Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413879 odsłon

piekny

2 lipca 2017, 16:42

Panowie, mam nową koszulkę!
Ale to nie wszystko, poszedłem na bramę budowy nowego stadionu przy południowej części gdzie jest jeszcze stara trybuna, przekupilem czarnucha i przyniósł mi cegłę z rozbiórki!!!!!
Jestem dumnym posiadaczem części starego WHL!!!!!

Walu

2 lipca 2017, 18:39

piekny napisał(a):
przekupilem czarnucha i przyniósł mi cegłę z rozbiórki!!!!!

Można wiedzieć za ile sprzedał Ci takie bezcenne cacko? :D

piekny

2 lipca 2017, 20:04

10£
Jak podszedłem i się zapytałem czy mi przyniesie to odrazu powiedział że nie ale jak wspomniałem o 10 to przytachał z uśmiechem na twarzy!

Walu

5 lipca 2017, 21:30

Ktoś wstępnie chętny na któryś z poniższych meczów?

- ManU (na ten moment to jest środa, 31 stycznia 2018)
- Arsenal (sobota, 10 lutego)
- Manchester City (sobota, 14 kwietnia)

Wszystkie mecze na Wembley, jak by była taka okazja to możnaby było spróbować to połączyć z jakimś meczem pucharowym/Ligi Mistrzów/Ligi Europy gdybyśmy akurat grali na Wembley kilka dni przed/po wskazanych meczach.

md18

9 lipca 2017, 18:16

„The Sunday Times” poinformowało, że do Londynu wpłynie propozycja opiewająca na okrągły miliard funtów, a jej autorem jest „tajemnicza amerykańska firma inwestycyjna, w której działa Mark Zuckenberg. Prawdopodobnie mowa o Iconiq Capital.
Wspomniany firma to fundusz z główną siedzibą w San Francisco, zarządzający bogactwem wielu miliarderów z doliny Krzemowej. Jak udało się ustalić dziennikarzom, niektórzy z nich rozmawiali właśnie o idei przejęcia angielskiego klubu, a sam pomysł zrodził się już w 2014 roku.
Tak ogromne pieniądze mogą okazać się jednak niewystarczające, bowiem Joe Lewis (jeden z właścicieli) oczekuje aż dwóch miliardów funtów i zdarzyło mu się już odrzucić ofertę wynoszącą około 900 milionów. Ponadto wspólnie z Danielem Levym woleliby zaczekać ze sprzedażą do przeprowadzki na nowy stadion.

md18

9 lipca 2017, 18:16

„The Sunday Times” poinformowało, że do Londynu wpłynie propozycja opiewająca na okrągły miliard funtów, a jej autorem jest „tajemnicza amerykańska firma inwestycyjna, w której działa Mark Zuckenberg. Prawdopodobnie mowa o Iconiq Capital.
Wspomniany firma to fundusz z główną siedzibą w San Francisco, zarządzający bogactwem wielu miliarderów z doliny Krzemowej. Jak udało się ustalić dziennikarzom, niektórzy z nich rozmawiali właśnie o idei przejęcia angielskiego klubu, a sam pomysł zrodził się już w 2014 roku.
Tak ogromne pieniądze mogą okazać się jednak niewystarczające, bowiem Joe Lewis (jeden z właścicieli) oczekuje aż dwóch miliardów funtów i zdarzyło mu się już odrzucić ofertę wynoszącą około 900 milionów. Ponadto wspólnie z Danielem Levym woleliby zaczekać ze sprzedażą do przeprowadzki na nowy stadion.

Walu

9 lipca 2017, 18:54

md18 napisał(a):

Info zdementowane na stronie klubowej. Nie są prowadzone zadne negocjacje dotyczące przejęcia Spurs. I dobrze, bo Levy robi tu kawał dobrej roboty, a pewnie jego miejsce zajął by ktoś inny i mogłoby być z różnym skutkiem.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-statement-in-respect-of-press-speculation-regarding-offers-of-interest-in-the-club-090717/

Robert

9 lipca 2017, 19:43

Ale jak by Levy został i nowy właściciel, no to już może;)

chociaż jak to jest spółka miliarderów, to i może oferty 100 mln można by odrzucać jak PSG:D

Walu

12 lipca 2017, 20:22

Wdwards wszedł z ławki w meczu Anglii U19 i w ostatniej akcji meczu wkręcił obrońcę w ziemię, wbiegł w pole karne i wyłożył piłkę asystując przy jedynym golu w tym meczu. Bardzo ładna akcja :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

modafashion

12 lipca 2017, 22:59

piekny napisał(a):
... dostalem na miejscu 9600. teraz przyznali extra ponad 18000 biletow

karnetow juz nie ma. ale mozna wykupic wembley pass (na wembley maja sporo miejsca) 19 spotkan za £700 jezeli ktos jest zainteresowany.

Marcin

13 lipca 2017, 10:19

Będzie jakaś spursmaniacka liga w FPL jak to niegdyś bywało?

Walu

29 lipca 2017, 08:44

Skaju napisał(a):
http://zzapolowy.com/pennant-siodmaliga/

Pamiętacie Jamiego oHare jak gryzl trawę swego czasu? Może nie był wybitny ale nisko poleciał

On już ma 34 lata. Niby sa piłkarze którzy w tym wieku grają na najwyższym poziomie, ale taki powiedzmy Szymkowiak który też zrobił swego czasu super karierę to w tym wieku kopał w czwartoligowej Prądniczance Kraków (a czasem nawet w rezerwach w A-klasie jak go pan prezes poprosił :D ). I to nie było tak ze go już wyżej nie chcieli tylko po prostu jemu już wystarczyło wielkiej piłki i wolał sobie pograć dla przyjemności za mniejsze pieniądze.

Nie zdziwiłbym się gdyby w przypadku Pennanta było tak samo i sam zawodnik nie traktuje tego jako kontynuacji swojej kariery tylko raczej takie właśnie granie dla przyjemności już po jej zakończeniu.

Coś kojarzę, że wcześniej w okienku Pennant miał testy albo w jakimś zespole Championship albo league one i zagrał w jednym sparingu. Chyba nawet strzelił gola. To nie tak, że wyżej go nie chcieli. Jakby się uparł to w Championship spokojnie by coś znalazł.

Walu

4 sierpnia 2017, 16:57

Ktoś chętny na oglądanie meczu z Newcastle w Warszawie? Akurat pisze wtedy egzamin w WWA

Czarosław

9 sierpnia 2017, 22:43

Zdaje się, że sodówka uderzyła Roseowi. Podobno udzielił wywiadu The Sun, w którym krytykuje działania klubu i mówi, że rozważa transfer, bo chcę wygrywać trofea. 3 dni przed sezonem takie historie. Wstyd. O ile to oczywiście prawda, to gość przestaje dla mnie istnieć. Po tym co Pochettino dla niego zrobił. Walker chociaż miał jaja i załatwił to bez wynoszenia brudów z szatni.

piekny

10 sierpnia 2017, 07:30

Ten chłopak oszalał! 3 dni przed rozpoczęciem sezonu taki wywiad!Jeszcze niech kurwa idiota zalozy koszulkę Arsenalu! Przecież to zrobi taką gęstą atmosferę w szatni że chu.....
Jak bym dorwał tego karła na wyciągnięcie ręki to by go zbierali po całej północy !
Tyle czekałem na początek sezonu a tu taka nie miła niespodzianka .
Rozjebał mnie!

Do rezerw go, niech tam doczeka końca swojego kontraktu!

Czarosław

10 sierpnia 2017, 08:15

Tak się zastanawiam na co on liczył? W sumie to rozumiem naszych piłkarzy, którzy dostają dużo mniej niż powinni, brak transferów itd. Ma prawo być niezadowolony. Ale żeby od razu lecieć z gębą to gazety, w dodatku takiego szmatławca jak The Sun... Pewnie oni dawali najwięcej za wywiad.

I w sumie czego on oczekuje? Bo ja go w drużynie Pochettino ponownie nie widzę, biorąc pod uwagę, jak do tej pory rozwiązywał takie problemy. Niech gnije w rezerwach.

Pep

10 sierpnia 2017, 08:21

Ja pamiętam taka sytuacje, kiedy to Vieira grający jeszcze w Interze odszedł z klubu, tłumacząc się, że z tym klubem nie wygra ligi mistrzów, a zaraz po jego transferze tego dokonali. Jeżeli Rose rzeczywiście tak uważa i zrobi to samo. Mam nadzieję, że spotka go Go coś takiego.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła