Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512681 odsłon
8 lipca 2013, 18:38
_jaroszy napisał(a):Szkoda że Gomez nie trafi już do nas . To dobry napastnik i myśle że spokojnie można było by liczyć w sezonie na dwucyfrową liczbe bramek w jego wykonaniu . No cóż,może zdarzy się cud i uda się nam z Soldado
Było brać Son'a to się śmialiście, że dla nas są gracze typu Villa, Mihatkrian haha zostaniemy z carltonem Cole i Bobbym Zamorą
8 lipca 2013, 18:47
tuczi napisał(a):Chciałem oficjalnie PRZEPROSIĆ i ODSZCZEKAĆ swoje słowa względem transferu Davida Villi. Moje informacje okazały się być całkowitą lipą i tandetą...
Chciałbym również wyrazić swoje zdanie na temat Levy'ego czy też Baldiniego. Otóż uważam, że po raz kolejny (przynajmniej przez Levy'ego) jesteśmy zrobieni w trąbę i zostawieni w przeświadczeniu, że jesteśmy tylko miernymi ludkami, o których martwić się nie trzeba.
Kolejny transfer przeszedł nam koło nosa, a ponoć, tenże jegomość Villa był naszym celem "number one". Jeśli odchodzi do Atletico za 4.5 mln funtów i oficjalnie Barca to przyjęła to oznaczy, że Levy nie chciał dać nawet takiej kwoty. Bo żadna nasza oferta przyjęta nie została...
Dla mnie to totalna klapa i pośmiewisko (po raz kolejny) na całą piłkarską Europę...
Panie Levy
No widzisz, dużo ludzi mówiło, że do nas przyjdzie.
Nie wiem tylko skąd wziąłeś ten cel 'number one'. Gdybyśmy go naprawdę bardzo, bardzo chcieli, to Levy dałby te 5,5 mln od ręki, bo to promocja za napastnika tej klasy.
W takim wypadku muszą też coś innego przygotowywać.
8 lipca 2013, 19:47
nie wiem czemu wy się dziwicie, że wybrał athletico.
1. pozostaje w hiszpani
2. gra w lidze mistrzów
3. gra w zespole, który do końca prawie mógł zostać wicemistrzem hiszpani
4. gra w prawdopodobnie lepszym zespole
5. madryt > londyn jeżeli chodzi o miasto
normalny wybór
1. pozostaje w hiszpani
2. gra w lidze mistrzów
3. gra w zespole, który do końca prawie mógł zostać wicemistrzem hiszpani
4. gra w prawdopodobnie lepszym zespole
5. madryt > londyn jeżeli chodzi o miasto
normalny wybór
8 lipca 2013, 20:08
Hades napisał(a):Sam Son powiedział, że chce zostać w Niemczech, ale ty byś go i tak wyciągnął.
wiem, sam to pisałem. Chodziło mi o skrót myślowy. Było brać Sona czyli miałem na myśli w tamtym czasie kontraktować już napastnika. A tak Mihatkrjan w BVB villa w Atletico a Soldado czy tam Negredo w CITY. Bobby Zamora, Carlton Cole, Demba Ba to ochłapy jakimi się pewnie będziemy zachwycać. No może jeszcze Gameiro(co nie byłoby głupie)
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.