Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512660 odsłon

Robert

13 lipca 2013, 17:09

SpursFan09 napisał(a):
Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące

Levy tylko zarządza tą kasą;) Joe Lewis może dać kase

Troche smiesznie napisałeś, a co tam, dzisiaj rzuce 100 baniek ;d hahaha

Dlaczego tak słabo? Cavani i Ronaldo można było by brac:rotfl:

ProVex

13 lipca 2013, 18:26

Robert napisał(a):
Levy tylko zarządza tą kasą;) Joe Lewis może dać kase

Troche smiesznie napisałeś, a co tam, dzisiaj rzuce 100 baniek ;d hahaha

Dlaczego tak słabo? Cavani i Ronaldo można było by brac:rotfl:

A taki mały z argentyny? coś tam 100 goli na sezon bije - dawać go .

ProVex

13 lipca 2013, 19:48

SebastianAlex napisał(a):
Nie wiem czemu, ale jakoś boję się tego (BENT)eke :D

Bezsensowne - jeżeli ktoś miałby nazwisko podobne ( np ) do ronaldo / cavaniego/lamparda ( można by trochę wymieniać ) to znaczy jaki jest poziom gry? jeśli tak to sory bo ja innego zawodnika do bale`a podobnego nie znam ;/

playmaker

13 lipca 2013, 19:52

ProVex napisał(a):
Bezsensowne - jeżeli ktoś miałby nazwisko podobne ( np ) do ronaldo / cavaniego/lamparda ( można by trochę wymieniać ) to znaczy jaki jest poziom gry? jeśli tak to sory bo ja innego zawodnika do bale`a podobnego nie znam ;/

Jeju, gościu ja wiem ze w ósmej klasie nie uczą co to ironia, ale ogarnij się człowieczku, widać że napisał to żartobliwie i ironicznie. Pozdro.

Hades

13 lipca 2013, 21:13

olivier napisał(a):
Na Paulinho wydaliśmy 17 mln. funtów , czyli tyle ile najwięcej wydawaliśmy do tej pory na zawodników, ale żeby być bardziej szczegółowym to daliśmy za transfer brazylijczyka 15 mln. funtów + 2 mln. funtów w bonusach :)

Skoro takie szczegóły znasz, to powiedz kim się tam interesujemy w klubie i jak tam sprawa nowego kontaktu dla Bale?

SpursFan09 napisał(a):
Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące

Kurwa, weź skorzystaj wreszcie z rady, którą tutaj chyba dosyć często dostajesz i jebnij się mocno w łeb. Albo chociaż pomyśl zanim coś napiszesz. Proszę.

Diego

13 lipca 2013, 21:18

olivier napisał(a):
Na Paulinho wydaliśmy 17 mln. funtów , czyli tyle ile najwięcej wydawaliśmy do tej pory na zawodników, ale żeby być bardziej szczegółowym to daliśmy za transfer brazylijczyka 15 mln. funtów + 2 mln. funtów w bonusach :)

Chodziło mi o 20 mln Euro, ale mniejsza z tym :D

jin_tae

13 lipca 2013, 22:42

SpursFan09 napisał(a):

Ty tak serio czy się najebałeś?

mosaj

13 lipca 2013, 22:49

SpursFan09 napisał(a):

dla takich kwiatków warto żyć, ten post rozbawił mnie tak samo jak kandydatura Altidore'a rzucona tu kiedyś na forum, podobny poziom abstrakcji ;)

wracając do tematu - w sprawie Benteke wciąż cisza, ale wygląda na to, że w przyszłym tygodniu o niego powalczymy. Chodzą też słuchy, że całkiem realną opcją (ponownie) jest NEGREDO. Boże dopomóż, znakomity zawodnik, jestem za, nawet kosztem Belga.

Kalafior

14 lipca 2013, 09:29

jin_tae napisał(a):
http://transfery.info/59000,oficjalnie-quintero-w-fc-porto takie transfery powinniśmy przeprowadzać a nie wywieszać jęzor na grajków za 20 mln funtów
Gdy taki gracz okaże się nie wypałem to co?
Zostaniemy z Defoe Adebayorem i kimś tam. Przede wszystkim porto może wystawiać takich graczy w swojej lidze ponieważ większość z nich prezentuje mierny poziom dzięki czemu mogą się spokojnie ogrywać. My (tym bardziej teraz kiedy Bale może odejść jeżeli nie będzie ligi mistrzów) musimy zaryzykować kupując choćby kogoś takiego jak Benteke który w 2 kolejnym sezonie w lidze strzela bodajże 17 bramek.

smackey

14 lipca 2013, 09:39

nie no welbeck to tragedia, przecież przegranie przez united mistrzostwa to była konsekwencja stawiania na welbecka zamiast hernandeza czy berbatova

varba

14 lipca 2013, 10:25

RAFO THFC napisał(a):

Ktoś ma problemy z angielskim, bo ja czytałem orginalny artykuł z The Sun i kontekst był zupełnie inny. Bale i Ronaldo, to sobie pismaki sami dopowiedzieli, bo o nich nie było nawet słowa w wypowiedzi Moyesa

jin_tae

14 lipca 2013, 10:31

Kalafior napisał(a):
Gdy taki gracz okaże się nie wypałem to co?
Zostaniemy z Defoe Adebayorem i kimś tam. Przede wszystkim porto może wystawiać takich graczy w swojej lidze ponieważ większość z nich prezentuje mierny poziom dzięki czemu mogą się spokojnie ogrywać. My (tym bardziej teraz kiedy Bale może odejść jeżeli nie będzie ligi mistrzów) musimy zaryzykować kupując choćby kogoś takiego jak Benteke który w 2 kolejnym sezonie w lidze strzela bodajże 17 bramek

Nie ma zysku bez ryzyka, a my nie mamy ciśnienia że bez LM nam się budżet rozpadnie. Nie jesteśmy jeszcze aż tak dobrym klubem, żeby obracać się tylko wśród ogranych graczy za 20 mln. Ogarnijcie się, bo wychodzi na to, że stawiacie nas wyżej niż możemy srać a wysokie mniemanie o sobie nie jest niczym dobrym(jeśli chodzi o inne sprawy niż transfer Bale)

Hades

14 lipca 2013, 11:06

jin, możemy zaszaleć i kupić 2 zawodników za 20 mln. Rozumiem co mówisz, ale nie jesteśmy też już tak słabym klubem, że możemy tylko za 5 mln kupować nieograne nigdzie tzw. talenty. Jesteśmy na takim poziomie, że musimy kupić droższych piłkarzy, jeśli mamy zamiar wzmocnić podstawową 11.
A poza tym podejrzewam, żę Quintero by nas koło 12 mln co najmniej kosztował.

Kalafior

14 lipca 2013, 11:23

Tottenham stoi w miejscu gdzie musi się zdecydować czy zrobić krok do przodu by być wielkim klubem z aspiracjami o tytuł BPL czy takim tam klubikiem, który walczy o te 4 miejsce jak w leci. Teraz mamy najlepszą okazję, aby zrobić właśnie ten krok do przodu mając Bale z przodu, z tyłu Llorisa, w obronie Vertonghen, a w pomocy Sandro. Możemy zbudować wielki zespół, ale by go zbudować potrzebni są zawodnicy, którzy jako tako będą wzmocnieniem, a nie kotem w worku. Nie mamy ciśnienia na LM pod względem finansowym fakt, ale mamy pod względem prestiżowym, który pomaga w bardzo wielu rzeczach.

Robert

14 lipca 2013, 11:43

ale można zrobić krok w tył, aby polecieć do przodu jak BVB, oni wcześniej prawie zbankrutowali, my nie musimy ładować sie w bankructwo :rotfl:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła