Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

2015 r. - zimowe okno transferowe

Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
21 października 2014, 13:44
Hades, Sobotę jeszcze ściągnąć. Kierunek belgijski byłby w jakimś stopniu zachowany :P
21 października 2014, 14:10
Wduwek napisał(a):
Hades, Sobotę jeszcze ściągnąć. Kierunek belgijski byłby w jakimś stopniu zachowany :P
Jak chcesz kontynuacje Belgijskiego kierunku to jeszcze Wasyl jest na stopera. W końcu ktoś z jajami by był w tym klubie bezpłciowców
21 października 2014, 18:40
Był jeszcze Dawid Nowak, ale wykryli u niego doping :kotek:
21 października 2014, 19:34
Wduwek napisał(a):

Hades, Sobota jeszcze gadamy o piłce czy już o polskim hip hopie?
21 października 2014, 20:13
varba, Twój podpis jest trochę nieaktualny :PP

A tak swoją drogą fajnie by było wyciągnąć np. Isco, gość w ogóle nie gra chyba w tym Realu, a grajek naprawdę klasa. Na pewno przydałby się w Tottenhamie... Trochę ciężko będzie go ściągnąć, ale skoro udało się ciachnąc vdV...
22 października 2014, 08:19
http://www.transfermarkt.pl/isco/leistungsdatendetails/spieler/85288/plus//saison/2014

tylko w 2 meczach realu nie zagrał w tym sezonie, a tak w każdym coś gra;p

no i nie wiem czy by sie sprawdził
22 października 2014, 11:02
Może jeszcze z prawem pierwokupu :D to by było jeszcze gorsze od wypożyczenia. Niech idą na chuj

VDV to wyciągneli bo była LM a myślisz że Isko przyjdzie do średniaka PL? :hejka:
22 października 2014, 12:27
Mateuszek napisał(a):
Może jeszcze z prawem pierwokupu :D to by było jeszcze gorsze od wypożyczenia. Niech idą na chuj

VDV to wyciągneli bo była LM a myślisz że Isko przyjdzie do średniaka PL? :hejka:

Zdarza Ci się czasem napisać post bez przekleństwa? Rozumiem, że czasem można, ale czytając Twoje wypociny ręce opadają. Ogarnij się gościu.
22 października 2014, 12:44
Tak, jestem chamski i trudno mi to ograniczyć do zera. A zwłaszcza jeśli chodzi i kogoś kogo nie lubię (w tym wypadku real madrid). Słabo czytasz że o to pytasz. Nie używam ich tak często jak wcześniej. Ogarnąłem się. Zresztą nie zamierzam z tobą dyskutować ani z nikim innym na ten temat. Temat uważam za zamknięty.
22 października 2014, 18:19
Mateuszek, kogo masz w avatarze, bo mi to spokoju nie daje? :D
22 października 2014, 18:30
Daryl - najlepsza postać TWD :)
22 października 2014, 20:14
Andy Nájar - 3 mnl E (Anderlecht)

he he - właśnie skarcił Arse :]
choć nie gra chyba lepiej niż obecnie Azza ...
22 października 2014, 23:08
Spokojnie Panowie, nie chciałem wszczynać tu awantur moim przejawem ułańskiej fantazji :D Isco to moje marzenie, wiem że nierealne, ale ten gość bije potencjałem wszystkich naszych piłkarzy razem wziętych :D

Robert, owszem może i zagrał 8 meczów, ale zauważ, że w większości to jakieś marne minuty :P

Podobno interesujemy się Moisanderem z Ajaxu. W sumie ostatnie dwa transfery z Ajaxu nam się udały, jednak Fin będzie miał niebawem już 30 lat... Chociaż jest obrońcą, a tutaj każda para nóg się przyda.

Do tego plotki głoszą, że nasz mózg zespołu i król linii środkowej Paulinho wraca w styczniu do Brazylii. Boże, miej nas w swojej opiece. A tak serio to:

:brawo::brawo::brawo:
23 października 2014, 07:31
Ale na zasadzie wypożyczenia. Szkoda bo mogli np. oddać go do ŁKS'u za parę piłek
23 października 2014, 11:14
Jakim to trzeba było być idiotą, żeby kupować Balotelliego...
23 października 2014, 11:20
Eff_Spurs, tak jak z początku napisałeś to myslałem ze nic nie gra, ale po tym co sprawdziłem to fakt dupy nie urywa, ale raczej bez szans na wyjecie ;p

wypożyczanie Paulinho do brazyli to jest całkowity bezsens, jak juz ma sie ogrywać to w europie,tylko ze 26 latek ogrywać sie to moze w polsce
wychodzi na to ze 2 raz sobie nie poradził w europie, ciekawe czy 3 raz spróbuje
23 października 2014, 11:21
MatMar napisał(a):
Jakim to trzeba było być idiotą, żeby kupować Balotelliego

co jest strasznego w wymianie koszulki w przerwie?
23 października 2014, 11:52
No ciekawy jestem, jakich dokonamy transferów zimą.
23 października 2014, 12:29
Pewnie tylko odejścia i dobimbanie się tymi strzeleckimi impotentami do końca sezonu :luzik: Może Yedlin wróci i to raczej na tyle. Zimą raczej nie będzie szaleństwa
23 października 2014, 15:20
Robert napisał(a):
co jest strasznego w wymianie koszulki w przerwie?

A co mnie jakaś koszulka obchodzi? Ja kompletnie nie o tym.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji