17 lipca 2013, 13:58
mosaj napisał(a):Levy zjebał? w którym momencie?
Kulisów nie znamy i być może nigdy nie poznamy, o ile mi wiadomo, to decyzję o kontynuowaniu kariery podjął sam zawodnik. Dlaczego? LM, Hiszpania, rodzina i przyjaciele, łatwiejsza droga do kadry na przyszłoroczny mundial.
Wszystko wskazuje na to, że Tottenham BYŁ DOGADANY z Barceloną i gdyby nie Atletico, to transfer doszedłby do skutku. Nie doszedł, trudno, żyje się dalej.
Nie wiem jak można mieć pretensje do prezesa, mamy dopiero 17 lipca, a panika ogromna. Przypominam, że w tym okienku udało nam się zakontraktować znakomitego pomocnika, zatrzymać trenera i prawdopodobnie nakłonić największą gwiazdę do pozostania na WHL. Słabo?
Kontynuując wątek transferowy: Benteke ponoć bardzo blisko, a latem klub powalczy jeszcze o jeden "wielki transfer" - Erika Lamelę. Ponoć
Nie powiedziałem, że słabo. Nie wiem czy to był wiarygodny wywiad z Davidem, ale powiedział, że chciał grać w PL, były tam najkonkretniejsze i najwyższe oferty, ale Atletico wykorzystało sytuację. Oni zrobili więcej w 3/4 dni niż my w miesiąc - słowa Villi. Skoro była taka okazja, za takie pieniądze to czemu nie chciał kasy wyłożyć na stół? Co prawda, okienko nadal trwa, ale szkoda, że poszedł do innego klubu. Mam nadzieję, że przyjdzie nowy napadzior, szybko.