Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512684 odsłony

jin_tae

7 lipca 2013, 16:32

Motorniczy napisał(a):
Dajcie spokój z tym Villą, powraca temat Remyego i chciałbym aby nasz sztab to właśnie w niego celował. Nie będzie przecież kosztował wiele a sam przyznaje że chciałby grać jednak w tej najwyższej klasie rozgrywkowej. Podobno w grę wchodzi Tottenham i Newcastle. Ja myślę jednak że z tych 2 zespołów jednak wybierze nas. Sa szanse kilka fajnych piłkarzy pozyskać i trzeba to wykorzystać i ubiec te Monaco.

tymczasem podobno BVB daje 24 miliony za Mchitariana :wysmiewacz: już ja to widzę

Gwałcicielom w klubie mówimy stanowcze nie!!!

Motorniczy

7 lipca 2013, 16:43

wiesz, jin, wiem że chodzą takie pogłoski ale też zdaję sobie sprawę że to osoba publiczna jest. Słyszało się o takich sytuacjach że taka dziwka wykorzystuje to i albo się wzbogaca na tym albo jak to było z tą dziwną od Riberyego i Benzemy że rozkreciła dzięki temu jakiś swój interes :krzyk:
Nie zdziwiłbym się gdyby to wszystko były pomówienia

Hades

7 lipca 2013, 16:57

jin, z nadawaniem takich tytułów poczekaj aż go skażą za gwałt.

Ramzes

7 lipca 2013, 17:58

Ją już wolę Defoe i Ade od Remyego. Z QPR tylko Adel Taarabt

jin_tae

7 lipca 2013, 18:07

Hades napisał(a):
jin, z nadawaniem takich tytułów poczekaj aż go skażą za gwałt

wiem, po prostu wolałbym aby nasz klub interesował się piłkarzami bez cienia wątpliwości i bez jakichkolwiek afer

Hades

7 lipca 2013, 18:29

jin_tae napisał(a):
wiem, po prostu wolałbym aby nasz klub interesował się piłkarzami bez cienia wątpliwości i bez jakichkolwiek afer

Rozumiem to, ale są na świecie tacy idioci, którzy po prostu chcę wywołać jakąś aferę. Może Remy nic nie zrobił, a ma przejebane.

Ramzes, jakoś wątpię, że Taarabt będzie chciał do nas wrócić, a poza tym bycie najlepszym piłkarzem QPR nic nie znaczy.

Motorniczy

7 lipca 2013, 19:55

Ale chłopak niewątpliwie robi różnicę na boisku w barwach QPR, to nie podlega wątpliwości. Myślę że ktoś go wyhaczy ale kto go tam wie. Jak szejk dobrze zapłaci to może i zostanie. Może będą dalej prowadzić projekt QPR z Redknappem i za rok znowu zawitają do PL.

jin_tae

7 lipca 2013, 20:52

Motorniczy napisał(a):
Ale chłopak niewątpliwie robi różnicę na boisku w barwach QPR, to nie podlega wątpliwości. Myślę że ktoś go wyhaczy ale kto go tam wie. Jak szejk dobrze zapłaci to może i zostanie. Może będą dalej prowadzić projekt QPR z Redknappem i za rok znowu zawitają do PL

Niejaki Bentley też robił w blackburn różnicę i to taką, ze wtopiliśmy kupę kasy

Motorniczy

8 lipca 2013, 07:48

no to tu mnie masz :P ale zależałoby od ceny. Musiałbym na transfmarkt zerknąć ile jest wary +/- odjąc pare mln i mieć rzeczywistą cenę

/
7,9 mln funciaków.
Gościu 24 lata, świetny wiek dla piłkarza. Nie wiem ile by tam za niego by śpiewali ale 9 mln to chyba optymalna cena jak na Tottenham ale znając życie jeszcze wiecej by chcieli. Ale właśnie nie wiadomo czy chciałby wracać :|

KonradM

8 lipca 2013, 09:07

Villa chyba już nasz jest, tylko trzeba uzgodnić jeszcze kwote transferu z barcą :p

smackey

8 lipca 2013, 10:29

jaką różnicę, proszę was. różnicę to robił townsend jak tam poszedł na wypożyczenie, 3-4 mln to max, taka młodsza (wcale nie lepsza) wersja dempseya, nic szczególnego ogólnie

Motorniczy

8 lipca 2013, 11:52

A jak myślicie Townsend znajdzie miejsce u nas po tych występach w QPR? To by było jak transfer takie przebudzenie ;P

Diego

8 lipca 2013, 12:41

W sprawie D. Villi: Barcelona chce 8.6 mln funtów, co nie podoba się Levemu. Wygląda na to, że kluby dojdą do porozumienia. Kurs na to, że David Villa dołączy do Tottenhamu w firmie Unibet wynosi 1,40.

Tymczasem Swansea jest bliska pozyskania za 13 mln funtów Wilfrieda Bony'ego. Trochę szkoda... Mogliśmy o niego powalczyć. Ale atak Michu-Bony to będzie moc! :X

Źródło: http://transfery.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Transfery-2013-na-zywo-8-lipca,artykul,175237,1,970.html?utm_source=facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=kf

Motorniczy

8 lipca 2013, 13:09

daj sobie spokój z artykułami z wp. Przecież tam pracują pseudo-redaktorzyny :krzyk: szkoda czasu na czytanie tych wypocin

Diego

8 lipca 2013, 13:19

Motorniczy napisał(a):
daj sobie spokój z artykułami z wp. Przecież tam pracują pseudo-redaktorzyny :krzyk: szkoda czasu na czytanie tych wypocin

Tyle, że to nie jest plota transferowa, tylko wywiad z piłkarzem. Jak nie chcesz to nie czytaj :)

Motorniczy

8 lipca 2013, 13:21

ja nie powiedziałem że to tylko tyczy się plotek transferowych. Oni są dziennikarskimi nieudacznikami. Zrzynają z jakichś innych pseudo stron, wrzucają na translator i wychodzi nie wiadomo co :P

Diego

8 lipca 2013, 13:24

Jak większość dziennikarzy z polskich stron informacyjnych ;| Ale coś czytać trzeba :mysli:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła