Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413892 odsłony

jin_tae

23 lutego 2017, 22:15

Ranieri OUT = z całym szacunkiem, ale nie zwalnia się kapitana jak piewszy raz woda wlewa się na statek. Nie kapitana, który zwykłą zardzewiałą łódką pokonuje jachty i motorówki na trasie BPL

trzaskal

23 lutego 2017, 22:50

jin_tae napisał(a):
Ranieri OUT = z całym szacunkiem, ale nie zwalnia się kapitana jak piewszy raz woda wlewa się na statek. Nie kapitana, który zwykłą zardzewiałą łódką pokonuje jachty i motorówki na trasie BPL

Poczekaj jeszcze chwilę na reakcję Daniela. Maurycy już 3 sezon siedzi :D:D:D

Robert

24 lutego 2017, 12:32

jin_tae napisał(a):

tylko przez to tak długo utrzymał się w klubie

sportowiec07

24 lutego 2017, 13:10

patrząc na to jakie zespoły zostały w LE, bardzo szkoda dwumeczu z Gent. wydaje się, że z tego grona największe szanse na wygranie pucharu ma United oraz Roma.

Wduwek

24 lutego 2017, 16:30

Co do Ranieriego, to mnie najbardziej zastanawia, że został zwolniony po meczu, który absolutnie nie pozbawiał Lisów szans na przejście do kolejnej rundy CL. Gdyby to się wydarzyło po kolejnej ligowej porażce to jeszcze w jakiejś najgorszej kombinacji mógłbym zrozumieć, w PL oczekiwania mogły być wyższe (ja wiem, wrócili na swoje miejsce, ale jednak sporo wydali w tym okienku). Ale z CL wciąż nie odpadli, strzelili bramkę na wyjeździe, 1:0 u siebie daje im awans, zresztą nawet gdyby odpadli to i tak pokazali się w Europie z niezłej strony. Nieuzasadniona decyzja IMO.

Robert

24 lutego 2017, 16:49

Jak by teraz nie przegrał to by pewnie poczekali do meczu ligowego i po przegranej zwolnili go, a że był do zwolnienia, to woleli już tera zwolnić, bo jak by wyglądało zwolnienie po ewentualnym wygranym meczu:P

Robert

24 lutego 2017, 20:07

We have reached agreement with FC Schalke 04 for the permanent transfer of Nabil Bentaleb this summer. We wish Nabil all the best for the future.

Robert

27 lutego 2017, 21:57

Leicester City 3 - 1 Liverpool
:wysmiewacz:
elegancki wynik

Mecenas

9 marca 2017, 09:29

W czerwcu/lipcu ta jasne. Będzie się pierdolił z tym jak dziadek z babką. Oferty zdążą złożyć wszyscy z top 4 , a na końcu pewnie wyląduje w Liverpoolu. Levy i te szybkie transfery.

piekny

9 marca 2017, 09:53

Wkur.....ja mnie te pismaki o Dele, pisza o jego sprzedazy jakby mial na koszulce napisane nie Dele tylko "na sprzedarz" wrrrrrrr!

piekny

9 marca 2017, 21:05

Nowe zasady w fa cup-
nie ma powtorek wrazie remisu, dogrywka lub karne i jezeli bedzie dogrywka trener moze dokonac czwartej zmiany.
zasady dotycza tylko cwierc finalow i wyzej.

Walu

9 marca 2017, 23:33

Mecenas napisał(a):
W czerwcu/lipcu ta jasne. Będzie się pierdolił z tym jak dziadek z babką. Oferty zdążą złożyć wszyscy z top 4 , a na końcu pewnie wyląduje w Liverpoolu. Levy i te szybkie transfery

Akurat transfery zawodników którym kończą się umowy to szybko dopinamy. Tak było z Wanyama czy Trippierem.

trzaskal

10 marca 2017, 18:46

Lamela jednak chyba odjedzie po wczorajszych słowach Pochettino.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła