Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512729 odsłon
24 czerwca 2013, 20:33
Arsenal and Real Madrid deal done, Higuain passes his medical. Now waiting for new Real Madrid manager to make transfer official.
@SSN
Belgian international Marouane Fellaini agrees with Arsenal his contract terms. Everton midfielder will earn about 90 000 p/w. Arsenal release Fellaini clause with 24m offer.
24 czerwca 2013, 20:41
http://www.conversasdabola.com/2013/06/andre-villas-boas-entrevista-bloqueio.html
24 czerwca 2013, 20:47
Piłkarz miał powiedzieć dziennikarzowi Faktu takie oto słowa "Znudzila mi się Hiszpania, nie lubie kolegów spod prysznica, którzy po każdym meczu klepią mnie w tyłek. Arsenal to świetny zespół, w jego składzie występują świetni piłkarze jak Olivier Giroud czy Per Motherfucker. Liczę że Frimpong zagra mi kilka dobrych piłek tak jak to wielokrotnie czynił. Zgodze się nawet na obniżkę pensji do kwoty 70 tyś funtów tygodniowo, ale zamiast kasy Wojciech Szczęsny ma mieszkać ż
ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski.
24 czerwca 2013, 20:53
Ramzes napisał(a):Lionel Messi łączony z Arsenalem.
Piłkarz miał powiedzieć dziennikarzowi Faktu takie oto słowa "Znudzila mi się Hiszpania, nie lubie kolegów spod prysznica, którzy po każdym meczu klepią mnie w tyłek. Arsenal to świetny zespół, w jego składzie występują świetni piłkarze jak Olivier Giroud czy Per Motherfucker. Liczę że Frimpong zagra mi kilka dobrych piłek tak jak to wielokrotnie czynił. Zgodze się nawet na obniżkę pensji do kwoty 70 tyś funtów tygodniowo, ale zamiast kasy Wojciech Szczęsny ma mieszkać ż
ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski
Ramzes wydałeś się!! Redaktor onetu!
24 czerwca 2013, 21:00
Ramzes napisał(a):Lionel Messi łączony z Arsenalem.
ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski
To nie jest prawda.
Breaking: Leo Messi dziś zerwał kontrakt z klubem z Camp Noui przenosi się do Piasta Gliwice z polskiej EKSTRAklasy. Powodem tak heroicznej decyzji jest opieszałość polskich sądów. Źródła mówią, że Messi w Polsce zaoszczędzi ok. 10 mln EUR.
24 czerwca 2013, 21:03
24 czerwca 2013, 21:07
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8791217?
24 czerwca 2013, 23:04
olivier napisał(a):Tu juz najbardziej wiarygodne , że Paulinho chce do nas :
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8791217?
Ty to czytałeś?
"I feel I am ready to experience football at the highest level in Europe and the opportunity to play in England is a dream," Paulinho is quoted in The Independent.
A Cavani podobno za 58 mln euro w Chelsea.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.