Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

O wszystkim i o niczym :)

Forum dyskusyjne » Hyde Park » O wszystkim i o niczym :)
15 kwietnia 2019, 22:20
Dzis na farcie wzieli Watford. wlasciwie poza wolves to nie maja z kim przegrac, my w lidze z City na pewno nie wygramy zwlaszcza ze pojdziemy na maksa w 1/4..
jedyny plus ze na LE bedzie latwiej bilety dostac..
16 kwietnia 2019, 06:09
modafashion napisał(a):
Dzis na farcie wzieli Watford. wlasciwie poza wolves to nie maja z kim przegrac, my w lidze z City na pewno nie wygramy zwlaszcza ze pojdziemy na maksa w 1/4..
jedyny plus ze na LE bedzie latwiej bilety dostac
w Lidze mistrzów są 4 miejsca a nie 3 więc nie sądzę żebyśmy wypadli z Top4 . Arsenal niestety prawdopodobnie nas wyprzedzi ale Chelsea i united mają mecz między sobą a united dodatkowo z city . Więc wszystko w naszych rękach
16 kwietnia 2019, 09:39
jemu chyba chodziło też o to ze w LE jest jeszcze arsenal i chelsea, no i wygrali ostatnio swoje mecze, tażke duża szansa ze obie będę w pół finale, a na siebie mogą trafić dopiero w finale
16 kwietnia 2019, 09:43
Aaa , jeśli tak to przepraszam :ok:
17 kwietnia 2019, 09:00
Ajax wczoraj wchodził w obronę Juventusu jak w masło .
Jak oni to zrobili ?? W jeden rok z męczenia buły z Manchesterem w finale LE to tego co teraz prezentują, a skład praktycznie się nie zmienił.
17 kwietnia 2019, 09:41
Nie wiem czy dobrze pamiętam że finał z united był w 2017, czyli dwa lata temu. Co nie zmienia faktu,że grają bajecznie. Inny trener , kilku młodych zawodników weszło no i są efekty.
17 kwietnia 2019, 10:31
qwela napisał(a):
Ajax wczoraj wchodził w obronę Juventusu jak w masło .
Jak oni to zrobili ?? W jeden rok z męczenia buły z Manchesterem w finale LE to tego co teraz prezentują, a skład praktycznie się nie zmienił.

I bardzo dobrze, że tak się dzieje. Po ewentualnym przejściu do półfinału wolę Ajax. Nie dlatego, że będzie łatwiej. To bardzo dobra drużyna. Wolę ich, bo szanują innych, w przeciwieństwie do Juventusu ze Szczęsnym na czele.
17 kwietnia 2019, 10:38
Od ostatniego meczu z City śniły mi się ze 3 mecze z nimi. A dzisiaj konkretny wynik 5-1 dla nas :D:D:D
Ten ostatni to chyba jakiś science-fiction :D
17 kwietnia 2019, 11:39
KogutSpurs napisał(a):
I bardzo dobrze, że tak się dzieje. Po ewentualnym przejściu do półfinału wolę Ajax. Nie dlatego, że będzie łatwiej. To bardzo dobra drużyna. Wolę ich, bo szanują innych, w przeciwieństwie do Juventusu ze Szczęsnym na czele

nie wiem czy na pewno Ajax jest łatwiejszym przeciwnikiem od Juve
17 kwietnia 2019, 12:12
Robert napisał(a):
.

No skoro ich wyeliminował to niekoniecznie.
17 kwietnia 2019, 12:31
Rewanż na Juventusie za zeszły rok też byłby ok, także dla mnie nie ma znaczenia z kim, ważne aby był ten wymarzony półfinał. Już od rana czuje niepokój, co to dopiero będzie dziś o 20.
17 kwietnia 2019, 12:57
Robert napisał(a):

No przecież piszę, że to bardzo dobra drużyna (czytaj: Ajax).
Chodziło mi o Szczęsnego i jego wypowiedzi + hamskie zachowanie Pjanića, czyli przejście po Sonie i żadnej kartki za to. Bardziej chodziło więc o sytuacje z 1/8 finału LM w tamtym sezonie. I dlatego wolę spotkać się z Ajaxem. Jest to pożądna drużyna, którą trzeba szanować. No ale, najpierw musimy do półfinału dojść.
18 kwietnia 2019, 12:53
Janssen i Dier powinni wrócić jutro do treningów z 1 drużyną.
Aurier i Winks kontynuują rehabilitację.
Nie wiadomo co z Sissoko i Lamelą.
18 kwietnia 2019, 14:58
KogutSpurs napisał(a):
Janssen i Dier powinni wrócić jutro do treningów z 1 drużyną.
Aurier i Winks kontynuują rehabilitację.
Nie wiadomo co z Sissoko i Lamelą

Z Sissoko rzeczywiście jeszcze nie wiadomo, ale Poch mówił dzisiaj, że nastroje nie są optymistyczne. Więc może być problem.
21 kwietnia 2019, 05:29
Wracając do tematu City w LM i naszego meczu z nimi w środę, to nikt nie pamięta, że to był dwumecz, który zagraliśmy bardzo dobrze w Londynie, gdzie City nie strzeliło nam gola (nie wiem kiedy ostatni raz tak mieli). Tam dokonało się nasze zwycięstwo :)
21 kwietnia 2019, 09:26
kiriak napisał(a):
Wracając do tematu City w LM i naszego meczu z nimi w środę, to nikt nie pamięta, że to był dwumecz, który zagraliśmy bardzo dobrze w Londynie, gdzie City nie strzeliło nam gola (nie wiem kiedy ostatni raz tak mieli). Tam dokonało się nasze zwycięstwo :)
I w tym sezonie na Etihad Stadium tylko Crystal Palace i my zdobyliśmy 3 bramki.
22 kwietnia 2019, 21:05
Po remisie Chelsea i przegranych Arsenalu i united top3 na wyciągnięcie ręki . Myślę że nie możemy tego popsuć biorąc pod uwagę terminarz . Jutro koniecznie 3 pkt z Mewami. ! COYS
24 kwietnia 2019, 19:28
Hehe Arsenal już 2-0 w plecy z wilkami . Brawo :muza:
24 kwietnia 2019, 19:34
sportowiec07 napisał(a):
Hehe Arsenal już 2-0 w plecy z wilkami . Brawo :muza:
wróć, 3:0 :kotek:
24 kwietnia 2019, 19:41
Oglądałem AFTV w niedziele i Troops mówił że Arsenal wygra :rotfl::rotfl::rotfl:
po meczu dziś też będę oglądał

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji