Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Liverpool vs. Tottenham 10.03.13r

Forum dyskusyjne » Premier League » Liverpool vs. Tottenham 10.03.13r
10 marca 2013, 18:11
SpursFan09 napisał(a):
Bo to taka oficjalna kulturalna wersja. Co miałem napisać że srać ide?

a wysraleś się aby dobrze ? a może co innego robiłeś, bo ręce ci się jeszcze trzęsą i trzykrotnie wcisnąłeś "wykonaj":D
10 marca 2013, 18:13
starałem się jak mogłem żeby najszybciej wrócić na mecz, i niespodzianka. Tak sobie myślałem o tam pewnie wbiją na 3:1 i spokojnie dziś będę świętował wygraną a tu masz 2:2. Szkoda że Sigi wtedy nie strzelił tylko w słupek to było by spokojniej
10 marca 2013, 18:14
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Ja pierdole ludzie ogarnijcie się! Porażka musiała kiedyś przyjść, skończcie z tymi głupimi textami! Kurwa każdy robi błędy. No kurwa trochę pokory. Dobrze że z Liv a nie wigan znów

Dokladnie. Tylko, ze Defoe i tak powinien zawiesic buty na kolku. Obserwuje go naprawde bardzo dlugo i zastanawiam sie dlaczego on gra? Szczerze - wolalbym Dempseya nawet..
10 marca 2013, 18:19
koniecznie trzeba kupić w oknie dwóch napastników i bocznego obrońce bo i walker i bea dzisiaj poniżej przeciętnej :/
10 marca 2013, 18:20
Defoe się nadaję na ławkę ale do pierwszego składu jest za słaby zwłaszcza na system, który gra AVB. Nie wiem jak Levy to widzi, ale 4 miejsce to będzie ogromny sukces bez napastnika.
10 marca 2013, 18:22
tak, kiedyś przegrana by się przytrafiła tylko do cholery czemu w meczu który kontrolowaliśmy i był do wygrania. Ta przegrana jest na własne życzenie. I jak nie będzie Ligi Mistrzów sezon 13/14 to będą sobie przypominać ten mecz który genialnie rozegrał Walker razem z Defoe. Jan powinien ich tam ochrzanić dziś porządnie
10 marca 2013, 18:25
jeśli ten mecz jest początkiem końca naszej gry w LM, to serdeczne piszę list do pana Defoe i Jake'a z podziękowaniami, iż niszcz drużynę. ten mecz był do wygrania. Pominę Walkera przez jego małe doświadczenie i lepszą 1 połowe. Szkoda, szkoda i jeszcze raz sz... tylko spróbujcie ponownie zniszczyć nam mecz! Live i Defoe :zly:
10 marca 2013, 18:32
Dobra już ochłonąłem. Będzie dobrze. Następny mecz Arsenal gra z Evertonem także jestem pozytywnie nastawiony. Tylko te drużyny które nie grały tej kolejki jeszcze kiedy ją dokańczają?
10 marca 2013, 18:35
smackey napisał(a):
koniecznie trzeba kupić w oknie dwóch napastników i bocznego obrońce bo i walker i bea dzisiaj poniżej przeciętnej :/

Kurwa przestań bo się czytać nie da, co roku piszemy to samo i co roku jest wielkie gówno. Czekamy do ostatniego dnia okna a potem okazuje się że nie starczyło czasu. Będzie wielki chuj jak zawsze, pogódź się z tym!!!
10 marca 2013, 18:54
varba napisał(a):
Defoe się nadaję na ławkę ale do pierwszego składu jest za słaby zwłaszcza na system, który gra AVB. Nie wiem jak Levy to widzi, ale 4 miejsce to będzie ogromny sukces bez napastnika

święte słowa:tak:
10 marca 2013, 19:03
wie ktoś kiedy lennon wraca ?
10 marca 2013, 19:27
SpursFan09 napisał(a):
I jak nie będzie Ligi Mistrzów sezon 13/14 to będą sobie przypominać ten mecz który genialnie rozegrał Walker razem z Defoe. Jan powinien ich tam ochrzanić dziś porządnie

To nie będzie Bale'a, BAE, Sandro, Kaboula i będzie jedna wielka sraka - "pacz" 7 miejsce.
10 marca 2013, 19:43
I skład na LE = 0 lub 1 pkt w BPL! Nieważne, czy to będzie Liv, Sunderland czy CFC ---
AVB - taktyka na mecz 5-
AVB - rozpatrywanie priorytetów 1 (niedostateczny)
10 marca 2013, 19:44
Niech mi ktoś wytłumaczy, co Walker i nasz czarny Freud chcieli osiągnąć tymi wrzutkami, bo na żaden sposób nie mogę tego pojąć. Jak, do k*rwy nędzy, można wrzucać piłkę w swoje pole karne?
10 marca 2013, 20:02
Rafo głupoty piszesz. Prawda jest taka że kondycyjnie wszystko było super,na tym tle prezentowaliśmy się nawet lepiej od L'pool tak mi się wydaje. Przegraliśmy przez indywidualne błędy zawodników, Liga Europy nie ma tu żadnego znaczenia. Taki Dembele o którego tak się wszycy martwili rozjebał środek pola i był chyba najlepszy na boisku więc nie ma co się podniecać tym że to przez mecz z Interem bo to nie jest prawda. Prawdą jest natomiast fakt że jak mamy okazje grac z drużynami pokroju Inter bądź Lyon to trzeba w nich zapierdalać aby wyrobić sobie markę na rynku europejskim. Poza tym sam szacunek dla tego typu drużyn wymaga aby grac z nimi na pełnych obrotach. To nie jest jakaś tam z całym szacunkiem Slavia Praga czy inny Maribor Titanik żeby rezerwy puszczać. AVB zna swój zespół i wie na co go stać. Skoro uznał że da radę na dwóch frontach to da. Ja tam jestem spokojny o to iż na koniec sezonu będziemy na trzecim miejscu. Ta drużyna uzyskała stabilizację, czego cholernie brakowało u Redknappa a dzisiejszy mecz mimo iż przegrany, tylko to potwierdza. Porażki też są pożyteczne i wierzę że z tej dzisiejszej również wyniknie dla drużyny wiele dobrego np. Walker nie będzie już tak ryzykował a JD... noc cóż JD jest chyba jednak niereformowalny :D
10 marca 2013, 20:02
Zoolander są pytania które lepiej pozostawić bez odpowiedzi:rotfl:

Ludzie nie dramatyzujcie przegraliśmy pierwszy mecz po 12 kolejkach bodaj a wy że to koniec Lm Baj Baj spokojnie ;) Rafo a TY znowu z tą LE?! Weź! Byśmy byli w LM to też byś odpuszczał 1/8 finału?
10 marca 2013, 20:07
Przejebaliśmy ten mecz na własne życzenie. Zacznę od trenera. Jedyne co mógł zrobić więcej to wpuścić wcześniej kogoś za Livermore'a, ale jak było 2-1, to w sumie mu się nie dziwie, bo na chuj ofensywny zawodnik za defensywnego jak wygrywamy? Teraz się łatwo mówi, a nie mógł przewidzieć, że nasi będą głupoty odpierdalali. Więc od AVB wara, bo zrobił co mógł.
Teraz bramkarz. Gdyby nie 2 głupie błędy to nie byłoby dwóch bramek dla Liverpoolu. Dobrze, że jest młody i jeszcze nabierze doświadczenia. Musi się nauczyć kiedy może wychodzić, kiedy ma zostać w bramce. Ale z wiekiem mu to przyjdzie, a błędy się zdarzają. Dzisiejszy występ za te dwa niepotrzebne wyjścia na minus, chociaż to była jego wina tylko w małej części. Teraz najgorsza formacja w dzisiejszym meczu. Obrona. Jeśli można tak to nazwać. Walker wraca do tego co nas kosztowało punkty i nerwy w pierwszej połowie sezonu. Nie wiem skąd mu takie głupoty przychodzą do głowy, ale AVB musi zrobić to, co zrobił wtedy, żeby się ogarnął. Dobrze, że Kyle też jest jeszcze młody, bo przez takie głupoty będzie wiedział czego nie robić w przyszłości. Przy pierwszej bramce też się nie popisał. Dawson zagrał nieźle w obronie, ale te długie, wysokie podania wołały o pomstę do nieba. Jak można tak chujowo wprowadzać piłkę do gry? Czasem mu to wyjdzie, ale sumując to niech lepiej podaje po ziemi. Kaboul dopiero wraca do formy na siłowni, więc będziemy musieli z miesiąc poczekać zanim jednego z powyższej dwójki będzie mógł zmienić. Vertonghen dzisiaj udowodnił, że pierwszym do wyboru na środku obrony będzie jeszcze przez długie lata. Dwie bramki w jednym meczu, więcej o 2 niż nasi kochani napastnicy w tym roku. Klasa. W obronie też dawał z siebie wszystko. Jedna sytuacja w której mógł być karny dla Liverpool'u, ale w porównaniu do reszty obrońców to nic takiego. Świetne odbiory, podłączał się do ataków i strzelał bramki. Najlepszy piłkarz Tottenhamu dzisiaj. Gratulacje. Benoit Assou-Ekkoto trochę niewidoczny. Mógł się zachować lepiej przy bramce spierdolonej przez Walkera+Llorisa i nie musiał faulować przy karnym, ale to jest głównie wina patafiana Defoe. W każdym razie do najlepszych tego meczu na pewno nie zaliczy. Parker nie grał źle, ale nie był aż tak świetny jak w meczu z Interem. W kontraście z Livermorem był w sumie wspaniały. Jake to jest przeciętniak i nie wiem co on robi u nas na boisku. Co drugie dotknięcie piłki strata, praktycznie same podania do tyłu. Niech wraca Sandro, to będzie mógł iść na wypożyczenie. Najlepiej do 30 roku życia. Ale przynajmniej się trochę starał. Dembele dzisiaj grał dobrze. Drugi najlepszy gracz po Janku. W innej niż zwykle roli zaprezentował się nieźle, ale widać było jego brak na środku. Szczególnie, że grał tam Livermore... Te jego dryblingi, jak pojawiał się w środku, to widać od razu gra nabierała tempa. Bale dzisiaj słabo. Jak na niego. Na pewno skupienie się na nim obrony mu nie pomagało. Ładnie wyprzedzał Carraghera, Leivę i Gerrarda jak zostawiali mu trochę miejsca, ale jego strzały, niektóre podania były po prostu śmieszne. Tak jakby specjalnie wybierał najtrudniejszą rzecz jaką można zrobić. Dośrodkował ładnie, wolne też były całkiem groźne. Jak przestanie tak gwiazdorzyć, bo tak mi to wygląda, to będzie jeszcze lepszy. Gylfi w sumie wielkiego pola do popisu nie miał, a brak możliwości dogrania do kogokolwiek(BAE, Jake, Defoe mu się nie pokazywali) mu tylko grę utrudniał. Próbował coś robić, ale też mu to jakoś nie wychodziło specjalnie. Miał 2 dobre sytuacje do zdobycia gola. Szkoda, że mu nie wyszło ani razu. I na deser mój faworyt do najgorszego gracza meczu. JERMAIN DEFOE. No po prostu mistrz. Cały mecz gówno robi, oczywiście poza spierdalaniem dobrych akcji gównianymi strzałami, to jeszcze zalicza asystę przy wygrywającej mecz bramce dla The Reds. Jak Levy nie widzi tego, że nie mamy napastnika? To jest po prostu śmieszne, że w tym roku jeszcze ani Adebayor, ani Defoe nie strzelili bramki. A jeszcze dodatkowo pierdolą dobre mecze. Jak kupimy kogoś kto będzie potrafił po prostu strzelić bramkę raz na dwa mecze i podać co jakiś czas, to będziemy o wielki krok bliżej walki o najwyższe cele. Aż się płakać chce. Gra Adebayora jest słaba, przychodzi Defoe - wcale nie jest lepiej. Narzekam, narzekam, ale liczę, że część zespołu odpocznie w czwartek i na następne mecze będą wychodzić zmotywowani i skoncentrowani cały mecz. Bo tylko o to chodzi. Oni mają umiejętności, ale czasem nie są skoncentrowani. Oby Dempsey wrócił, bo on po kontuzjach/przerwach zwykle gra niezły pierwszy mecz. Wtedy będzie jakaś głębia wreszcie. Niech Holtby dostanie cały mecz, Carroll, Naughton. Nie spodziewałem się, że będziemy bez przerwy wygrywać. Wiedziałem, że możemy przegrać z Liverpoolem, ale taka porażka na własne życzenie boli o wiele bardziej. Ciekawe co muszą czuć nasi piłkarze. Teraz trzeba się ogarnąć na Inter i spokojnie to wygrać, bez jakiejś nerwówy. No i nasi będą chcieli pokazać, że to był tylko taki wypadek. Liczę na ładne 4:0 z Fulham u siebie za tydzień, żeby nie wprowadzać znów zeszłorocznych nerwów.
10 marca 2013, 20:10
Nie mogłem niestety oglądać meczu, ale jeśli obrońca strzela 2 bramki, no to niestety nie świadczy to dobrze o naszym ataku akurat w tym meczu. Szkoda, że nie dowieźliśmy 2:1 do końca, szkoda niewykorzystanych sytuacji, szczególnie tej Gylfiego. Suma sumarum nie ma co rozpaczać, od początku grudnia byliśmy niepokonani, to była świetna passa.

Sądzę, że jesteśmy w stanie zając 3 lub 4 miejsce. Zdobyć punkty na Fulham, zniżkującym ostatnio Evertonie, słabej Chelsea, Man City też się da spokojnie ograć.

Zresztą, teraz klniecie na niektórych zawodników, a jak zaprezentują się dobrze z Fulham, to będziecie ich wychwalać pod niebiosa. Każdy ma lepszy czy gorsz dzień (choć de facto Defoe i Walker ten sezon mają bardzo słaby).

Lloris, ok, pomylił się, jednak to jeden z najlepszych transferów ostatniego lata na Wyspach i nie raz ratował nam dupę. Mało kto tak gra na przedpolu jak on. Błąd mógł się mu zdarzyć.
10 marca 2013, 20:12
chcieli się uwolnić od naporu Liv - a, że mieli w nogach czwartkowy mecz w ekskluzywnej Lidze Europy tak desperacko zagrywali do tyłu :mysli:... ..., normalnie nigdy tak nie grają ---- bravo AVB --- w LE i Lidze to sobie mogłeś pograć w Portugalii --- tu jest Anglia i każdy mecz jest arcytrudną batalią --- jeśli nie masz 100% sił i koncentracji w zespole nie zdobywasz 3 pkt, a jeśli dalej będziemy pogrywać w tej LE to na 99% nie będzie LM na WHL ---> patrz nie będzie Bale --- mam nadzieje, że dotarło dziś to do jego mózgu, którego zapomniał zabrać w czwartek na ustalanie składu na mecz z Interem ...
10 marca 2013, 20:20
Rafo, wyjaśnij mi, jaka jest różnica pomiędzy grą sobota-wtorek w Lidze Mistrzów, a grą czwartek-niedziela w Lidze Europy? Nie jesteś gotów na grę w trzech meczach w tygodniu, to walcz o miejsce w środku stawki. Po cholerę się pchać do Ligi Mistrzów, skoro to tylko dokłada nam spotkań w lidze?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji