród Azjatów trzeba szukać? To jak zagrał Honda - to czysta poezja była

Honda - Endo(chociaż ten ma już swoje lata) Podobał mi się Okazaki i boki obrony(Nagatomo i Uchida) Nagatomo za Asulleya a Uchida do rywalizacji z Walker

Honda jest za darmo do wzięcia to nie wiem co się zastanawiać.

Hades

20 czerwca 2013, 12:21

olivier napisał(a):
Podobno kwota na transfery to 50 milionów funtów + to co sprzedadzą

Sranie w banie z takimi wiadomościami. Nikt tego nie potwierdzi nigdy, a w zeszłym roku miało być tak samo.

trzaskal, wątpię, że pójdzie do Madrytu. ;P

Nie wiem czy Honda jest o wiele lepszy, ale chyba nie ma za bardzo dla niego miejsca u nas(chyba że Bale przeskoczy na skrzydło lewe/prawe), a na ławie siedzieć raczej nie będzie.

ProVex

20 czerwca 2013, 13:20

Właściwie , to po co nam ktoś kto nie sprawdził się w Łksie? Można mówić , że był młody - wymieniać setki powodów . Czemu nie wydamy 10 mln więcej na mate ( tyle co barca ) i mamy zagwarantowane, że przyjdzie do AVB i będzie bił 15 goli w sezonie i tyle samo asyst , czemu nie zainteresujemy się fellainim i carrickiem , którzy byliby MEGA wzmocnieniem? Na co nam soldado , który odejdzie za sezon-dwa do barcy/realu ? Lepiej benteke/mcc /michu!

Daniel , please do something!

A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie?

PatricziwwersjiBeta

20 czerwca 2013, 13:24

Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy :P
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku.

jin_tae

20 czerwca 2013, 13:35

PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Hedes gdybyś śledził uważnie to byś wiedział że w zeszłym roku tylko CFC zapłaciła więcej za piłkarzy :P
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku

A city?

jin_tae

20 czerwca 2013, 13:35

PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Około 60 mln funtów, tyle że się wyrównało bo za podobne pieniądze sprzedaliśmy kilku

A city?

RAFO THFC

20 czerwca 2013, 13:43

A czy też Wam się wydaje , że transfery będą dokonywane tylko i wyłącznie gdy bale się określi czy zostaje czy nie?

--
Nie do końca. Właściwie to bardziej wydaje mi się, że GB czeka na duużyy transfer ze strony klubu, żeby podpisać nową umowę. Myślę, że jak zakupimy kogoś z trójki - Paulinho, Benteke, Bernard --- zobaczymy, za kilka dni info, że Walijczyk zostaje i podpisał nowy kontrakt - 150/150:tak:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła