Tottenham - Arsenal (02.09.11r.)
30 września 2011, 21:48
Szkoda, że Koscielny nie zagra - to dziura na środku obrony Arsenalu, choć Squillaci w sumie to samo.
1 października 2011, 12:47
King trenował dwa dni przed pierwszym meczem w sezonie a Skłilaczi "nie jest w rytmie meczowym" więc nie może grać. Cieniasy.
1 października 2011, 20:31
+1zalewa napisał(a):Niech już będzie niedziela
ale jutro będzie się czas dłużył do tej 17...
2 października 2011, 10:26
Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts
2 października 2011, 11:18
RAFO THFC napisał(a):Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts
Chyba sobie jaja robisz, to są derby północnego Londynu, najważniejszy mecz sezonu, jak można go zlekceważyć!?
2 października 2011, 11:43
o kurde : D ja juz tylko odliczam czas.. wydaje mi sie ze jak chlopaki zagraja poprostu swoje na dobrym poziomie to moze pasc bardzo ladny wynik. ciekawi mnie czy vdv czy defoe..
2 października 2011, 14:18
ależ się dłuży ...
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe.
SUBSTITUTES - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Sandro, Pavlyuchenko
co z Lennonem?
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe.
SUBSTITUTES - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Sandro, Pavlyuchenko
co z Lennonem?
2 października 2011, 14:40
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Ławka rezerwowych: Fabiański, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arszawinn, Benayoun, Park.
Na + Coquelin w pierwszym składzie. Na - Gervinho
Ławka rezerwowych: Fabiański, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arszawinn, Benayoun, Park.
Na + Coquelin w pierwszym składzie. Na - Gervinho
2 października 2011, 14:45
Czemu Lennona nie ma nawet na ławce? Może jest bez formy ale trochę wiatru mógł by zrobić. A tak jedynym ofensywnym piłkarzem na ławie jest dos Santos. Pav się nie liczy
Mógł chociaż Townsenda posadzić.
2 października 2011, 14:59
http://meczelive.com/mecze1.html
kurwa szkoda ze lennona nie ma, mimo ze bez formy moglby namieszac. dobra no nie jest najgorzej, balem sie ze harry postawi modricia na prawej..
kurwa szkoda ze lennona nie ma, mimo ze bez formy moglby namieszac. dobra no nie jest najgorzej, balem sie ze harry postawi modricia na prawej..
2 października 2011, 15:00
Na + Coquelin?? Ten grajek pokazuje naprawdę fajną piłkę i jest lepszy niż wszyscy inni, potencjalni, dostępni zawodnicy Anali na tej pozycji. To podobnie jak Gervinho, wielki minus. Brak Lennona też mnie dziwi, na podmęczonych przeciwników w końcówce, taki zawodnik to skarb.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.