Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413894 odsłony

piekny

12 grudnia 2016, 12:32

No to mamy LE
Tottenham are drawn against Gent of Belgium

piekny

12 grudnia 2016, 12:34

Tylko troche nie rozumie tego ze wczesniej Gent zostal wylosowany gdzie indziej?
Astra Giurgiu of Romania v Belgium's Genk.

Swiebo

3 stycznia 2017, 21:42

Boruc why?? Jak mozna bylo to zremisowac :/ ehhh

Walu

9 stycznia 2017, 20:34

Wylosowaliśmy u siebie Wycombe. Zakładając, że nie przydarzy nam się katastrofalna wtopa, to grając samymi rezerwami zajedzeimy minimum do 1/8 finału, czyli od trofeum będą nas dzielić raptem 4 mecze, a przecież kolejne dobre losowania nie są wykluczone - choć z każdą rundą o wiele mniej prawdopodobne.

:cwaniak::cwaniak::cwaniak:

Hades

10 stycznia 2017, 17:24

No, naprawdę dobre losowanie. A reakcja piłkarzy z Wycombe też bardzo fajna.

sportowiec07

11 stycznia 2017, 13:01

przed meczem z WBA przypomina mi sie sytuacja z pazdziernika kiedy zagralismy fenomenalne spotkanie z city , wygralismy 2-0 , potem przerwa w rozgrywkach premier league ( eliminacje MS ) i..... remis z WBA , ktory zapoczatkowal fatalna passe 7 meczow bez zwyciestwa we wszystkich rozgrywkach. mam nadzieje , ze w sobote nie bedzie powtorki z rozrywki. :mysli::milczek:

jin_tae

11 stycznia 2017, 21:20

Trzaskal dziękuje za prezent :P jest on bardzo na czasie, bo 1 lutego lecę do Japonii haha

karotte

12 stycznia 2017, 10:47

Cześć!
Przypadkiem trafiłem w internecie na ten filmik - https://www.youtube.com/watch?v=ZXQsk4dfHE4
Okazało się, że dotyczy tematu inwigilacji. Wiedzieliście, że każdego dnia możemy być podglądani?
Nawet celebryci zaklejają taśmą swoje kamerki w laptopie i ja też zacząłem.
Zachęcam do oglądnięcia materiału!

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła