O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413913 odsłon
21 maja 2016, 17:17
MatMar napisał(a):A z innej beczki - za kim dzisiaj jesteście?
Dzisiaj oczywiście za Crystal Palace. Ale i tak najbardziej czekam na finał pucharu Niemiec
25 maja 2016, 14:10
Ciekawy artykuł o tym jak do klubu trafił Alli i jeszcze kilku innych sprawach jak na rzykłąd nasza poityke transferowa.
A tutaj pierwszy z serii artykułów analizujących naszą taktykę z poprzedniego sezonu. Myślę, że lektura godna uwagi
http://www.spursfanatic.com/blog/spurs-season-defining-tactics-out-to-in-runs/
29 maja 2016, 18:12
Tak czy inaczej byłem za Sowami, grają ładniej i historię też mają ładniejszą. Na plus w ekipie Hull jest za to obecność Dawsona, który - chociaż poziomem jak najbardziej pasuje do takich placków - jest jednak prawdziwym Kogutem.
30 maja 2016, 06:13
2 czerwca 2016, 19:44
dobrze, że nic mu poważniejszego się nie stało i szacunek, że wstał i biegł dalej
5 czerwca 2016, 11:32
5 czerwca 2016, 12:47
6 czerwca 2016, 12:47
https://www.docdroid.net/syClcJY/premier-league-fixture-list-2016-17.pdf.html
7 czerwca 2016, 22:36
Rozumiem, że jeżeli zawodnikowi pod koniec sezonu kończy się kontrakt i nie przedłużył go z obecnym klubem to wtedy może szukać nowego pracodawcy.
Ale w innych przypadkach?
Np. czy jeżeli zawodnik ma klauzule wykupy to też może być wykupiony wcześniej jeżeli się zgodzi i oficjalnie zostanie zaprezentowany po rozpoczęciu okienka?
I co jeżeli w innych ligach już się okienko rozpoczęło, a w angielskiej nie?
Tzn. że kluby z Wysp mogą tylko kupować?
Z góry dziękuję za pomoc!
8 czerwca 2016, 16:20
8 czerwca 2016, 22:29
I czy dobrze zrozumiałem, że jeżeli okienko się kończy to jedynie kamień spada kibicom z serca, bo do następnego (okienka), zawodnik na pewno zostanie w danym klubie ale jest możliwość że kluby dojdą do porozumienia w połowie rundy i przy następnym to będzie jedynie formalność?
Dzięki dzejkob za pomoc
9 czerwca 2016, 11:17
Lotar napisał(a):Czyli nie ma przepisów związanych z tym kiedy kluby mogą zacząć "rozmowę" o transferze zawodnika?
I czy dobrze zrozumiałem, że jeżeli okienko się kończy to jedynie kamień spada kibicom z serca, bo do następnego (okienka), zawodnik na pewno zostanie w danym klubie ale jest możliwość że kluby dojdą do porozumienia w połowie rundy i przy następnym to będzie jedynie formalność?
Dzięki dzejkob za pomoc
Kluby mogą ustalić transfer nawet w jednym okienku a transfer może dojść do skutku dopiero na koniec sezonu.
Negocjacje mogą trwać cały czas, ale transfery mogą być wejść w życie tylko, jak jest otwarte.
Zawodnik zawsze może odwalić maniane i nie przychodzić na treningi (ale są tutaj poważne konsekwencje) lub może zostać zdegradowany to treningu z drużyną rezerw albo u-18. Ale w zasadzie poza okienkiem transferowym nie ma co się martwić.
15 czerwca 2016, 09:13
Zbieramy się na NLD 29. Kwietnia albo ostatni mecz na WHL z ManUtd 13. Maja?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.