Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Andre na zakupach.

Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
31 sierpnia 2012, 23:09
Kurwa dawac moutinho i ide spac z usmiechem na ryju
31 sierpnia 2012, 23:10
RAFO THFC napisał(a):
:cwaniak: dawać go!
kurwa - wymienić te faksy co nam HP dało 20:nerwus: lat temu za reklamy na koszulkach

Ja tam nie ufam faksom. Zawsze używam telegramów :F
31 sierpnia 2012, 23:11
Levy chyba lubi gołębie pocztowe.
31 sierpnia 2012, 23:12
wierzę w to ze ja jutro wstane to na znajde potwierdzenie że Mou jest u nas:)
31 sierpnia 2012, 23:13
Morsem puszczaja za pomoca latarni morskich
no ile można czekać!!! dajcie człowiekowi pospać, ruszyć dupy z tym Moutinho!
Hades napisał(a):
Levy chyba lubi gołębie pocztowe

Gołębie to za Harry'ego były, on lubił takie nowinki technologiczne:D
Jin_tae już ją kocham :luzik:

Dempsey na oficjalnej stronie Tott'u, powiedzcie mi czy mam się cieszyć czy płakać czy śmiać itp. ?

Nie mam rozeznania ale za te ok 6 mln można dołożyć do tygodniówki Mou i Levy miał tego świadomość, więc wniosek że chodziło o coś jeszcze. Z drugiej strony Levy musiałby być niezłym skąpcem jeśli nie przystał na tygodniówkę Joa(bo plotki na to sugerują) mając w graści kase mowa o tych 6M ?
czekajmy:tak:
31 sierpnia 2012, 23:14
Right, it is more than an hour since the transfer window closed and time for me to bid you all goodnight. Thanks for keeping me company over the past few hours and I hope you got what you wanted on deadline day. No need for Liverpool fans to answer that question, though.

Keep checking the BBC website for news of Joao Moutinho's move from Porto to Tottenham and hopefully we will have news of what happened to him by the time I see you all again for Saturday's Premier League games. Cheerio for now
31 sierpnia 2012, 23:15
Goal.com UK chief Sam Lyon: "Spurs' attempts to sign Moutinho maybe not dead. PL 'deal sheet' allows time past 2300 deadline to submit paperwork. Midnight for intl deal."
31 sierpnia 2012, 23:16
wstrzymywalem sie od dawna z rejestracja, sam nie wiem czemu

pierwszy post, witam towarzystwo :)

damy rade bez moutinho :) choc zawsze to lepiej miec go w skladzie :)
31 sierpnia 2012, 23:17
Ciagle maybe srejbi, moze dead a moze sret, DAJCIE PORTUGALCA DO LONDYNU I POZWOLCIE MI POLOZYC SIE SPOKOJNIE SPAC :(
31 sierpnia 2012, 23:18
witaj tottenhamowicz, dobra ksywa ;)

Wierzę w ten transfer, wierzę, będzie nasz :)
31 sierpnia 2012, 23:19
od bbc sie juz nic nie dowiemy .
31 sierpnia 2012, 23:20
Pisałem wcześniej, Levy chce żebyśmy ze stresu wyłysieli jak on.
31 sierpnia 2012, 23:20
Wojtas nie pytaj się tych na transfery info ;P oni nic nie wiedzą xD tzn wiedzą, że nic nie wiedzą. Bazują na przedrukach z innych stron. To tylko translatorzy. Ja śledzę bbc, Sky i Rai sport
31 sierpnia 2012, 23:21
mysle, ze lada moment dembele bedzie naszym motorem napedowym, milo bylo patrzec jak rozgrywa w fulham ;)

z dempseyem nawet zgrywac sie nie musi, bedziemy bardzo mocni, nawet bez moutinho
31 sierpnia 2012, 23:23
Racja, zajrzalem tam z nudow i gdy zobaczylem odpowiedz jakiegos redaktorzyny ze predzej joao przejdzie do ruskiej ligi niz do nas, opuscilem strone w trybie natychmiastowym.

Witam,.tottenhamowiczu ;)
31 sierpnia 2012, 23:23
A co Wy na to, żeby zadzwonić do siedziby Tottenhamu? Ktoś chętny?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji