Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2016

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2016
30 sierpnia 2016, 18:10
A tak serio, to liczę po cichu na tego Isco.. (nie można edytować komentarzy?)
30 sierpnia 2016, 18:34
a w tak zwanym między czasie Lukas Perez w Arsenalu
30 sierpnia 2016, 19:15
Oby były dopięte transfery in, bo póki co nasza ławka jest słabiutka, nikogo czymś takim nie postraszymy... Wierzę, że Poch wie co robi.
30 sierpnia 2016, 19:17
Nasza ławka wyglądała dość słabo przed sprzedaniem Masona i Chadliego, teraz to bym to określił jako dramat:wnerw:
30 sierpnia 2016, 20:26
http://transfery.info/92765,oficjalnie-mustafi-w-arsenalu

po drugiej stronie druga oficjalka dzisiaj ...
30 sierpnia 2016, 20:46
30 sierpnia 2016, 21:58
o co tu K**** chodzi z tymi transferami ??? :lezkawoku:
31 sierpnia 2016, 07:57
Będziemy dziś walczyć o Sissoko, ale rozbieżność cen jest na tyle duża, że średnio to widzę.
Do tego wymiana N'Jie za Nkoudou, czego też nie rozumiem, bo to zawodnicy o podobnej charakterystyce, a pozbywamy się Clintona, który dostał ogromną liczbę 180-ciu minut na pokazanie się w PL.
Nie spodziewam się niczego więcej, ale mam nadzieję, że czymś nas zaskoczą.
31 sierpnia 2016, 08:07
Coś czytałem, że chcemy ściągnąć Maxa Meyera z Schalke za 45ml ojro.
31 sierpnia 2016, 08:16
Jednak ruszyło, info ze Sky: "It's starting to bubble up nicely! The France national team have tweeted that Moussa Sissoko has been allowed to leave their camp to complete a transfer."
31 sierpnia 2016, 08:18
O ile pisałem, że potrzebujemy 2-3 zawodników przed sprzedaniem Masona i Chadliego to teraz potrzebujemy 5 zawodników. Przynajmniej 2 na bardzo dobrym poziomie. Ja to się boje o obecną kadrę, gramy przecież też w Lidze Mistrzów. Przy kilku kontuzjach jesteśmy w totalnej dupie. Spójrzcie na kadrę Liverpoolu, ile mają kontzuji a i tak dają radę.
Według transfermarkt w kadrze mamy 21 zawodników, kiedy Anale czy Liverpool ma ich 31. W ogóle mamy ich najmniej w całej lidze.

Nigdy tak nie liczyłem na porządne transfery jak teraz przed Ligą Mistrzów. jak teraz się nie poterafimy wzmocnic to kiedy? Za rok, jak bedziemy grać w Lidze Europejskiej?
Nie wierzę po prostu, że nie mogliśmy powalczyć o takiego Konopliankę który przeszedł do Schalke. Nie wierzę... Jest wiele zawodników którzy reprezentowali dobry poziom i odchodzili w tym okienku do klubów na podobnym poziomie co Tottenham badź słabszym, nie grającym w LM. Jak zwykle żal kasy, bo na LM nie zarobimy.

Isco by mnie zaspokoił, choć nie do końca. Wypożyczenie to nie transfer. Ale mimo wszystko byłoby super. Podobno interesuje się Nim też Malaga. Wystarczy powalczyć...
A wymiana N'Jie to dla mnie kpina, on nawet szansy nie dostał kiedy w ataku mielismy tylko Kane to teraz jak jest Janssen to tym bardziej. Szkoda chłopaka.
31 sierpnia 2016, 08:23
Isco - chce odejśc tylko do Malagi
Sissoko - opuścił zgrupowanie kadry, żeby podpisać kontrakt z nowy pracodawcą.
31 sierpnia 2016, 08:25
Mamy jeszcze Winksa na ławce, co nie zmienia faktu, że nasza ławka zaczęła wyglądać gorzej niż źle. Wydaje mi się, że jakieś transfery muszą być uzgodnione już, inaczej nie puścilibyśmy Chadliego

ciekawostka: jak na razie mamy dodatni bilans transferowy.
W tym czasie:
Arsenal -107mln funtów
Man City -193 mln funtów
Man Utd -179 mln funtów
WHU -50mln funtów.
Nawet Stoke i Watford wydało więcej od nas.
Wiem, że stadion i tak dalej, ale nie ma co walczyć o top4 i LM z kadrą młodzików ._.
Ale przynajmniej będziemy mieli okazję pooglądać Winksa. :D
I może w panice na koniec okienka będzie trzeba kupić Lassa Bangoure :D
31 sierpnia 2016, 08:30
Nasza polityka i tok rozumowania jest taki że o 23 ogłosimy transfer Defoe
31 sierpnia 2016, 08:34
md18 napisał(a):
Nasza polityka i tok rozumowania jest taki że o 23 ogłosimy transfer Defoe

Akurat Defoe byłbym idealnym napastnikiem na ławkę :) coraz starszy, ale instynkt i bramkostrzelność na poziomie. Zmienników też teraz potrzebujemy, ale niekoniecznie napastnika.
31 sierpnia 2016, 08:41
Dlaczego nie ma opcji EDYTUJ?

Ten Sissoko to defensywny pomocnik? Bo tak mi się kojarzy ale nie jestem pewny. :)
31 sierpnia 2016, 09:12
Adriano napisał(a):
Ten Sissoko to defensywny pomocnik? Bo tak mi się kojarzy ale nie jestem pewny. :)

Sissoko jest środkowym pomocnikiem :).
Pewnie będzie rywalem Dembele o wyjściową 11.
31 sierpnia 2016, 09:22
Lotar napisał(a):
Sissoko jest środkowym pomocnikiem :).
Pewnie będzie rywalem Dembele o wyjściową 11

Pewnie nie, bo ostatnie info jest takie, że Newcastle chce jednak zdecydowanie za dużo.
31 sierpnia 2016, 09:25
A Isco już poza zasięgiem.
31 sierpnia 2016, 09:26
O tak, jeśli ten transfer by się udał, byłbym zachwycony. Mam nadzieję że Levy nie pożydzi tych 5 mln o które podobno jest spór.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji