Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Spurs-NUFC 09.02.2013

Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs-NUFC 09.02.2013
7 lutego 2013, 20:32
Witam a czy ktoś może mieszka w Irlandii (Dublin) lub okolice chętny na wyjazd na mecze Spurs?
7 lutego 2013, 21:03
trzaskal napisał(a):
Wizzair.com

haha nie wiem :p nie znam się. Pierwszy raz będę samolotem leciał. Niby światowy gość ze mnie, a mam biegunkę jak sobie pomyślę o locie samolotem przez tyle godzin...
7 lutego 2013, 21:24
aj - ale mi teraz żal tyłek ściska, że nie jestm tam gdzie powinienem teraz być !;(
8 lutego 2013, 19:06
;(
8 lutego 2013, 20:03
RAFO THFC napisał(a):
aj - ale mi teraz żal tyłek ściska, że nie jestm tam gdzie powinienem teraz być !;(

my jesteśmy tu gdzie wtedy, oni tam gdzie stało zomo xDDD

też im zazdroszczę ;p fajny mecz, fajna atmosfera i w ogóle mogą sobie pokrzyczeć "FA FA FA FA je**ć je**ć FA FA xDDD
9 lutego 2013, 11:55
Tottenham Hotspurs: Hugo Lloris – Kyle Walker, Michael Dawson, Steve Caulker, Kyle Naughton - Moussa Dembele, Scott Parker, Aaron Lennon, Lewis Holtby - Clint Dempsey, Gareth Bale.

Ławka rezerwowych: Brad Friedel, Jan Vertonghen, William Gallas, Benoit Assou-Ekotto, Jake Livermore, Gylfi Sigurdsson, Emmanuel Adebayor.

Baaaardzo ciekawy skład.
9 lutego 2013, 12:00
bea na ławce :o ??
ps polecam tv-on.pl od razu bo zawsze są pytania o linki, najlepsze transmisje i nie tnie, trzeba się rejestrować ale nie trwa to dług (nie, nie mam z tym nic związanego i nie jest to reklama po prostu chcę pomóc :D)
9 lutego 2013, 12:01
imponująca ławka rezerwowych :D
9 lutego 2013, 12:17
Holtby w wyjściowym składzie, fak je.
9 lutego 2013, 12:20
Absolutnie podoba mi się przednia formacja z Holtbym i bez Ade. Absolutnie nie podoba mi się obrona bez Janka i BAE.
9 lutego 2013, 12:24
z United dobrze wyglądała obrona bez Janka, mam nadzieje że dzisiaj będzie tak samo ;)
9 lutego 2013, 12:25
Zobaczymy, ja bym wolał BAE i Janka :)
9 lutego 2013, 12:27
czemu Janek nie gra ?.... jakis uraz po reprezentacji?
9 lutego 2013, 12:28
Nie znam powodów takiej a nie innej decyzji AVB ale tak skompletowana obrona mnie nie przekonuje - konkretnie oczywiście chodzi o brak Janka !
Obym po meczu mógł stwierdzić, "dobrze się stało, że to Andre a nie ja przesiaduje na ławce w roli treneiro"
9 lutego 2013, 12:28
SPOX -panowie - Janek biegał 90 min. w środę ze Słowacją, a Ekotto gra na razie na podobym poziomie do młodego Nughtona, więc nic nie tracimy .. ławka w końcu prezentuje się OK:tak:
9 lutego 2013, 12:30
BAE ostatnio grał słabo dlatego wcale się nie dziwię że dziś gra Naughton. Moim zdaniem prezentował się bardziej solidnie niż Benny
9 lutego 2013, 12:31
NUFC: Krul - Debuchy, Colocini, Taylor, Santon - Sissoko, Cabaye, Perch, Gutierrez - Gouffran, Cisse
subs: Harper, Ameobi, Anita, Marvaux, Obertan, Tiote, Yanga-Mbiwa
9 lutego 2013, 12:32
Janek na ławce, bardzo źle a na boisku Caulker któremu ostatnio zbyt kolorowo nie szło. No trudno, jestem za to bardzo ciekawy jak się będzie w ataku układało.
9 lutego 2013, 12:35
ma ktos link? Sopcast znowu w chuja wali...
9 lutego 2013, 12:36
Ja jeszcze chciałem zwrócić uwagę na to, że nie ma (moim zdaniem) powodów do wpisów 'nasza ławka wreszcie jest ok'. Bo BAE czy Vertonghen to świetni zawodnicy, tylko jaki będzie z nich pożytek wtedy gdy (odpukać) będziemy przegrywać - wtedy właśnie najważniejsza jest dobra ławka. Wpuścimy obrońców? Ade - niech będzie. Ale kto jeszcze jest mocny w ofensywie i potrafi odwrócić losy meczu na tej świetnej ławce? Ławka jest zawsze. Mamy duże szanse na wygraną, dobry skład, ale nie przesadzajmy z mocną ławką.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji