Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Liverpool vs. Tottenham 10.03.13r

Forum dyskusyjne » Premier League » Liverpool vs. Tottenham 10.03.13r
10 marca 2013, 20:21
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Zoolander są pytania które lepiej pozostawić bez odpowiedzi:rotfl:

Ludzie nie dramatyzujcie przegraliśmy pierwszy mecz po 12 kolejkach bodaj a wy że to koniec Lm Baj Baj spokojnie ;) Rafo a TY znowu z tą LE?! Weź! Byśmy byli w LM to też byś odpuszczał 1/8 finału?

nie odpuszczałbym - bo tam jest kasa, prestiż ect - ale zaściankowe rozgrywki TAK --- nie my pierwsi i nie ostatni w odpuszczaniu LE -- zobacz CFC - w czwartek Mata, Ba i Azpili nie wyszli w podstawie ---> a to ostatnio najlepsi zawodnicy u Beniteza!:mysli:
10 marca 2013, 20:26
Rafo to żaden argument bo Benitez ich potrafi i w lidze posadzić :P

Raku-:brawo:

I jeszcze chcesz aby klub kupował nowych grajków, więc powiedz skąd brać kasę jeśli Lm nie ma? Pucharów nie ma, a tam było nie było ludzie widzą nas w świecie a i kasa jest więc skończ gadać że LE jest Bleee to po co się pchać? Oddajmy ją Wigan!
10 marca 2013, 20:33
Gdybyśmy ten mecz przegrali przez brak kondycji, to nawet bym Ci przyklasnął. Z Liverpoolem przegraliśmy przez indywidualne błędy i błędy sędziego. Tyle.

Fajnie się znowu do Was odezwać :d
10 marca 2013, 20:38
raku napisał(a):
Rafo, wyjaśnij mi, jaka jest różnica pomiędzy grą sobota-wtorek w Lidze Mistrzów, a grą czwartek-niedziela w Lidze Europy? Nie jesteś gotów na grę w trzech meczach w tygodniu, to walcz o miejsce w środku stawki. Po cholerę się pchać do Ligi Mistrzów, skoro to tylko dokłada nam spotkań w lidze?

raku - taka, że niektóre ekipy ---> patrz Real, FCB, Bayern, Milan --- mają 15 - 20 piłkarzy, którzy grają niemal na równym poziomie (przykład Modrić - piłkarz za 30 mln nie wychodzi w podstawie - po czym w końcówce decyduje o losach meczu) i mogą sobie na to pozwolić.
Nie przypadkiem wymieniłem też drużyny z poza BPL - w ligach na kontynencie nie każdy mecz jest wielką batalią jak w Anglii gdzie za każdym razem "trzeszczą kości".
Miedzy innymi dlatego teraz drużyny z PL nie potrafią przebić się do ostatnich etapów rozgrywek w EUROPIE. -- Bo tu jest 8 bardzo dobrych teamów i 12 dobrych -- wE Francji, Hiszpanii, Portugalii czy Niemczech ten rozkład sił jest zupełnie inny.
- reasumując - nie jestem zwolennikiem tego, żeby Spurs odpuszczali rozgrywki LE i LM --- wręcz przeciwnie, niech grają co 3 dni! - ale najpierw muszą mieć pakę na czele z Bale, Aspasem, Ederem, może Burakiem Ylmaz-em, zaaklimatyzowanym Holtby-m ect --- a marzec 2013 takiego stanu rzeczy nie przedstawia więc walczmy tylko o top4 --- żeby po ruchach transferowych latem uzbroić się "po szyje" i napieprzać na 2 lub 3 fronty:nerwus:
10 marca 2013, 20:43
Nie dojdziemy do porozumienia. Bo teraz wmawiasz piłkarzom, że są po prostu za słabi, żeby o cokolwiek walczyć. Czyli przedstawiasz wizję Redknappa. Ja za tym się w żadnym stopniu nie podpisuję. Z tymi piłkarzami jesteśmy w stanie walczyć na kilku frontach.
10 marca 2013, 20:53
Skoro trener od przygotowania fizycznego uważa, że sobie poradzą i takie informacje przekazuje dalej, to powinni sobie pozwolić. To on jest specjalistą nie ty. Poza tym w PL często jest tak, że grają co 3 dni, więc piłkarze powinni być przyzwyczajeni. Gdybyśmy grali na 4 fronty, to rozumiem, ale mamy tylko kilka meczów więcej niż inne zespoły, więc nie powinno być problemu.
10 marca 2013, 21:31
raku napisał(a):
Nie dojdziemy do porozumienia. Bo teraz wmawiasz piłkarzom, że są po prostu za słabi, żeby o cokolwiek walczyć. Czyli przedstawiasz wizję Redknappa. Ja za tym się w żadnym stopniu nie podpisuję. Z tymi piłkarzami jesteśmy w stanie walczyć na kilku frontach

są mocni - ale tych bardzo dobrych jest o kilku za mało - np: nasz napad ! na chwilę obecną mamy 0 ZAWODNIKÓW W LINI ATAKU ---> Ade i JD grają na poziomie Championschip
--
gra teraz I składem doprowadzi nas tyko do straty TOP4 i utraty Bale latem
10 marca 2013, 21:36
"gra teraz I SKŁADEM W LE doprowadzi nas tyko do straty TOP4 i utraty Bale latem":mysli:

wiem, że to złe proroctwo ale wspomniecie moje słowa.........................................
oby do tego nie doszło i AVB oszczędzał kluczowych graczy [Bale, Azza, Verts, Dembele, Ekotto]:mysli:
10 marca 2013, 21:45
To pogadaj z AVB po jaki chuj wypożyczał Townsendta Falque i Rose`a... NIe dramatyzujmy AvB to nie HR tu się nic nie zawali, zobaczycie skończymy na pudle przed FC Romkiem i Arsenalem :ok:
10 marca 2013, 21:58
a kiedy dempsey będzie zdrowy, wiadomo coś?
dobrze, że teraz dwa w miarę łatwe mecze, na inter można iść sporymi rezerwami np :

------------friedel------------
walker---gallas--caulker---bea
----------livermore--------
holbty--carrol--parker----gylfi
------------defoe---------
10 marca 2013, 22:51
Rafo, według prognoz większości spursmaniaków z początku sezon z AVB na ławce mieliśmy walczyć o utrzymanie, więc i tak widzę spory progres.
10 marca 2013, 23:05
Jak dla mnie z Interem może zagrać Coulthirst. Umówmy się, że gorszy od Defoe i Adebayora nie będzie, a przynajmniej z siebie flaki wypruje, żeby spróbować na stałe wejść do pierwszej drużyny. Chociaż jest jeszcze młody i AVB pewnie go nawet nie bierze pod uwagę. ;D
No i może niech Holtby + Carroll zagrają w podstawie.
11 marca 2013, 00:40
varba napisał(a):
Kurwa przestań bo się czytać nie da, co roku piszemy to samo i co roku jest wielkie gówno. Czekamy do ostatniego dnia okna a potem okazuje się że nie starczyło czasu. Będzie wielki chuj jak zawsze, pogódź się z tym!!!

A temu co? Modę na sukces przestali emitować, że się tak wkurwił?
11 marca 2013, 07:21
Hades napisał(a):
Jak dla mnie z Interem może zagrać Coulthirst. Umówmy się, że gorszy od Defoe i Adebayora nie będzie, a przynajmniej z siebie flaki wypruje, żeby spróbować na stałe wejść do pierwszej drużyny. Chociaż jest jeszcze młody i AVB pewnie go nawet nie bierze pod uwagę. ;D
No i może niech Holtby + Carroll zagrają w podstawie

- dokładnie - też chętnie zobaczyłbym Coulthirst'a w ataku na Inter --- jeśli nie od 1 min to przynajmniej od 60..
11 marca 2013, 10:15
No oczywiście. Dostańmy w dupę od Interu 0:4, a potem narzekajmy, że nie było się po co męczyć...
11 marca 2013, 11:34
Nie ma mowy o odpuszczaniu sobie LE. Najlepiej podsumowują to słowa prezesa Swansea po wygraniu pucharu ligi. Tyle w temacie, a jak ktoś powie, że jesteśmy klubem zbyt dobrym żeby na poważnie brać LE i cieszyć się z jej wygrania to mogę tylko parsknąć śmiechem
11 marca 2013, 11:52
nikt tu nie mówi o odpuszczaniu
---
gallas--caulker
holbty--carrol
livermore, naughton ---> biorą w tym klubie niezłe pensje i mają zapie..alać jak "pershing na wysokości podmurówki" :nerwus: --- przecież 5 z tych 6 wymienionych to przyszłość SPURS, nasza nadzieja ect
11 marca 2013, 11:55
smackey napisał(a):
a kiedy dempsey będzie zdrowy, wiadomo coś?
dobrze, że teraz dwa w miarę łatwe mecze, na inter można iść sporymi rezerwami np :

------------friedel------------
walker---gallas--caulker---bea
----------livermore--------
holbty--carrol--parker----gylfi
------------defoe---------

nie mówcie mi, że to jest cienki skład na Inter :mysli:
12 marca 2013, 11:51
Za Walkera z miłą chęcią na Inter zobaczyłbym Naughtona , kilka razy dostawał szansę w tym sezonie i to na lewej stronie i nie zawodził .
12 marca 2013, 20:14
Ta, szczególnie z Mariborem.

Fajnie jakbyśmy wygrali, ale nawet jak odpadniemy teraz z Interem to nie będę rozpaczał. Pomyślcie sobie jak wylosujemy jakiś Zenit czy Rubin Kazań. Wtedy będzie tak:
Everton - Rosja/WHL - Chelsea - Rosja/WHL - Manchester City.
To mogą być zabójcze 2 tygodnie.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji