10 marca 2013, 15:01
Oficjalne jedenastki
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/482390_505895162802737_325012845_n.jpg
A poważniej:
Tottenham Hotspur starting team today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Parker, Livermore Sigurdsson, Dembele, Bale & Defoe.
Subs: Friedel, Naughton, Caulker, Gallas, Huddlestone, Carroll and Holtby
Liverpool: Jones, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Downing, Coutinho, Sturridge, Suarez.
10 marca 2013, 15:04
Tottenham Hotspur starting team today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Parker, Livermore Sigurdsson, Dembele, Bale & Defoe.
10 marca 2013, 15:05
Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Parker, Livermore, Sigurdsson, Dembele, Bale & Defoe
Subs: Friedel, Naughton, Caulker, Gallas, Huddlestone, Carroll & Holtby
bez lennona :/ dobrze, że dembele spoko. jest carroll i holbty na ławie i rozruszają w drugiej połowie liverpool
10 marca 2013, 15:06
Czarno widze ten mecz , tak jak mówiłem nie będzie Lennona i nie ma , do tego nie mamy Adebayora , z ławki coś odmienić może tylko Holtby , gramy 2 defensywnymi pomocnikami , cieniutko będzie , 3;1 dla Liverpoolu .
10 marca 2013, 15:06
Livermore? Dwóch defensywnych, zobaczymy co z tego wyjdzie.
10 marca 2013, 15:10
jedziemy po zwycięstwo dziś
10 marca 2013, 15:19
ustawienie wygląda mi na 1-4-2-3-1 z Bale'em operującym za Defoe. także teoretycznie zagęszczamy środek pola, gdzie, jak była dyskusja pod zapowiedzią, jesteśmy teoretycznie najbardziej "przemęczeni". Ciężko mi przewidzieć rezultat, stawiam jednak 1:2 dla SPURS
10 marca 2013, 15:22
Nie rozumiem za bardzo tego ustawienia. Dembele na lewym skrzydle, Bale za Defoe?
10 marca 2013, 15:24
Bardziej mam wrażenie , że to Dembele będzie grał za Defoe , a Bale zacznie od lewej flanki , ale bedzie grał i tak gdzie mu sie podoba , typowa taktyka na zagęszczenie środka , Redknapp też tak u nas próbował , lecz wtedy każdy mecz podobnym ustawieniem przegrywaliśmy , jeśli środek pola zdominuje Liverpool ten mecz przegramy .
10 marca 2013, 15:25
Boas swoimi decyzjami wypracował sobie prawo do wystawianie składu takiego jaki uważa za słuszny. To on odpowiada za wynik. Poza tym wygrał najważniejsze derby

więc nie będę krytykował tylko zobaczę co z tego wyjdzie. Oby Jake i Scott wyłączyli z gry Suareza i Sturridge.
10 marca 2013, 15:33
olivier napisał(a):
Czarno widze ten mecz , tak jak mówiłem nie będzie Lennona i nie ma , do tego nie mamy Adebayora , z ławki coś odmienić może tylko Holtby , gramy 2 defensywnymi pomocnikami , cieniutko będzie , 3;1 dla Liverpoolu
Gadanie jakby Lennon był dla nas drugim Bale'm Obstawiam 2:1 dla nas
10 marca 2013, 15:34
Varba popieram Cię w całej rozciągłości
10 marca 2013, 15:35
Bale zacznie na skrzydle ;/ Nie wyobrażam sobie gry Sigurdssona na prawym skrzydle, zazwyczaj schodził do środka i szukał uderzenia. W dzisiejszym meczu bedzie wrzucał z prawej strony ... tylko na kogo ??? Przed nami trudny mecz !!!
10 marca 2013, 15:36
Po tym składzie widać że zaraz po kupnie napastnika musimy kupić skrzydłowego, nawet jak andors wróci... Z tego co wiem to Sevilla ma coraz większe kłopoty finansowe, a marzy mi się Jesus Navas
10 marca 2013, 15:36
Jak to na kogo ? na Carraghera który lubi sobie samobóje strzelać
10 marca 2013, 15:37
a może bale na prawej a sigi na lewej
10 marca 2013, 15:38
Kurde pierdolicie jakby to był L`pool z lat `80 lub ten który wygrywał LM, zagrali ostatnio 2 dobre mecze przeciw rezerwą i prawie spadkowiczom a robicie z nich nie wiem Real, Barce czy inne United... Luzik panowie
10 marca 2013, 15:40
Raczej ten skład to odpowiedź na to, co szykuje Liverpool, bo oni środek mają mocny, a skrzydła cieniutkie, dlatego zagęszczenie środka i pewnie Bale z pełnią swobody. Podoba mi się te ustawienie, widać, że jednak będziemy grać ostrożniej.