Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413902 odsłony

MatMar

4 września 2016, 21:43

Hades napisał(a):
Szkoda, że oprócz tych bramek to go nie było na boisku

Piłkarz powinien strzelać, a nie być na boisku ;)

md18

5 września 2016, 06:36

Dzisiaj na Klub obchodzi urodziny !!!
Happy Birthday Koguty :brawo:

Walu

5 września 2016, 11:41

Słyszałem gdzieś plotkę, ze Coric odrzucił w lecie oferty od nas, Liverpoolu i City bo za rok ma przenieść się do Realu I zastąpić starzejącego się (obecnie ma 31 lat) Lukę Modricia. W takim wypadku jako był klub Luki sądzę że byśmy byli jednym z jego pierwszych wyborów. Co myślicie? Widzielibyście Modricia w Tottenhamie po tym jak wymuszał transfer do Realu? I czy pasowałby do naszego obecnego zespołu? Z jednej strony to wciąż klasowy zawodnik, ale z drugiej jest najlepszy kiedy gra głębiej, a w środku boiska Poch lubi mieć silnych fizycznie piłkarzy jak Dier, Wanyama, Dembele czy Sissoko. Trochę gdybanie, ale myslę, że to ciekawy temat :)

Mecenas

5 września 2016, 17:11

Myślę że pierwszym wyborem tego judaszka byłaby Chelsea albo Manchester City. A niedawno chyba widziałem tytuł że chciałby w Madrycie skończyć kariere.

Robert

5 września 2016, 17:14

Tak jak pisze Mecenas, Modric bardzo możliwe ze skończy tam kariere, a jak nie to juz prędzej w USA

Ten Coric jak dobrze widze ma 19, to troche minie nim zastąpi Modrica

Mecenas

5 września 2016, 17:40

To tak jak Kapustka poszedł do Leicester, a czerwoni już pisali "Mahrez welcome to Arsenal"

jin_tae

6 września 2016, 08:09

MatMar napisał(a):
:brawo:

pic na wodę fotomontaż - dla mnie słowo piłkarza jest dziś tyle samo warte co kupa mojego psa.

Piłkarze mówią to, co każą im mówić doradcy i agenci. W którymś dokumencie o pracy agentów widziałem jak nakazał jeden taki agent zachwalać obecny klub piłkarzowi, żeby dostał lepszy kontrakt

Wduwek

6 września 2016, 18:07

PS: Snajper, możliwość edytowania postów jest potrzebna na wczoraj :P

jin_tae

7 września 2016, 10:03

Wduwek napisał(a):

Właśnie nie... teraz trzeba ważyć słowa,a nie pierd... głupoty, które można potem wyedytować

Hades

7 września 2016, 17:57

jin_tae napisał(a):
Właśnie nie... teraz trzeba ważyć słowa,a nie pierd... głupoty, które można potem wyedytować

Gdbyb była opcja edycji, to mógłbyś sobie postawić kropkę na końcu zdania i dać spację po przecinku. Raczej o takie przypadki chodzi.

MatMar

7 września 2016, 21:33

jin_tae napisał(a):
pic na wodę fotomontaż - dla mnie słowo piłkarza jest dziś tyle samo warte co kupa mojego psa.

Piłkarze mówią to, co każą im mówić doradcy i agenci. W którymś dokumencie o pracy agentów widziałem jak nakazał jeden taki agent zachwalać obecny klub piłkarzowi, żeby dostał lepszy kontrakt

Ale co innego jak takie słowa mówią związani z klubem Rose czy Kane, a co innego jak mówi to Falcao czy inny wyrobnik.

snajper

7 września 2016, 21:33

Wduwek napisał(a):

Ogarnę w wolnej chwili :luzik:

MatMar

8 września 2016, 12:50

A tak z innej beczki - czy ktoś ze Spursmaniaków będzie na WHL podczas meczu z Sunderlandem?

Robert

9 września 2016, 18:15

Zaraz gra Bayern z Schalke, Bentaleb w pierwszym z dychą na plechach :D

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła