Liverpool vs. Tottenham 10.03.13r
10 marca 2013, 17:55
Kurwa mać, coś czuję, że dzisiaj mi się końcówka poprzedniego sezonu przyśni..
10 marca 2013, 17:56
Nie ma co płakać. Kto mógł się spodziewać takiego błędu HL. Troszkę przesadził z tym wyjściem. BAE nie winię do końca. Przegraliśmy przez JD i HL. Trudno. 12 meczów i 13 pechowa.
10 marca 2013, 17:57
powiem tylko tak... nie mamy żadnego napastnika w kadrze !!! livemore powinien iść do Qpr po sezonie na transfer DEFINITYWNY, to samo ADE I JERMAIN
10 marca 2013, 17:59
Ja pierdole ludzie ogarnijcie się! Porażka musiała kiedyś przyjść, skończcie z tymi głupimi textami! Kurwa każdy robi błędy. No kurwa trochę pokory. Dobrze że z Liv a nie wigan znów.
10 marca 2013, 18:02
KonradM napisał(a):powiem tylko tak... nie mamy żadnego napastnika w kadrze !!! livemore powinien iść do Qpr po sezonie na transfer DEFINITYWNY, to samo ADE I JERMAIN
Nie ma i do końca sezonu nie będzie. Trzeba to wytrzymać. Pamiętajcie, że od wielu meczów gramy bez napastnika i jakoś ta gra się klei. Dziś też się kleiła ale to my więcej błędów popełniliśmy. Gramy i zdobywamy gole - to się liczy.
10 marca 2013, 18:03
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Ja pierdole ludzie ogarnijcie się! Porażka musiała kiedyś przyjść, skończcie z tymi głupimi textami! Kurwa każdy robi błędy. No kurwa trochę pokory. Dobrze że z Liv a nie wigan znów
Bez kitu Walker, Livermore i Defoe (!!!WTF he's doing???!!!) spieprzyli nam mecz i wysiłek całego teamu. Dembele i Verts klasa światowa, uwielbiam tą dwójkę! Loris w końcu jakiś błąd ale za bramkę raczej obwiniać trzeba Walkera. No i karny... PRAWIDŁOWY! Mecz który powinien zakończyć się naszym zwycięstwem bądź co najmniej remisem został przegrany. Wszyscy jednak przegrywają, nie ma się co denerwować.
Jestem sfrustrowany. Kiedy swoje mecze grają Manchester United, city i Chelsea oraz Arsenal?
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Ja pierdole ludzie ogarnijcie się! Porażka musiała kiedyś przyjść, skończcie z tymi głupimi textami! Kurwa każdy robi błędy. No kurwa trochę pokory. Dobrze że z Liv a nie wigan znów
Tylko, że ten ten mecz był dzisiaj do wygrania. Ale graliśmy dzisiaj w dziesiątkę przeciw dwunastu z (11 z Liv. plus Defoe jako koń trojański w naszej drużynie). Smutne niestety.
10 marca 2013, 18:04
SpursFan09 napisał(a):No ja po prostu śnię, wyszedłem ledwo pod prysznic wracam patrze 2:2 siadam patrze 3:2. Nosz kurwa to było do wygrania no jak można było to zjebać
Ja po prostu śnię, jak można dać sobie ksywkę SpursFan i wyjść w trakcie meczu pod prysznic?
Moim zdaniem Lloris niewinny. Walker kocówa w autobusie za takie zagranie. A Defoe, dwie kocówy.
trzeba zapomnieć o tej porażce z Liverpoolem , wygrali szcześliwie , ale nasi też dali dupy , teraz musimy wygrywać , nasi będą się chcieli zrehabilitować , 3 miejsce i tak bedzie należeć do nas . COYS !
nie rozumiem tylko dlaczego AVB zrobił pierwszą zmianę tak późno. Livermore masakrycznie słaby, Walker w pierwszej dawał radę ale w drugiej już dużo gorzej, Lloris szkoda błędu ale to nie była w 100% jego wina. Najgorszy u nas JD i Livermore, na Defoe nie mogę patrzeć, chyba z jedno podanie i 10 strzałów w obrońców
jak w każdym meczu zresztą. Szkoda, bo byliśmy większość czasu lepszą ekipą..
10 marca 2013, 18:05
Cholernie boli ta porażka bo do straty 2 bramki byliśmy lepszym zespołem kontrolowaliśmy grę a pózniej beznadziejne podanie Walkera i złe wyjście Lloisa i wszystko sie popsuło. Defoe nie dość że zagrał fatalnie w ataku to jeszcze sprezentował 3 bramkę dla Liverpoolu. Boas popełnił bład wystawiają Livenmooora nie poradził sobie. Trudno trzeba się spiąć i wygrać kolejne mecze w lidze
10 marca 2013, 18:06
Dokładnie, gdyby Liverpool dominował przez 90 minut, albo bramki padły po jakichś genialnych akcjach, można by to wziąć na klatę, ale przegrana w takim stylu? Boli podwójnie.szarib napisał(a):Tylko, że ten ten mecz był dzisiaj do wygrania. Ale graliśmy dzisiaj w dziesiątkę przeciw dwunastu z (11 z Liv. plus Defoe jako koń trojański w naszej drużynie). Smutne niestety
10 marca 2013, 18:06
Chelsea swój mecz gra 2 dni po Lidze Europy czy mi się wydaje? jak tak to może nie będą mieli sił na WHU i przegrają ponownie
10 marca 2013, 18:07
aapa napisał(a):Ja po prostu śnię, jak można dać sobie ksywkę SpursFan i wyjść w trakcie meczu pod prysznic?
Bo to taka oficjalna kulturalna wersja. Co miałem napisać że srać ide?
aapa napisał(a):Ja po prostu śnię, jak można dać sobie ksywkę SpursFan i wyjść w trakcie meczu pod prysznic?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.