Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Spurs-NUFC 09.02.2013

Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs-NUFC 09.02.2013
9 lutego 2013, 15:14
Raczej rzutuje ci na tą opinie stracony gol, przy którym faktycznie się nie popisał. A tak to zagrał perfekcyjnie wspólnie z Dawsonem. Autobus w postaci Newcastle rozłożony w drugiej połowie. Dziękuje, dobranoc
9 lutego 2013, 15:18
Dobry mecz w wykonaniu naszej drużyny. Bale MOTM, Daws po raz kolejny pokazał że jest ważną częścią naszego zespołu. Ade dał nie złą zmianę pokazując że zasługuje na pierwszy skład kosztem Dempseya .Mam nadzieje że Demps w następnych meczach usiądzie na ławce i przez jakiś czas z niej nie wstanie. Wolę żeby AVB dał szanse Sigurdsonowi bo na Dempseya nie chce mi się już patrzeć.
9 lutego 2013, 15:18
teraz liczymy na wigan i sunderland :cwaniak::cwaniak::cwaniak:
9 lutego 2013, 15:19
"With Dawson in the team we've played 11 Won 7 Drawn 4 Lost 0."

QPR w międzyczasie przegrywa 0-2 z Swansea, ale Townsend gra nieźle.

Onio, Dempsey nam już dupy kilka razy ratował w tym sezonie i jakoś nie dziwie się, że gra w miarę często. Warto dodać, że on grał w środę w Hondurasie, a dzisiaj zapierdalał równo przez 90 minut.
9 lutego 2013, 15:22
Paweł napisał(a):
Raczej rzutuje ci na tą opinie stracony gol, przy którym faktycznie się nie popisał. A tak to zagrał perfekcyjnie wspólnie z Dawsonem. Autobus w postaci Newcastle rozłożony w drugiej połowie. Dziękuje, dobranoc

Oprócz tego jeszcze przynajmniej dwie sytuacje. Pierwsza to kiedy w pierwszej połowie (około 20. minuty) dopuścił Cisse do strzału głową po dośrodkowaniu Coloccini'ego, a druga po dośrodkowaniu z prawej strony (nie pamiętam kto dośrodkowywał) Caulkerowi uciekł Goufran, którego miał za plecami i go w ogóle nie widział, ale na szczęście Daws mu uratował dupę i wybił piłkę. Ta sytuacja z Cisse na pewno będzie w Motd, zwróc uwagę co robił Caulker
9 lutego 2013, 15:30
Bardzo fajne pierwsze 20 minut i naprawdę dobra druga połówka. Bale czasami zadziwia chyba samego siebie. Szkoda, że nie ustrzelił tego hat-tricka. Niezłe zmiany AVB, moim zdaniem. Benny rozruszał troszkę lewą stronę i wprowadził więcej spokoju, bo Naughton według mnie nie zagrał żadnej rewelacji. Adebayor w ciągu swego pobytu na boisku dał więcej drużynie, niż Dempsey w całym występie. Uważam, że to pokazuje jaka jest różnica pomiędzy prawdziwym napastnikiem, a tym naturalizowanym... Lubię i szanuję jednak naszego Jankesa dlatego, że nigdy nie "fochuje" kiedy musi grać na różnych pozycjach nawet, gdy wraca z ciężkiej podróży do Hondurasu. Nie zapominam o Holtbym, który z czasem może być tylko lepszy. Natomiast końcowe brawa należą się również Hugo i Dawsonowi. Gdyby nie ich interwencje w końcówce to nawet Gareth nic by nam nie pomógł. Dzięki za trzy punkty Koguty :brawo:
9 lutego 2013, 15:35
wigan, halo halo proszę wpierdolić chelsea
edit:
ehh, arsenal też już wygrywa :/ szkoda
9 lutego 2013, 15:59
Benny rzeczywiście pewnie po wejściu, ale Naughton nie gra na swojej pozycji. Co do Bayo bym się nie zgodził, że był lepszy od Dempsa. Dla mnie za często mu piła przelatuję między nogami.Coulker musi się ogrywac w takich meczach, a AVB nie chce zajechać Vertongena Chwała Bale'owi, choć pudło na pustą chyba jest kandydatem do miss of the season.:boisie:
9 lutego 2013, 16:06
macie link do bramek?
9 lutego 2013, 16:06
a najlepiej do skrótu całego meczu
9 lutego 2013, 16:16
Wigan walczy :brawo:
9 lutego 2013, 16:17
9 lutego 2013, 16:24
akurat strzał Cisse głową w pierwszej to była zasługa genialnego podania od Colo, a Caulker przy tym nie miał za dużo do powiedzenia.
9 lutego 2013, 17:42
Widziałem co robił Caulker. A co robił boczny obrońca? Tu jest raczej brak komunikacji, Lloris krzyczy do Naughtona, że ma chłopa, a on ostatecznie zostaje bez krycia. Poza tym dośrodkowanie było genialne, pomiędzy obrońców. Gdy ktoś zagra genialnie to nie zawsze oznacza, że obrońca dał dupy. Ja raczej widziałem dziesiątki perfekcyjnych wyjść do piłki Caulkera, a takie przypadki jak z Cisse - no zdarzają się, w końcu na tym polega piłka
9 lutego 2013, 20:26
Pewnie oboje mamy po części rację. Dobre interwencje też miał, ale nie powinny mu się zdarzać sytuacje w których nie wie gdzie jest jego napastnik
9 lutego 2013, 23:09
Mecz bardzo fajny, malutki niedosyt z braku 3 bramki Bale :) Mecz udany. Zagraliśmy dobrze. Mam nadzieje że Dembele nic nie jest.

Od czasu kiedy zakupiłem C+, nie jestem na spursmanii w czasie meczów
9 lutego 2013, 23:17
Nie no, jak ktoś mówi, że Adebayor zrobił więcej niż Dempsey, to niech zacznie dokładniej mu się przyglądać. Koleś jest chyba najbardziej niedoceniany w drużynie.
Jeszcze jedna sprawa po tych skrótach... Bale jest magiczny.
10 lutego 2013, 10:23
Hades napisał(a):
Nie no, jak ktoś mówi, że Adebayor zrobił więcej niż Dempsey, to niech zacznie dokładniej mu się przyglądać. Koleś jest chyba najbardziej niedoceniany w drużynie.

Nie, po prostu koleś jest zupełnie bezużyteczny jako wysunięty napastnik. Można prawdziwie doceniać jego wartość dla drużyny jedynie wtedy, gdy gra "10"tkę...
10 lutego 2013, 19:41
Gan1982 napisał(a):
Ja pierdziu, zajebisty mecz. Po ostatnich padakach, wreszcie zobaczylem taki Tottenham jaki kocham. Trzaskal, jak ja Ci kurna zazdroszcze, ze sie na moto musialem wyjebac

A jak cały stadion wstaje pokazując palcem wskazującym na Bale'a i śpiewa Bale, Bale, Bale he is born to play for Spurs.....qrwa niezapomniane. Dreszcze na jajcach miałem.
11 lutego 2013, 19:31
A jak cały stadion wstaje pokazując palcem wskazującym na Bale'a i śpiewa Bale, Bale, Bale he is born to play for Spurs.....qrwa niezapomniane. Dreszcze na jajcach miałem.

--- dla tego dreszczu na jajcach warto jechać na WHL:hejka:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji