Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413870 odsłon

kiriak

1 września 2017, 20:43

Eriksen MOTM, 2 asysty, ładny gol i wiele kluczowych zagrań.

Kane 2 gole i asysta, Alli asysta

vebq

1 września 2017, 20:50

Nie rozumiem decyzji personalnych Sotuhgate'a. Szczególnie jednej - Livermore?? :szok: Ja wiem że to Malta ale to niepierwszy mecz kiedy on na niego stawia. Myślicie że Anglia ma szanse coś powalczyć w Rosji? W mojej opinii nie - zwłaszcza z tym selekcjonerem, ale nie widzę odpowiedniej osoby która by się nadawała na to stanowisko.

MatMar

1 września 2017, 23:42

vebq napisał(a):
W mojej opinii nie - zwłaszcza z tym selekcjonerem, ale nie widzę odpowiedniej osoby która by się nadawała na to stanowisko

Maurycy :kotek:

Pep

2 września 2017, 05:28

Szkoda tylko, że w klubie Eriksen tak nie bije rożnych... ;|

MatMar

2 września 2017, 12:19

Pytanie odnośnie wyjazdu na mecz:

czy ktoś ze Spursmaniaków planuje takowy w najbliższym czasie? To dość historyczny sezon (Spurs na Wembley), więc chociaż raz trzeba by pojechać.

varba

2 września 2017, 22:29

Raz albo dwa na pewno będziemy jechać chociaż ja do Wembley mam odwrotny stosunek. Ale cały sezon nie wytrzymam więc raczej się wybiorę. Coś z Trzaskalem na pewno będziemy organizować jak się ogarnie w firmie.

Mortal

4 września 2017, 11:58

W TalkSport piszą, że Alderweireld podobno stwierdził, że jeśli klub nie przedstawi mu szybko nowego kontraktu to poprosi o zgodę na opuszczenie klubu zimą.

Trzeba dać podwyżki panie Levy :boisie:

modafashion

4 września 2017, 14:52

Na Crystal Palace bilety beda dostepne za tydzien a mecz jest 3 dni po Realu.. :muza:

Walu

4 września 2017, 18:02

Wyjazd na Real i Crystal bardzo kusi zwłaszcza że wystarczyłyby 3 dni urlopu. Monitoruję ten temat!

MatMar

6 września 2017, 09:34

Walu napisał(a):
Wyjazd na Real i Crystal bardzo kusi zwłaszcza że wystarczyłyby 3 dni urlopu. Monitoruję ten temat!

No kuszące strasznie, ale nie chciało się wykupić membershipa, to teraz będę cierpiał :blee:

jin_tae

6 września 2017, 10:00

Jansen odmówił transferu do WBA, Stoke etc mimo oficjalnej deklaracjo Pocha o braku gry w pierwszym składzie.

Arcz

6 września 2017, 18:36

A co z Allim? komu on w końcu pokazał ten środkowy palec? Bo wydaje mi się, że jednak sędziemu, ale nie mogę znaleźć dobrej powtórki a meczu nie oglądałem..

vebq

6 września 2017, 19:23

Arcz napisał(a):
A co z Allim? komu on w końcu pokazał ten środkowy palec? Bo wydaje mi się, że jednak sędziemu, ale nie mogę znaleźć dobrej powtórki a meczu nie oglądałem

dzisiaj na ostatniej stronie jakiegoś angielskiego brukowca (nie pamietam jakiego) była pokazana cała sytuacja, dziennikarze owej gazety twierdzą że środkowy palec był do Walkera. No i z tego co widziałem na zdjęciu jest to dość prawdopodobne. \\"Dele still in hot water\\"

Nie wiem dokładnie o co chodziło nie miałem czasu w pracy dokładnie doczytać

modafashion

7 września 2017, 12:14

"TEAM NEWS: Lamela (hip), N'Koudou (foot), Rose (knee) and Wanyama (knee) are all unavailable for Saturday's fixture against Everton."

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła