O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413926 odsłon
29 kwietnia 2016, 11:38
29 kwietnia 2016, 14:48
Maxiu_Spurs napisał(a):Mam pewien problemChodzi o to ze prowadzę bloga związanego z Tottenhamem na fb (wczesniej wrzucałem) i chciałem zrobic serie o byłych zawodnikach Spurs tylko nwm jak ją nazwac
ma ktoś jakiś pomysł?
"Stare Koguty"?
29 kwietnia 2016, 15:24
http://www.skysports.com/football/news/11675/10262477/mauricio-pochettino-agrees-new-five-year-deal-with-tottenham
Wspaniała wiadomość po wcześniejszych plotkach związanych z przyszłościowym objęciem PSG i po zawieszeniu Alliego do końca sezonu!
30 kwietnia 2016, 00:59
Póki Pochettino żyje spotkaniami, myślę, że możemy być spokojni o jego przyszłość w Tottenhamie. Nie ma powodów do paniki, ani oburzania się. Gdyby zdobył mistrzostwo dopiero miałby dobrą kartę przetargową (w końcu wcześniej mówiono, że chce poczekać z kontraktem do końca sezonu). Pozostaje życzyć Pochettino kolejnej podwyżki w Tottenhamie
30 kwietnia 2016, 14:42
iZgone napisał(a):"Stare Koguty"?
Pierwsze co mi przyszło do głowy
1 maja 2016, 12:54
1. Jeżeli ManU wygra to dzięki urwanym punktom Lisom będziemy mieli matematyczne szanse na tytuł aczkolwiek wtedy Chelsea, jak to zapowiedziała zrobi wszystko by nam przeszkodzić.
2. Jeżeli wygrają Lisy to wspomniana Chelsea (może?) nie będzie grała aż z takim nastawieniem ponieważ sprawa mistrzostwa będzie już rozstrzygnięta, chociaż na pewno będzie chciała nam utrudnić zadanie w zdobyciu drugiego miejsca.
Do tego obawiam się meczu z ekipą Beniteza bo do ostatniej kolejki (czyli z nami), będą się bronić przed spadkiem.
Jeszcze mecz Arsenalu z ManC... Remis byłby najlepszy!
My natomiast potrzebujemy min. 4 punktów, by zatrzymać vicemistrzostwo (dzięki najlepszemu bilansowi bramek).
Reasumując... Mimo, że chciałbym zobaczyć jak zdobywamy mistrzostwo w tym sezonie, to jednak (o dziwo!) patrzę realistycznie na końcówkę sezonu... z drugiego miejsca na podium i tak się będę bardzo cieszyć więc.. Trzymam kciuki za magiczne Leicester!
1 maja 2016, 13:17
1 maja 2016, 17:29
Zresztą, przy 3 wygranych United 5 bramkami i 3 porażkach Tottenhamu 5 bramkami, United będzie na 4 miejscu naszym kosztem. Także wywalam, pospieszyłem się. Zresztą ogólnie mam wrażenie, że moja twórczość ostatnimi czasy jest coraz niższych lotów...
2 maja 2016, 13:33
http://stadiony.net/aktualnosci/2016/05/londyn_tottenham_osiagnie_rekordowa_umowe_dla_nazwy_stadionu
Znając Levy'ego coś w tom może być
3 maja 2016, 15:07
2 maja 1993 roku Peter Schmeichel miał 29 lat. Man Utd nie grał tego dnia meczu, ale zdobył mistrzostwo (pierwsze mistrzostwo Anglii w karierze Duńczyka) dzięki temu, że Aston Villa (tak, Aston Villa) przegrała z Oldham. Zawodnicy bawili się w domu Steve'a Bruce'a.
2 maja 2016 roku Kasper Schmeichel miał 29 lat. Leicester nie grał tego dnia meczu, ale zdobył mistrzostwo (pierwsze mistrzostwo Anglii w karierze Duńczyka) dzięki temu, że Tottenham zremisował z Chelsea. Zawodnicy bawili się w domu Jamiego Vardy'ego.
Co ciekawe, Kasper ma syna - Maxa, który urodził się w 2010 roku, a więc w 2039 roku będzie miał 29 lat. Myślicie, ze można już u buka obstawić, że w 2039 roku Max Schmeichel zostanie mistrzem Anglii po raz pierwszy?
I kolejna ciekawostka:
"Od momentu, gdy Liverpool po raz ostatni wygrał mistrzostwo Anglii, Peter Schmeichel zdążył przejść do United, wygrać ligę, zakończyć karierę, spłodzić syna, który również wygrał ligę z Leicester City Football Club."
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.