2015 r. - zimowe okno transferowe
28 października 2014, 15:12
Ta, no to kupmy Lamberta. Albo Longa. Wtedy TOP4 mamy jak w banku.
29 października 2014, 18:17
własnie przecytalem ze Jermain Defoe na dołaczyć do QPR
ponoć gadał z Harrym i ma dojść do transferu.
Kolejna plotka to taka że do QPR ma dołączyć też Pan Rose.
Kolejna plotka to taka że do QPR ma dołączyć też Pan Rose.
1 listopada 2014, 12:38
Aislinn007 napisał(a):Może jak poprosimy to nam oddadza Bale-a.
Damy im soldado
Premiera nowego Football Managera już 7-go listopada, także niedługo wszyscy będziemy mieli okazję spróbować to zrobić
1 listopada 2014, 17:33
out of topic- Brendan Rodgers on Tottenham last season: "When you spend £100million, you should be winning the league."
karma panie Brendan
karma panie Brendan
3 listopada 2014, 13:08
Reports claim Tottenham are attempting to bring in Bayern Munich midfielder Xherdan Shaqiri this January.
3 listopada 2014, 17:03
Kolejny środkowy pomocnik ? nie , zdecydowanie nie - chyba , że miałby wrócić Raffa lub miał zostać Holtby .
Co myślicie na temat Reusa ? Wydaje mi się , że warto złożyć za niego ofertę , bo według mnie jest najbardziej niedocenianym zawodnikiem na świecie - statystyki te same co Bale z ostatniego sezonu u nas . Klauzule ma zapisaną na ( !!!!! ) 25 mln euro , ale pewnie w okolicach 35-40 będzie można go wykupić - pytanie czy będzie chciał dojść do nas .
Moja cierpliwość co do Soldado i Ade się skończyła i najchętniej sprzedałbym ich obydwóch i kupił 1 "porządnego" napastnika - typu Benteke .
Warto wypożyczyć Bentaleba bo chłopak ma potencjał , ale nie wydaje mi się aby przy tak grającym Masonie miał szansę wygryźć go ze składu ( bo Capoue i Eriksen chyba nie do ruszenia ) .
Co myślicie na temat Reusa ? Wydaje mi się , że warto złożyć za niego ofertę , bo według mnie jest najbardziej niedocenianym zawodnikiem na świecie - statystyki te same co Bale z ostatniego sezonu u nas . Klauzule ma zapisaną na ( !!!!! ) 25 mln euro , ale pewnie w okolicach 35-40 będzie można go wykupić - pytanie czy będzie chciał dojść do nas .
Moja cierpliwość co do Soldado i Ade się skończyła i najchętniej sprzedałbym ich obydwóch i kupił 1 "porządnego" napastnika - typu Benteke .
Warto wypożyczyć Bentaleba bo chłopak ma potencjał , ale nie wydaje mi się aby przy tak grającym Masonie miał szansę wygryźć go ze składu ( bo Capoue i Eriksen chyba nie do ruszenia ) .
3 listopada 2014, 17:33
po co nam ktoś do środka, jedynie powrót Holtbego i sprzedanie (Paulinho)/wypożyczenie (Bentaleb?) kogoś innego 
Jeśli ma klauzule 25 mln, to wykładając 25 mln nie musimy już rozmawiać z borussią, no i jemu chyba konczy sie kontrakt, czyli pewnie za darmo do Bayernu, dobre kluby na pewno go obserwują, dlatego do nas nie dojdzie, bo wątpie abyśmy zapłacili wiecej jak BVB, a poziomem póki co jesteśmy nieco niżej;/
Jeśli ma klauzule 25 mln, to wykładając 25 mln nie musimy już rozmawiać z borussią, no i jemu chyba konczy sie kontrakt, czyli pewnie za darmo do Bayernu, dobre kluby na pewno go obserwują, dlatego do nas nie dojdzie, bo wątpie abyśmy zapłacili wiecej jak BVB, a poziomem póki co jesteśmy nieco niżej;/
3 listopada 2014, 17:49
Taki z Shaqiriego środkowy pomocnik, jak ze mnie gwiazda disco polo. Może oczywiście grać na środku, ale lepiej radzi sobie na skrzydłach. IMO trudno w tym momencie o lepszy transfer. On plus jakiś napastnik i możemy grać.
3 listopada 2014, 18:19
skrzydłowy z zejściem do środka do strzału, tylko ze mamy już takich 2 na prawej pomocy , Lamela Townsend
4 listopada 2014, 10:32
http://www.bbc.com/sport/0/wales/29886661
Coś czuję, że atmosfera w szatni jest taka jakbym po pijaku teściową o kurew powyzywał i następnego dnia się dziwił, że żona nie chce ze mną gadać.
Zresztą Daviesowi nie dziwię się patrząc na "grę" naszej róży bez kolców.
Coś czuję, że atmosfera w szatni jest taka jakbym po pijaku teściową o kurew powyzywał i następnego dnia się dziwił, że żona nie chce ze mną gadać.
Zresztą Daviesowi nie dziwię się patrząc na "grę" naszej róży bez kolców.
4 listopada 2014, 10:57
trzaskal napisał(a):http://www.bbc.com/sport/0/wales/29886661
Zresztą Daviesowi nie dziwię się patrząc na "grę" naszej róży bez kolców
Chyba "naszych kolców bez róży"..
4 listopada 2014, 12:02
Być może wcięło mi jakąś część artykułu, ale ja tam nic nie widzę o atmosferze w szatni. Moim skromnym ta akurat jest zadziwiająco niezła - vide radość piłkarzy po bramce Kane'a.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.