O wszystkim i o niczym :)
24 kwietnia 2019, 19:47
Wolves sa super mocni w tym sezonie. Nawet ja pesymistycznie patrzac na ich(Arsenalu) kalendarz mowilem ze z wolves straca punkty
24 kwietnia 2019, 19:49
No to prawda . Szczególnie u siebie są mocni .My też się o tym przekonaliśmy w maratonie świątecznym ( 1:3 na Wembley ) tak poza tym to bardzo fajna ekipa .
24 kwietnia 2019, 19:50
Oba nasze mecze byly trudne, choc ten pierwszy na wlasne zyczenie
24 kwietnia 2019, 19:59
Są mocni z silniejszą ekipą, kiedy nie muszą prowadzić gry. Oni przegrali z Huddersfield niedawno i zremisowali z Brighton. Rola faworyta Wilkom nie leży, ale świetnie się czują w grze z kontry
24 kwietnia 2019, 20:05
Trochę szkoda że tak sfrajerzyli się z watfordem w półfinale FA Cup . Liczyłem że udany sezon zwieńcza finałem z city.
24 kwietnia 2019, 20:41
No i elegancko . Nawet jeśli jeden mecz przegramy mamy 3 miejsce niezależnie od wyników reszty zespołów. Dość bezpieczna przewaga . Teraz Podtrzymać zwycięska passę u siebie z west hamem w sobotę i ruszamy na Ajax !!!
25 kwietnia 2019, 05:53
Teoretycznie po następnej kolejce możemy sobie zaklepać 3 miejsce jeśli wyniki się dobrze ułożą bo mamy bezpieczny bilans bramkowy, Arsenal jedzie na Lisy a MU u siebie z Chelsea.
25 kwietnia 2019, 20:27
przecież w Arsenalu na pierwszą 11 zasługuje 3/4 obecnych graczy...z drugiej strony nie moje małpki i nie moje zoo
26 kwietnia 2019, 05:48
modafashion napisał(a):Na tym etapie LM u nas to tylko Toby byl, prawda?
Llorente w 2015 grał w finale. Kilka minut, ale zawsze coś.
27 kwietnia 2019, 10:31
Kacper Kurylowicz w podstawowej 11 na mecz Tottenham U18 - Leicester U18. Ostatni mecz w Premier League U18. COYS
27 kwietnia 2019, 10:55
https://www.meczyki.pl/newsy/danny-rose-czarnoskorzy-trenerzy-nie-dostaja-szansy-nie-zamierzam-tracic-czasu-na-zostanie-szkoleniowcem/110919-n
Dla mnie to jest mega głupie tłumaczenie, jeszcze taki przykład, chłopa który może spaść z League 2
Henry też dał popis w Monaco, że aż przeprosili się z trenerem którego zastępował
Dla mnie to jest mega głupie tłumaczenie, jeszcze taki przykład, chłopa który może spaść z League 2
Henry też dał popis w Monaco, że aż przeprosili się z trenerem którego zastępował
27 kwietnia 2019, 14:06
tak swoja droga, wiecie ze Ajax ma tydzien na przygotowanie sie przed pierwszym meczem i 8 dni miedzy polfinalami?
27 kwietnia 2019, 14:12
modafashion napisał(a):tak swoja droga, wiecie ze Ajax ma tydzien na przygotowanie sie przed pierwszym meczem i 8 dni miedzy polfinalami?
awans do finału można po dzisiejszym czołganiu rozpatrywać w kategoriach cudu
28 kwietnia 2019, 12:50
Dzięki Leicester
tak myślę o tym wczorajszym meczu , sporo pomyj się wylało na naszych piłkarzy , ale z drugiej strony co sie dziwić . Sezon w którym mamy mnóstwo kontuzji ,niektórzy zawodnicy grają co 3 dni , brak kluczowych piłkarzy w waznych spotkaniach . w końcu musi być widoczne zmęczenie . Na ten moment nie ma za bardzo kim grac... Top4 już myślę że dowieziemy , wykrzesać resztki sił z ajaxem i może ten finał będzie. Niezależnie czy odpadniemy czy awansujemy będę uważał że to był dobry sezon . A w kolejnym może być tylko lepiej .
28 kwietnia 2019, 13:41
Nie na pilkarzy tylko na Daniela. caly czas brakuje zmiennika dla eriksena i box to boxa..
chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie obwinia pilkarzy za nasza sytuacje kadrowa..
chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie obwinia pilkarzy za nasza sytuacje kadrowa..
2 maja 2019, 18:53
Cześć, jestem Paula jestem tu nowa. Kibic Tottenhamu z warszawskiego Grochowa. Chwilowo oglądam mecze Spursów w gronie mniej zaangażowanych emocjonalnie znajomych. Fajnie byłoby pokibicować w doborowym towarzystwie.
3 maja 2019, 08:47
Witamy 
O tematy do rozmowy nie powinno być problemu
Ja jestem tu 5 miesiąc, fajna strona dobrze prowadzona.
Jak oceniasz nasze szanse na awans do finału LM?
O tematy do rozmowy nie powinno być problemu
Ja jestem tu 5 miesiąc, fajna strona dobrze prowadzona.
Jak oceniasz nasze szanse na awans do finału LM?
3 maja 2019, 09:30
Serge Aurier przechodzi ostatnie etapy rehabilitacji.
Jan Verthongen na pewno nie zagra w meczu z AFC Bournemouth (taka sama linia obrony co z WHU?).
Jan Verthongen na pewno nie zagra w meczu z AFC Bournemouth (taka sama linia obrony co z WHU?).
4 maja 2019, 19:03
Son i tak nam załatwi to co chcemy osiągnąć, bo w lidze lepiej juz nie będzie w tym roku. Z Barceloną w finale dzien dobry!
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.