Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2016

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2016
31 sierpnia 2016, 09:33
@ MatMar; właśnie czytałem na SkySports...
Jakaś masakra z tym Levym, nic się nie uczy na swoich błędach.
Rozumiem, że trzeba być twardym negocjatorem, w świecie zmanierowanym przez agentów piłkarskich ale w tym roku gramy w LM!
31 sierpnia 2016, 09:35
MatMar napisał(a):
A Isco już poza zasięgiem.

Skąd wiesz? Walczyć o Niego, dać mu solidną pensję. Zawodnik z najwyższej półki, z wyższej moim zdaniem niż Eriksen.
31 sierpnia 2016, 09:51
Adriano napisał(a):
Skąd wiesz? Walczyć o Niego, dać mu solidną pensję. Zawodnik z najwyższej półki, z wyższej moim zdaniem niż Eriksen

Powiedział w wywiadzie że jak ma iść, to tylko do Malagi.

W ogóle o czym Wy myślicie z tym Isco. Jak się sprawdzi to za rok wróci do Realu. A jak się nie sprawdzi to i tak lipa. I znowu trzeba będzie szukać. Sissoko to opcja na lata. Levy, proszę nie zjeb tego.
31 sierpnia 2016, 09:51
Adriano napisał(a):
Skąd wiesz? Walczyć o Niego, dać mu solidną pensję. Zawodnik z najwyższej półki, z wyższej moim zdaniem niż Eriksen

Kilka źródeł o tym informowało, przed chwilą nawet na Sky Sports o tym pisali. Nie ma już tematu Isco w kontekście gry w Spurs.
31 sierpnia 2016, 10:01
Na razie wygląda mi na to, że pozyskamy może tego N'Koudou, czyli kota w worku, i tyle. Obym się mylił.
31 sierpnia 2016, 10:12
Przyjdzie jeszcze Pau Lopez z Espanyolu :D

Ucieszyłem się jak zobaczyłem, że walczymy o Sissoko, a potem przeczytałem, że jak Levy usłyszał, że chcą 30 mln to zainteresowanie spadło. Czarno to widzę :|
31 sierpnia 2016, 10:54
16 minut temu
Także Morgan Schneiderlin łączony jest z Tottenhamem. Zanosi się na więcej niż jedno wzmocnienie "Kogutów".

Transfery.info
31 sierpnia 2016, 11:02
Hart w Torino :D
31 sierpnia 2016, 12:15
31 sierpnia 2016, 12:22
Cisza. Nawet o N'Koudou ani słowa. Czyżby jedynym transferem miałby być rezerwowy bramkarz? :kotek:
31 sierpnia 2016, 12:28
MatMar napisał(a):
Cisza. Nawet o N'Koudou ani słowa. Czyżby jedynym transferem miałby być rezerwowy bramkarz? :kotek:

O rezerwowym bramkarzu przeciez tez ani slowa :rotfl:
31 sierpnia 2016, 12:51
Plotek od zaje... za przeproszeniem , a prawda taka że nic oficjalnego nie ma! :bezradny: , Zastanawiam się nad tym czy Pochettino myśli że. Tak jak sprowadził Alliego w zeszłym sezonie za 5mil to i teraz taki Winks czy Onomah odpali ? może właśnie on liczy że będzie wielkim trenerem bo odkryje koleiny niespodziewany talent sezonu ?? . Ale to tylko spekulacje. BALE to raczej z nich nie będzie . O Kane nie wspominając. :milczek:
31 sierpnia 2016, 13:02
Efendi6 napisał(a):
Plotek od zaje... za przeproszeniem , a prawda taka że nic oficjalnego nie ma! :bezradny: , Zastanawiam się nad tym czy Pochettino myśli że. Tak jak sprowadził Alliego w zeszłym sezonie za 5mil to i teraz taki Winks czy Onomah odpali ? może właśnie on liczy że będzie wielkim trenerem bo odkryje koleiny niespodziewany talent sezonu ?? . Ale to tylko spekulacje. BALE to raczej z nich nie będzie . O Kane nie wspominając. :milczek:

A Ty już nie pamiętasz, co pisano o Kane'ie, również tutaj, jak zaczynał pojawiać się na boisku w naszych barwach? Były raczej kpiny, nikt się wtedy nie spodziewał, że będzie z niego gracz takiego formatu.
31 sierpnia 2016, 13:03
Co nie oznacza bynajmniej, żebym uważał, że z Winksem i Onomah na ławce zrobimy furorę. Bo raczej nie zrobimy, dlatego mam jednak nadzieję na jakieś transfery.
31 sierpnia 2016, 13:08
Tylko, że nie przypominam sobie zeby Kane był popychadłem i nie walczył, w porównaniu do tego co ostatnio pokazał Onomah
31 sierpnia 2016, 13:10
Obecna sytuacja wygląda komicznie, biorąc pod uwagę, że Daniel Levy jest znakomitym biznesmenem.

Dlaczego tak uważam? Gramy w Lidze Mistrzów, mamy osłabioną kadrę, a tym samym inne drużyny będą rzucać nam wyższe ceny, bo chyba nikt nie zamierza się oszukiwać, że nasza sytuacja wygląda po prostu nieciekawie.
31 sierpnia 2016, 13:12
Co sezon to nam sie Kane nie trafi sorry ale do szkółki Sportingu czy Ajaxu to nam troche brakuje , może nei w klasie ale poprostu nie ma miejsca na granie młodymi ...
31 sierpnia 2016, 14:26
MatMar napisał(a):
A Ty już nie pamiętasz, co pisano o Kane'ie, również tutaj, jak zaczynał pojawiać się na boisku w naszych barwach? Były raczej kpiny, nikt się wtedy nie spodziewał, że będzie z niego gracz takiego formatu

Pamiętam . Ale Kane czy taki Onomah i czy jeszcze Winks nie wspominając to jeden na 100 jak nie na 1000 . Prawda jest taka że Onomah jest uważany za przyszły świetny talent, z Bentalebem też tak było , a najprawdopodobniej zostanie w Niemczech na stałe. Winks to dla mnie będzie drugi Livermore i trzeba będzie szukać po szkółce, jakiegoś nowego talentu bo (morze) wypali.
31 sierpnia 2016, 14:51
Nie wierze że Winks który w lidze zagrał może 5 min w swojej karierze będzie trzymał poziom chociażby Masona, nawet nie wspominając o Dembele. Bardzo bym chciał żeby tak było ale nie mamy najmniejszych powodów aby tak sądzić. Inaczej facet już by grywał chociaż ogony jak Onomah. To właśnie w środku pola mamy największe dziury. Poch naprawdę musiał mieć tragiczną opinie o Bentalebie skoro zamiast niego ma grać Wink czy Carroll. Widziałem wszystkich w akcji i mimo błędów jakie Bentaleb popełniał w meczach pozostała dwójka nie była nawet w okolicach jego poziomu.
31 sierpnia 2016, 16:06
O co tu chodzi? Stoke już trzeci transfer dziś, a my podobno sprzedaliśmy N'jie. Może przechodzimy do ligi piłki sześcioosobowej?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji