O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413906 odsłon
28 lipca 2016, 00:31
http://przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,premier-league-chce-szanowania-sedziow-i-wprowadza-przepisy-jak-w-nba,artykul,703023,1,423.html
Zapowiada się dość ciekawie
"piłkarze nie będą mogli już otaczać sędziego, aby wywierać na niego presję. Według nowych przepisów za takie zachowanie przynajmniej jeden zawodnik będzie miał zostać ukarany żółtą kartką".
Zapowiada się dość ciekawie
"piłkarze nie będą mogli już otaczać sędziego, aby wywierać na niego presję. Według nowych przepisów za takie zachowanie przynajmniej jeden zawodnik będzie miał zostać ukarany żółtą kartką".
29 lipca 2016, 14:43
Wyglądaliśmy lepiej od Atletico. Mieliśmy sporo sytuacji - dwie genialne obrony Oblaka, słupek i poprzeczka. Zwłaszcza pierwsze 30 minut było świetne w naszym wykonaniu.
Podoba mi się gra Winksa w środku, nie ustrzegł się paru błędów, ale kilka niezłych klepek i przerzutów. Z młodych Onomah również na plus. Liczę, że ta dwójka dostanie więcej szans w tym sezonie i to oni wystrzelą.
Wanyama świetnie czyta grę, jestem przekonany, że dobrze wpisze się w nasz schemat - Dier v2.0. Janssena trudno ocenić, parę razy bardzo inteligentnie zgrywał piłkę tyłem do bramki z czego były sytuacje. Wydaje się jednak bardziej chaotyczny i mniej dynamiczny od Kane'a, ale może brakuje mu ogrania.
Ciekawi mnie sytuacja Yedlina. Myślałem, że gość już jest do odpalenia, ale całkiem nieźle się pokazał w obu meczach i to na lewej stronie. Osobiście zostawiłbym go jako back up na boczną obronę. Wystarczy, że wypadnie dwóch zawodników na tych pozycjach i przy intensywności naszej gry może być problem.
Eriksen poniżej oczekiwań, Lamela też jakoś cicho. Mason bardzo aktywny.
Podoba mi się gra Winksa w środku, nie ustrzegł się paru błędów, ale kilka niezłych klepek i przerzutów. Z młodych Onomah również na plus. Liczę, że ta dwójka dostanie więcej szans w tym sezonie i to oni wystrzelą.
Wanyama świetnie czyta grę, jestem przekonany, że dobrze wpisze się w nasz schemat - Dier v2.0. Janssena trudno ocenić, parę razy bardzo inteligentnie zgrywał piłkę tyłem do bramki z czego były sytuacje. Wydaje się jednak bardziej chaotyczny i mniej dynamiczny od Kane'a, ale może brakuje mu ogrania.
Ciekawi mnie sytuacja Yedlina. Myślałem, że gość już jest do odpalenia, ale całkiem nieźle się pokazał w obu meczach i to na lewej stronie. Osobiście zostawiłbym go jako back up na boczną obronę. Wystarczy, że wypadnie dwóch zawodników na tych pozycjach i przy intensywności naszej gry może być problem.
Eriksen poniżej oczekiwań, Lamela też jakoś cicho. Mason bardzo aktywny.
29 lipca 2016, 15:37
Właśnie chciałem pisać, że Winks co raz to bardziej mi imponuje. Chętnie pooglądam go więcej 
Yedlin jest potrzebny, bo jeśli odejdzie, będziemy mieli tylko 2 obrońców na obie strony - a to oznacza, że jeśli ktoś z czwórki Walker, Rose, Ben, Trippier to plany rotacji wezmą w łeb. Poza tym, Yedlin chyba lepiej sobie ostatnio radzi niż Kieran.
Eriksen dziś słabo, Lamela mi się coraz bardziej podoba.
Yedlin jest potrzebny, bo jeśli odejdzie, będziemy mieli tylko 2 obrońców na obie strony - a to oznacza, że jeśli ktoś z czwórki Walker, Rose, Ben, Trippier to plany rotacji wezmą w łeb. Poza tym, Yedlin chyba lepiej sobie ostatnio radzi niż Kieran.
Eriksen dziś słabo, Lamela mi się coraz bardziej podoba.
14 sierpnia 2016, 11:00
Korea odpadła w ćwierćfinale turnieju piłkarskiego na Igrzyskach Olimpijskich. Ciekawe co teraz z Sonem w kontekscie obowiązkowej służby wojskowej... Ewentualny medal zdobyty na olimpiadzie zwalniał by go z tego obowiązku, a teraz ma do wyboru albo odbyć służbę albo podpaść całemu narodowi i być może już nigdy nie wrócić do ojczyzny.
16 sierpnia 2016, 22:18
piekny napisał(a):Tottenham Hotspur
Following further assessment of the left hamstring injury sustained by Hugo on Saturday, we can confirm he is expected to be out of action for around four weeks.
uppssss
Luuz, Vorm da sobie radę. Warto mieć solidnego rezerwowego bramkarza
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.