Spurs-NUFC 09.02.2013
9 lutego 2013, 14:41
Miał Gareth sporo sytuacji na hat-tricka, szczególnie nie wiem co się stało jak nie trafił do pustej. Rozumiem, że prawa noga, ale wystarczyło ją dostawić a nie przypierdolić
Ale na 3 punkty zasłużyliśmy sobie.
9 lutego 2013, 14:41
"FULL TIME: Gareth Bale 2-1 France"
Townsend znowu zaczyna dla QPR. (Jenas też w podstawie
)
Townsend znowu zaczyna dla QPR. (Jenas też w podstawie
9 lutego 2013, 14:46
matthias95 napisał(a):Wpuscic Adebayora, w ostatnie 10 minut nic nie zrobi
Zrobił więcej niż Dempsey cały mecz. Mógł mieć asystę, ale Lennon nie umie opanować piłki.
9 lutego 2013, 14:48
kurwa ale Dawson zblokował ostatni strzał chyba Cabaya....to jest poświęcenie.wygrana w 100 procentach zasłużona!!!brawo!!!!!!!
teraz kibicujemy czarnym kotom
9 lutego 2013, 14:49
Ja pierdziu, zajebisty mecz. Po ostatnich padakach, wreszcie zobaczylem taki Tottenham jaki kocham. Trzaskal, jak ja Ci kurna zazdroszcze, ze sie na moto musialem wyjebac...
9 lutego 2013, 14:52
No, nie wolno zapominać o Llorisie i Dawsonie, bo oni też się w znacznym stopniu przyczynili do tej wygranej.
BTW Oglądam BVB vs HSV. 2 bramki w 3 minuty w sumie(1-1 Lewy i Rudnevs). No i nie wiem, jak Lewandowski gra tak w Borussi, a w kadrze gra gówno. Pewnie w reprze go kryje 2-3 zawodników, a w BVB 1.
BTW Oglądam BVB vs HSV. 2 bramki w 3 minuty w sumie(1-1 Lewy i Rudnevs). No i nie wiem, jak Lewandowski gra tak w Borussi, a w kadrze gra gówno. Pewnie w reprze go kryje 2-3 zawodników, a w BVB 1.
9 lutego 2013, 14:55
Bale w potężnej formie... : O Najsłabszy według mnie Dempsey i to on powinien zejść a nie Holtby, ale najważniejsze 3 pkt. Bardzo przyjemnie się oglądało Lewisa. Będziemy mieli z niego dużo dobrego. Dawno nie było bramki z wolnego dlatego podwójnie się ciesze. Tymczasem idę pić wódeczkę, Nasze zdrowie! COYS!
9 lutego 2013, 14:58
dawson jaki mecz 
dla bale'a oczywiście pokłony jeszcze większe ale to ju wiadomo
9 lutego 2013, 15:11
Na skysports pod występem Caulkera jest komentarz "Excellent positioning". Czy tylko ja mam wrażenie, że Caulker w wielu sytuacjach nie ma pojęcia gdzie jest napastnik którego kryje?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.