Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413906 odsłon

Robert

29 lipca 2016, 08:03

według mnie zmiana na plus, dało się nauczyć bambo w NBA to piłkarzy też nauczą :P

dzisiaj mecz z atletico o 12:00

Wolff

29 lipca 2016, 12:49

Ale niestety skuteczniejsze było Atletico :(

Fahrenheit

29 lipca 2016, 14:43

Wyglądaliśmy lepiej od Atletico. Mieliśmy sporo sytuacji - dwie genialne obrony Oblaka, słupek i poprzeczka. Zwłaszcza pierwsze 30 minut było świetne w naszym wykonaniu.
Podoba mi się gra Winksa w środku, nie ustrzegł się paru błędów, ale kilka niezłych klepek i przerzutów. Z młodych Onomah również na plus. Liczę, że ta dwójka dostanie więcej szans w tym sezonie i to oni wystrzelą.
Wanyama świetnie czyta grę, jestem przekonany, że dobrze wpisze się w nasz schemat - Dier v2.0. Janssena trudno ocenić, parę razy bardzo inteligentnie zgrywał piłkę tyłem do bramki z czego były sytuacje. Wydaje się jednak bardziej chaotyczny i mniej dynamiczny od Kane'a, ale może brakuje mu ogrania.
Ciekawi mnie sytuacja Yedlina. Myślałem, że gość już jest do odpalenia, ale całkiem nieźle się pokazał w obu meczach i to na lewej stronie. Osobiście zostawiłbym go jako back up na boczną obronę. Wystarczy, że wypadnie dwóch zawodników na tych pozycjach i przy intensywności naszej gry może być problem.
Eriksen poniżej oczekiwań, Lamela też jakoś cicho. Mason bardzo aktywny.

iZgone

29 lipca 2016, 15:37

Właśnie chciałem pisać, że Winks co raz to bardziej mi imponuje. Chętnie pooglądam go więcej :D
Yedlin jest potrzebny, bo jeśli odejdzie, będziemy mieli tylko 2 obrońców na obie strony - a to oznacza, że jeśli ktoś z czwórki Walker, Rose, Ben, Trippier to plany rotacji wezmą w łeb. Poza tym, Yedlin chyba lepiej sobie ostatnio radzi niż Kieran.
Eriksen dziś słabo, Lamela mi się coraz bardziej podoba.

jin_tae

31 lipca 2016, 09:23

Ponoć Eriksen nei chce przedłużyć umowy, bo chce zarabiać tyle co największe tuzy w klubie

Robert

31 lipca 2016, 12:15

w zasadzie to on właśnie powinien być w czołówce płac

Walu

8 sierpnia 2016, 09:58

Heh. Inter zwolnił Manciniego. Ciekawe ile w tym naszej zasługi :)

Walu

14 sierpnia 2016, 11:00

Korea odpadła w ćwierćfinale turnieju piłkarskiego na Igrzyskach Olimpijskich. Ciekawe co teraz z Sonem w kontekscie obowiązkowej służby wojskowej... Ewentualny medal zdobyty na olimpiadzie zwalniał by go z tego obowiązku, a teraz ma do wyboru albo odbyć służbę albo podpaść całemu narodowi i być może już nigdy nie wrócić do ojczyzny.

piekny

16 sierpnia 2016, 14:35

Tottenham Hotspur

Following further assessment of the left hamstring injury sustained by Hugo on Saturday, we can confirm he is expected to be out of action for around four weeks.
uppssss

MatMar

16 sierpnia 2016, 22:18

piekny napisał(a):
Tottenham Hotspur

Following further assessment of the left hamstring injury sustained by Hugo on Saturday, we can confirm he is expected to be out of action for around four weeks.
uppssss

Luuz, Vorm da sobie radę. Warto mieć solidnego rezerwowego bramkarza :ok:

iZgone

18 sierpnia 2016, 15:04

W meczu z Evertonem wyglądał lepiej niż Lloris :D

MatMar napisał(a):
Luuz, Vorm da sobie radę. Warto mieć solidnego rezerwowego bramkarza :ok:

Jednakowoż myślę, że lepiej mieć zdrowego podstawowego bramkarza :D

MatMar

19 sierpnia 2016, 08:12

Panowie - czy ktoś z Was mieszka bądź będzie w Londynie w połowie września? Wybieram się, nigdy wcześniej nie byłem, więc fajnie by było spotkać się z jakimś Spursmaniakiem :)

MatMar

20 sierpnia 2016, 08:53

Oj, Zlatan chyba dość szybko zapewni sobie koronę króla strzelców :bezradny:

Hades

20 sierpnia 2016, 12:02

MatMar napisał(a):
Oj, Zlatan chyba dość szybko zapewni sobie koronę króla strzelców :bezradny:

W zeszłym sezonie Vardy pobijał rekordy, a korona i tak poszła do Kane'a, więc jeszczee bym się wstrzymał. :)

zalewa

21 sierpnia 2016, 06:46

Pytanko, wiem że pewnie temat przewijał się milion razy, ale czy ktoś mógł by podesłać jakaś fajna stronke z powtórkami meczów?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła