Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512732 odsłony

jin_tae

23 czerwca 2013, 20:38

Hades napisał(a):
Na jakie ceny patrzysz?

ja? Na reklamówkę TESCO. Gówno prawda z tą reklamą CIACH, ani Damiao nie potaniał, ani Paulinho ani nawet Pogatetz

jin_tae

23 czerwca 2013, 21:03

Hades napisał(a):
Rafo napisał, że 10 mln za Mirallasa i 10 mln za Villę.

jin, promocje - http://www.promoceny.pl/sklepy/

A ile chciałbyś dać za Villę czy Mirallasa? Nikt nie da więcej niż to co jest podane na transfermarkt.

Hades

23 czerwca 2013, 23:18

Villa byłby spoko, ale chcieli za niego 12 mln.
Mirallas nie jest zły, ale też nikt specjalny. Ktoś pokroju Dempseya i na pewno nie na szpicę.

Myślę, że Villa i Paulinho po Pucharze Konfederacji do nas wbiją, jeśli chcemy mieć większość składu przed wylotem do Azji.

No i szczerze... fajnie byłoby mieć wszystkich piłkarzy przed meczem z Arsenalem, ale pewnie kupimy 1-2 piłkarzy o 23:55, a na jedną gwiazdę za 30 mln zabraknie nam 10 minut. :P

RAFO THFC

24 czerwca 2013, 07:56

"Na jakie ceny patrzysz?"
Hades ---
- na Benteke za 23,5 mln euro i np: Martinez-a 29,2 mln ojro :zalamka:

trzaskal

24 czerwca 2013, 08:44

RAFO THFC napisał(a):
Hades ---

Podobno dajemy 20 baniek i Ade.

trzaskal

24 czerwca 2013, 08:59

No, no:

West Ham close to signing Demba Ba and Wilfred Zaha on loan.

Hades

24 czerwca 2013, 09:55

RAFO THFC napisał(a):
Hades ---

Według transfermarktu obaj są koło 12 mln funtów. ;P
Szkoda, że niektóre ceny są tak zawyżane przez takie Porto, ale oni nie muszą sprzedawać, bo kasę mają.

trzaskal napisał(a):

Jak mamy grać 4-3-3 i Bale z przodu, to musimy kupić dobrego środkowego pomocnika. A Paulinho idealnie pasuje według mnie.

Arcz

24 czerwca 2013, 10:49

:/ nie dość ze ma tam Ligę Mistrzów to kontrakt pewnie też dostanie lepszy

Walu

24 czerwca 2013, 12:32

Plenty of Tottenham speculation in the Spanish press this afternoon.

Marca believe Gareth Bale is set to tell Tottenham supremo Daniel Levy that he wants to leave White Hart Lane and complete a big money transfer to Real Madrid.

But better news for Spurs, claim El Mundo Deportivo, is that they are preparing a final push to sign David Villa from Barcelona with new director of football Franco Baldini keen to make the transfer his first since joining the club.

by GRAEME BAILEY 2:29 PM

Zawsze mi się myli, Marca to jest gazeta z Madrytu, a As z Barcelony, czy na odwrót?

Sawik

24 czerwca 2013, 14:22

trzaskal napisał(a):
Marca to gazeta madrycka - szmatławiec

:brawo:

Sawik

24 czerwca 2013, 14:25

http://www.futbol.pl/node/463228

Fajnie byłoby jakby Levy się nim zainteresował. 15 milionów funtów na ulicy nie leży, ale w Holandii spisuje się rewelacyjnie.
Pojawia się tylko pytanie czy wkomponowałby się w Premier League i strzelałby na zawołanie? :mysli:

trzaskal

24 czerwca 2013, 14:40

Sawik napisał(a):
http://www.futbol.pl/node/463228

Fajnie byłoby jakby Levy się nim zainteresował. 15 milionów funtów na ulicy nie leży, ale w Holandii spisuje się rewelacyjnie.
Pojawia się tylko pytanie czy wkomponowałby się w Premier League i strzelałby na zawołanie? :mysli:

Nie rozdrapuj tego tematu bo znów będzie mordobicie na Spursmanii. :-)

jin_tae

24 czerwca 2013, 16:20

Walu napisał(a):
Zawsze mi się myli, Marca to jest gazeta z Madrytu, a As z Barcelony, czy na odwrót?

Jeden pies, obie gazety nadają się tylko do podcierania tyłka. Szmatławce i tyle :)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła